Vet inte om jag orkar

Just nu känns allt bara så jobbigt. Just dethär med att "bo i en kartong",inte veta nått om nått jobb och så mitt kärleksliv..
Det är bara för mycket.. Å inget är klart. Det känns så jobbigt just idag. Vet inte varför.. men det bara kom över mej allt nu när jag pratade med Mikka i telefon. Men men..

Är inte så kul jämt. Men det ordnar sig hoppas jag. Skulle vara så kul om allt kunde ordna upp sig SNART!! Skulle må så otroligt bra av det..

Nu tro ja att ja ska lägga mej på soffan å sen sova. Ska jobba 9 - 13 imorrn

Slö lördag

Igår hade vi jättekul. Först förfest hos Elin med mycket folk. Sen åkte vi in till stan å gick in på open.. Å ja, det var helt ok där, inte alls som man hade trott :) Vi hamnade på BK i nån timme också å träffade lite folk. Dansade å Elin spelade bort lite pengar.. TOK! 

Idag vaknade jag typ halv 11, mådde jättebra. Hade tagit resorb innan jag började dricka och tog en innan ja la mej. Drack dock inte hälften så mkt av det som ja gjorde förra lördan, men jag ville vara på den säkra sidan. Så det ska jag gå i inhandla på apoteket på måndag efter jag jobbat färdigt. Tro det kostar hundra ynka kronor för dessa "mirakelbrusisar", å det kommer alltid att bäras med i min väska :)

När jag hade vaknat till å fikat lite så promminerade jag iväg mot Timrå, där jag vart upplockad av Marie för att sola :) Efter det vart det hem igen, slöa lite vid datorn.
Prommade iväg igen å mötte SLÖ ELIN..( vi skulle mötas.. jag gick från sörberge å hon från timrå vid lidl, vi möttes vid tandläkarn!! Haha..
Sen gick vi å åt en kebantallrik och kycklingsallad.

Å ikväll lurar vi på att gå ut igen, dock nyktra bara å kolla läget.

Slutet på en resa, början på en ny

Lite så känns det idag. Kändes tungt att lämna nyckeln idag. Men nu är det lite som att.. nu har jag haft min första lägenhet med en hyffsat dyr hyra. Å om ett par veckor så får jag min andra lägenhet, lite mindre,fortfarande en 2a :), men MYCKET billigare. Så det kan bara bli bättre :)

Fick tillbaka pengar från tv-avgiften jag betalat. Så det var riktigt skönt.

Nu ska jag ut å gå med Bea å sen ska ja börja rensa i kläderna.. massor måste bort!! Det bara är så.. använder inte ens hälften av kläderna känns de som.. Typiskt mej!

Landat

Nu har jag äntligen landat efter en heldag med regn och flytt. Pust och stön. Så nu sitter jag i tv-rummet med resten av familjen när dom kollar på tv.
Jag funderar på att gå å plocka ur alla kläder ur sopsäckarna jag fyllt. Fattar inte att jag har så mycket kläder, trotts att jag brukar rensa med jämna mellarum. Jaja.. nu är det sex and the city på 3an.. men domhär sitter å kollar på annat, men som tur är så har vi en "robert" box. Så dom spelar in det åt mej nu :)

Är dock ganska säker på att jag kommer somna väldigt fort när jag väl lägger mej.

Morgondagen ser ut såhär;
När jag har vaknat ska jag till arbetsförmedlingen och skriva en ny handlingsplan tro ja de heter?
Efter det ska jag ringa hon som ska flytta in i min lägenhet, å ge henne nyckel å så ... känns lite tungt faktist :(
Å sen på kvällen ska ja på OPEN med Elin :) Var inte igår vi var ut tillsammans! Ska bli riktigt kul :)


Nä, ska man göra ett ryck med klädsäckarna?


Stopp i flytten

Ja, jag sitter hos mamma å pappa nu å har precis tagit en tallrik fil och en kesomacka. Sitter nämligen å väntar ut regnet. Jag har fulla bilen med saker nu. Soffbord, sängbord, jackor, tvätt ja allt.. Å de känns som att jag vill vänta en liiten stund till för att se om det kan regna lite mindre iaf :)

Har nyss ringt och avbokat en besiktningstid för min lilla bil. Hade nämligen fått en tid i SVEG av alla ställen den 1a okt. Men nu bokade jag om till den 17e september istället här i Timrå. Känns som att det är lite smidigare!

Men kan det sluta regna!!!! Vill hinna med så mycket som möjligt innan släpvagnen ska fyllas med det sista som säng, databord, madrasser och tvbänk.




1 timme senare.. fortfarande spöregn!!

Men nu struntar jag i det.. nu är det bara att forsätta

Sista natten i lägenheten

Så sant så sant. Så imorgon får jag verkligen hoppas på att jag inte får nått jobb.. vilket jag fick idag :) Å det var faktist rätt skönt att jobba, komma bort från dethär flyttandet.. Men imorrn skulle det verkligen inte passa. MEN jag skulle ALDRIG tacka nej om frågan kom så :)

Men nu sitter jag här med VÄRLDENS TANDVÄRK. jag har så fruktansvärt ont.. det håller på komma en jävla visdomstand. Den förra jag fick upp gick strålande. Men nu.. kan fan nästan inte ens prata.. Å jag har precis tagit en iprentablett, å dom som känner mej vet att det brukar behöva gå rätt långt innan jag tar nått sånt. Men nu måste jag försöka sova å försööööka tänka på nått annat än tanden och en annan sak :) För då kan jag verkligen inte sova :)


Gonatt!


Utmanad

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Beggan
Så då kör vi =)


1 Vilken mat äter du ofta?
Potatisbullar, pizza (inte ofta men gärna;), Potatis, biff och sås.

2 När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka ut?
Är det en nära vän så är det klart att jag gör det :)

3 Var sitter du helst när du bloggar?
I vardagsrummet

4 Köper du ofta triss?
Nej, kommer inte ihåg när jag gjorde det senast. Kanske borde göra det nu bara för det.

5 Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Har ju bara vart i Italien och turkiet, men trivs hittills bäst i turkland ;)

6 Vilken tvkanal tittar du mest på?
3:an!

Jag utmanar följande personer: AnnaAnneli, Lundan och "Olle"


Så här gör ni som har blivit utmanade:
*svara på alla frågor
*Välj ut fyra personer som du vill ska svara och utmana dom i deras bloggar, be dem läsa din
*Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen


Jag dör

Jag kan fan inte andas i min egen lägenhet!! Det luktar så fruktansvärt mycket kattpiss här att jag inte kan andas nästan... Blir TOKIG!!!
Den här ljuuuuuvliga doften dyker upp här lite då och då.. å jag vet EXAKT vart den kommer ifrån. Från min granne... För jag känner ALLTID denna lukt när jag går förbi den lägenheten. Men nu är det riktigt jobbigt. Det to.m sticker i näsan och ögonen av luktfan!
Funderar helt allvarligt på att åka hem till mamma å pappa å sova efter Sex And The City är slut.. för det här är fruktansvärt!!!!
Skönt att skippa lukten sen när jag flyttat... Såååå skönt!

Känns inte bra

Just nu så känns allt bara så jobbigt. Allt ska ut från lägenheten så fort som möjligt. Å jag ska bo hemma i kanske 2 veckor. Sen har jag inte heller nått jobb.. Allt bara kom över mej nu. Plus att en annan sak också känns otroligt jobbig. Så nu mår ja inte sådär super.
Guuud kan jag få nån ordning på mitt liv!!???

Hemma igen

Då var man hemma igen. Så nu är det bara att sätta igång med att åka hem till mamma å pappa med massa kartonger. Måste vara ute på Fredag så.. jag har det ja gör. SUCK..

Beggan har tagit massa kort, å lagt upp på sin blogg. Men jag snor några stycken av henne nu :)


Nattprommis i Fredags..

        
Här var festandet i full gång, å kul var det. Som vanligt =)

Tror dock att nästa gång måste jag knäppa lite kort också.. Känns som att Beggan inte vart med på ett ända typ =S






Helg i Sollefteå =)

Just nu sitter jag hos Beggan å Henke, har NÄSTAN piggnat till sen gårdagens festligheter. Jag har verkligen vart helt förstörd idag. Mått så otrologt dåligt hela dan. det var inte igår jag mådde så dåligt. Men man kan väll säga att jag mår som jag förjänar? :P Jag har dock BARA haft en fruktansvärd huvudvärk och mått jätteilla, inget mer :)

Men nått som jag måste införskaffa och alltid ha med mej i väskan är resorb. Ett måste!!

Jag kom iallafall hit i fredags runt 5 tiden, sen gick hon å jag till Diana å åt mat. Efter det gick vi hem, å hade sjukt kul.. filmade å hade oss. Efter en stund kom Henke hem från jobbet, så då slog på igång en film. Efter den så tog vi en nattprommis runt om här vid halv 2.. Gick till Henkes kompis Patrik där dom hade lite ...efterfest? Efter det vart det hemgång och sova.
Igår gick jag och Beggan på stan. Å jag säger bara det... Det finns inga klädaffärer här!!! Jo, typ 2 st... Men vadå? Helt värdelöst. När ja tycker så bra om allt annat här, så ska det såklart vara nått som ligger riktigt på minus =)
På kvällen så vart det festa av.. å det var verkligen jättekul. Hade jätteroligt hela kvällen =)
Tycker väll kanske att ja skulle ha hoppat lite av det jag drack, med tanke på hur den är dagen har sett ut. Men vafan =)

Just nu sitter vi här å väntar på att en film skaa bli hemtankad.. Så det är full aktivitet här! Kommer hem imorrn så ni vet, om det är nån som saknar mej!

Beggan..

Idag åker jag till Sollefteå å hälsar på Beggan. Ska bli skönt att komma härifrån ett tag. Men vet inte när jag åker, och det största problemet.. VILKA KLÄDER ska ja ta med?

Jaja, det löser sig! Nu ska Carlson hoppa in i duschen.

Blir tokig!

Jag hade ju bestämt att jag skulle gå ut å gå efter att jag hade ätit, men då ser jag ett papper där jag skrivit upp saker som MÅSTE fixas. Såklart börjar jag med det på en gång. Så nu har jag..

-Fixat internet till min nya adress, samt nytt internet
-Ringt adressändring
-Tagit bort tv-avgiften

Skönt att äntligen ha allt sånt gjort. Sen tog jag bort resten av allt bråte på balkongen. Sen skulle ja ta bilen till mamma å pappa för att hämta handsfreen till telefon.. Men det regnar!!!!! Varför???!!! Jag blir galen... Jag var så sugen på prommis!!!


Smart lösning?

Jag tror att jag har hittat den rätta lösningen för min dator. Mitt stora datorbord ska bort, säljas iväg. Å då har jag funderat å funderat på vad jag ska ha min dator på. Vill gärna inte bara ha den liggande på rumsbordet lixom.. Men nu så TRO ja att lösningen är hittad!

Laptop bordet från IKEA.
199 kronor.

DAVE Laptop bord     DAVE Laptop bord


FLÄRKE Datorbord

Eller en sån?


Frågan är bara vilken färg. Borden är likadana, bara det att det vita är på max.höjd, och det svarta på min.höjd.
Kommer ha vita tapeter i tv-rummet + fondvägg och svart/vita möbler. Så vilken tror du kan bli bäst?

Muuuuummms!!

Igår var min familj i ö-vik, så då var jag med Bea och Lacken. Vi var ute å gick, åkte med lite skräp till återvinningen, var ute å busade å bara hade de bra. Bara jag, Bea och lille Lacken :) Men jag glömde totalt bort att äta själv. Så när dom kom hem så ställde sej Mamma å gjorde iordning mat. Nått som jag har längtat länge efter..



Stuvade makaroner och köttbullar!


Min och Mikkas Sex and the citykväll :)

 Vi började med att åka till stan å köpa hennes Bite Line pizza och min hawaii på Kebaben i Timrå. Sen började kvällen. Klockan var väll runt 17.30 när vi började slig på första avsnittet.. å vi kollade till typ 22.30. Och vi hade jättetrevligt, som vanligt. Längtar tills fortsättningen kommer.. bara tösen kan komma hem från Finn - landet ;)

Lite bilder tog vi med min mobil, därav den dåliga kvallen :)

   

Expedit bokhylla till salu

Är det någon som är intresserad av en vit Expedit bokhylla? Jag kommer att lägga ut den imorgon på blocket. Hör gärna av dig!

EXPEDIT Bokhylla

Vicky har fyndat

Äntligen har jag fått min efterlängtade byrå, dock till ett pris jag fortfarande inte har fattat :)

Åkte in till birsta. Skulle kolla om det fanns nått intressant på fyndishörnan där, som jag ALLTID besöker när ja kommer dit. Men såg inget som föll mig i smaken då. Men jag fick fram å kollade "bakom kulisserna" å där står den!! Byrån jag vill ha. Så jag frågar en personal lite snällt om dom inte ska ställa ut den snart :) Så sant, det åkte på en prislapp på den som det stod ynka 550 kronor på!!!! Ord.1095!!!!!!!

Så jag tog den på en gång :)

Men sen kom problemet.. En för liten bil för att kunna frakta hem den ihopmonterad. Inga pengar på telefonen. Så det var bara att låna telefon på IKEA, ringa mamma å berätta om mitt lilla problem. Så vi bestämde att dom skulle komma å hämta mej och byrån vid stängning, eftersom dom var i Ljustorp på min lillebrors match. Klockan var typ 18.50 då.. så det var bara att gilla läget å vänta.. å vänta.. å vänta. 

Men efter ca 40 minuter så stöter jag på min föredetta granne "Bettan" å fick åka med henne hem :)



Det som var trasigt på byrån var bakpå, så det tänker man inte ens på :)


Syrans offer

Nått så fruktansvärt! Jag var nyss inne å läste runt lite på aftonbladet.se. Då dyker denhär artikeln upp. Stackars stackars människor...

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article3117510.ab



Kräftskiva

Ikväll är det äntligen dags för kräftskivan hos Beggan. Vi alla ska ju köpa med oss kräftor.. å jag hade ju tänkt att köpa mina när jag åkte dit (jag har aldrig köpt kräftor, har ingen aning om alla dessa 2 dygns förberedelser)
Men nu sa min kära vän Anna att hon hade missat just den lilla detaljen med 2 dygnsupptiningen. Å det har ju jag såklart också gjort. Så nu blir det till att köpa färdigskalade. Men vafan.. va enkelt å bra de blir :P

Å nyss ringde en kompis till mej å undra om jag ville komma på kräftskiva. Det skulle vara han å massa mer folk en liten bit härifrån. Hade nog blivit jättekul att träffa massa nytt folk. Men ikväll ska ja umgås med MINA tjejer, så det gick inte! :)

Sex and the city kväll ikväll

Ja, det är så sant :) Längtar så mkt!! Jag och Mikka ska vara hos henne å kolla på Sex And The City från säsong 1 å hoppas på att komma en bra bit :) Blir nå svulstmat å tro ja. Innan det så ska jag och mamma göra skinkpajen som jag ska ta med till kräftskivan imorrn!




Sex and the city 


Granåsbyrå + sängbord till salu

Lägger upp möblerna här för att jag ska hem till mamma och pappa å lägga in annonsen. Så är det någon som är sugen på dom, är det bara att skrika till, snart åker dom in på blocket.se


En granåsbyrå och 2 st sängbord


Här låg jag igårkväll

Ja, som ni vet och säkert har sett så är mina soffor borta, så igårkväll när jag skulle se på Sex And The City.. fick ja göra de bästa av situationen, å ta alla prydnadskuddar jag hade.. både från soffan och sängen å alla filtar. Vart riktigt mysigt måste ja säga :)

   

   

Jäklar!

Jag måste ner och boka tvättid NUUU! Har ju inga kläder att ha på mej när ja ska till Beggan på lördag!! Gaah...

Och nu..

..Är det väldigt tomt här inne, det till och med ekar i rummet när ja skriver här.. hehe..
Nu har ja sagt hejdå till Emma och Frida som drar inatt, vart in på banken å satt in pengarna jag fick nu och träffat Elina utanför domus på vägen hem. å nu sitter jag här å dricker lite saft... Laddar för att fortsätta med röjningen på balkongen.


Jag har börjat ta alla bilder med telefonen, därför det blir lite suddigt. Men såhär ser det ut nu iaf :)

Nu händer det grejer

Snart kommer Frida och Emma å hämtar sofforna å vitrinskåpet. Då blir det tomt här =P Men då är jag ju istället en bit på väg :)
På fredag ska ja åka till min blivande lägenhet å betala handpenning :) Det händer grejer!!



Idag innan sofforna och vitrinskåpet hämtats.. Ni ska få se sen vad tomt de kommer att bli!

Pust och stön!

Gud vad jag är slut i kroppen nu av all denna packning, sprungit runt å fixat mer flyttkartonger... Så nu ska ja ut på en prommis å sen blir de duschen å tv.. lär ju dö i soffan.
Här ska ni få se soffan ja ska köpa. Blir ju som sagt av med mina imorrn, så nu blir jag sofflös ett litet tag :P




Men den jag ska ha är svart/grå.. så underbart skön!!
 Finns på Unika hem

Wiiiiiie!

Nu är det i stort sett klart! Hon som bor i min kommande lägenhet, har skrivit kontrakt på hennes nya nu. Så nu har hon fått mitt namn och personnummer, så ska HSB hyresvärden kolla upp mej så att jag inte har nå betalningsanmärkningar å så :) Men där är det grönt, så ja VET att det kommer gå bra =)
Hon skulle snart höra av sej om det.. hyresvärden var på lunch nu, men snart borde hon ringa å meddela =)


Äta - Kräkas - Packa

Just det. Ikväll kändes det som att jag verkligen skulle ha behövt gjort det. Kräkas.
Jag tycker jag gör inte annat än äter.

Idag har jag först vart på birsta med mamma (väntat på att Ante skulle intervjuas) Kollade på soffan jag vill ha (Unika hem finns den på, Magnum heter den. Svart/Grå)
Sen skjutsade jag hem dom. Åkte hem och fortsatte att packa. Sen åkte jag hem till mamma å pappa igen för att umgås lite å kolla på en klädhängare till hallen. Var helt enkelt tvungen att ta en paus från packningen.
Åkte hem igen, fortsatte att packa.. gick ut å gick. Pallade inte vara kvar bland kaoset. Var tvungen att gå ut å tänka lite. Prata med Beggan å Mikka under prommisen. Ska på kräftskiva till Beggan på lördag. Hör å häpna. JAG, Viktoria Carlson ska göra en skinkpaj!! Katastrof! Jag hade inget val. Mamma, ska ja va med dej på fredakväll eller lörda på dan? ;) hehe..

Iallafall. Jag kom hem. Satte mej på golvet å fortsatte packa ner i lådor. Strax innan Sex And The City går ja å gör iordning kesomackor (2st) å te. Jättegott. Men efteråt ville ja bara kräkas. Vilka jävla vanor jag har börjat med!! Blir ju rädd för mej själv! Min mage ser inte ut dom den tidigare har gjort. Den har blivit lite mer mjuk och go kan man säga.. Fruktansvärt!

Tror jag skulle behöva både Morgon, Mitt på dagen och Kvällsprommisar om dethär ska gå vägen... Men det kommer jag aldrig klara av! =(

Vet du?

Jag håller på att röja ur hela lägenheten nu, det börjar se riktigt tomt ut här faktist. Men skönt på samma gång.
Hittade dethär halsbandet i en låda.. Ett som vi gjorde på jobbet för lääängelääänge sen, under en lång tid (Jag & Lundan tror jag bara var inblandad)
Men nu till det roliga ;)

Vad är igentligen själva smycket i mitten för något?

 
OBS! Lundan får INTE säga nått :)

Gullon

Här kommer en bild på hur förpackningen till världens godaste Digestive(a) kakor ser ut. Hittades också på dollar.
Finns INTE någon annan stanns här omkring.. Letat å letat, men inte hittat. Vi hade dom på jobbet. Men finns inte längre att beställa hem. Så nu alla ica butiker är det bara att beställa hem dessa godingar!!



Idag är dagen!

Som allt måste gå rätt!

-Brorsan ska på arbetsintervju på Menigo, för andra gången.
-Jag får veta om jag får köpa lägenheten eller inte
-Lundan ska göra sitt bästa får att få sin 100% tjänst!

Så idag är en viktig dag.... HÅLL TUMMARNA för oss!!!!!!!!!!!

Shopping på Dollar

Nu har jag äntligen införskaffat mej nått mycket fint till diskbänken. Var dock inte precis dehär jag ville ha, de "riktiga" finns på living å kostar många hundralappar mer... Men här får ni se :)

 
Ynka 50 kr på DollarStore
Mycket nöjd!

Äntligen en skivuppdatering

Nu sitter jag hos mamma å pappa å håller på att ladda hem låtar från youtube som sen ska över på skivor och in i min BIL :) Har inte uppdaretat mina skivor där på typ ett år! Så de ska bli skönt med lite ny musik. Hoppas bara att inget krånglar nu när jag väl har kommit såhär långt :)

Å Beggan, jag lider med dej. Tycker så synd om dej nu gumman! Men du vet.. jag är hemma å menlös så.. finns alltid för dej =)

Bäst musik just nu!!

video
Wait a minute - PCD

video
Forever - Chris Brown

video
Dangerous - Akon

video
Perfect - Wyclef Jean

video
Closer - Ne-yo

video
I kissed a girl - Kary Perry

video
Beggin - Madcon  (Så jävla skön låt :) )

video
Just dance - Lady Gaga

video
Run the show - Kat DeLuna

video
No air - Jordin Sparks ft Chris Brown

video
Afasi & Filthy - Jobb


Så, här är mina godingar som jag lyssnar på DAGLIGEN! :)


Hur ska det gå?

Jag sitter här å funderar som vanligt och lyssnar på NRJ på datorn. Funderar på min framtid... eller vad man kan kalla det. Blir det nu av att jag köper lägenheten, så får jag en hyra på ca 2600 + lån.. å det är inte mycket.
Men eftersom jag inte har nått jobb, å hur länge det nu varar, så får jaf ju a-kassa. Å på det klarar jag mej bra. Men sen då? Tänk om jag sitter arbetslös JÄTTELÄNGE så a-kassan blir mindre å mindre.. Gud vad ja tänker mycket.

Nä, här måste hända nått. Skaffa mig ett jobb!

Kan det bli tisdag nån gång!!!!!!

Grattis Elin =)

..Till pengarna du vann igår på bilbingon, som JAG också skulle kunna ha vunnit!!! Hehe.. Var du också i stan?

Jaja, över till nått helt annat! :)

Igår var det packning och urplockning här hemma. Deppigt och tråk. Men idag, när jag skulle åka in till stan, så händer det när jag minst anade. Hon som jag har varit hos å kollat på lägenheten.. hon ringde! Å frågade om jag fortfarande var intresserad av den. Så nu ska hon kolla på en hyresrätt på tisdag, å jag HOPPAS verkligen att hon tar den!! Hon skulle höra av sej till mej på en gång när hon vart å kollat på den. Så hoppas hoppas =)
Jag hade ju totallagt ner dendär ja.. trodde att det var kört. Men kanske inte ändå!! :)


Bilbingo.. Javisst!

Ja, jag har faktist varit på det idag. Det var väldigt omväxlnade måste jag säga =) Jag var där med min föredetta arbetskamrat Marie och hennes döttrar + syster och hennes son.
Vi vann dock inget. Men hade väldigt trevligt iallafall =)

Å vad har jag gjort resten av dan då? Jo packat packat och åter packat. Det står typ 8 proppade flyttkartonger med köksprylar, skor och massa ljussaker här i lägenheten, som ska fraktas hem till mamma å pappa snarast. Nu har jag typ 2 tallrikar,2 glas.. osv..
När jag hade torkat ur skåpen som vart tomma.. å allt var rent å fint i resten av lägenheten, satte jag mej ner på köksstolen, å bara kollade runt. Å verkligen kände hur jag INTE vill flytta!!! Jag vill inte flytta härifrån =(
Men jag är ju så medveten om hur läget är så.. Skulle ju ha råd att bo kvar. Men då skulle det vara det ända jag fick göra också.. Betala hyra, el, internet mat mm.. Å vad är det för livskvallité?
Nä, jag måste hitta mej nått billigare. Vill verkligen inte flytta hem... Det är så skönt att bo såhär.. Lugnt å skönt. Trivs verkligen såhär. Ingen att anpassa mej efter, se på vilken tvkanal jag vill ..när ja vill. Kan ja ju göra hemma också. Men allt blir så annorlunda då. Ni som bott ensam å flyttat hem igen förstår nu hur jag menar. Å kanske ni som bor ensam också.. Njut!!! =)
Men, jag är ändå glad att dom vill ha hem mej en gång till :) Att dom står ut med mej för en sista gång kanske? :)

Packar..

Idag har jag vart på birsta och stan med Marie (min förra arbetskamrat) och hennes dotter.
Efter det så åkte vi hem till henne å gjorde iordning för en liten fikaträff med "Iorfolket" =) Synd bara att inte alla kunde komma. Men det var mkt trevligt iaf!

När jag kom hem så upptäckte jag vilket kaos det var här hemma. Så det var bara att sätta igång med disken. Å dammsuga undan det värsta. Sen plocka undan MASSA saker som bara låg å var i vägen. Satte i lampor i vardagsrums fönstret som jag nallat in till toan för nån månad sen. Så det vart ju fint =)

Sen började jag å packa lite lätt.. Måste ju snart börja på allvar. Så lika bra att småbörja nu. En och en halv bananlåda ENDAST med ljus och ljushållare!!! Jag älskar verkligen ljus! Sen 2 lådor full med skor jag vet att jag inte använder alls nu. Sen vart klockan sex and the city ca..(Nu 23.00).. Så nu ska ja ta mej en banan å kommer förmodligen slockna på soffan.. SKÖNT!

Min pappa är bäst

Äntligen mår min bil bra igen. Pappa har lagat den, ställt upp för mej som vanligt. Jag känner mej så hemsk.. Det blir nästan så att man ser det som en självklarhet när nått händer tex med bilen, datorn.. ja vad som helst. Då tänker jag alltid. "Pappa han kan nog fixa dethär" Å banne mej så gör han det ALLTID.
Så nu sparade jag in ca 2500 kr!! Det behövdes verkligen denhär månaden.. när jag fick så SJUKT mycket pengar att leva på. Så ett STORT TACK PAPPA =)
 
Igentligen så vore det rätt bra för mej att inte ha bil på ett tag. Jag har ju gått rätt mycjket sen helvetesdagen. Men en sak jag inte gillade alls.. var idag. När jag och Jenny skulle åka till birsta, och jag insåg själv hur vi skulle ta oss till birsta. Med buss.

Måste kolla upp passande busstider.. Leta fram lösa pengar. Huua. Jag tror att jag har haft körkort för länge för att åka buss nu. Jag har haft det i 2 år nu i november =) Så snart behöver man inte vara LIVRÄDD för att köra lite förfort på vägarna.. OM farbror polisen skulle se de så blir jag ju inte av med körkortet iallafall ;) Tro ja... ?

Nu är det Sex And The City som gäller!!

Börjar få lite ångest eller panik över en sak nu. Min Mikka ska snart flytta från mej också =(


Stockholm nån?

Nu vill jag göra nånting! Åka iväg.. till stockholm eller nått liknande. Pratade nyss med Beggan, å dom var på barkaby nu. Blir så avis! Så om någon känner sej sugen på en liten minisemester med mej, så hör av dej!! =) hehe

Höst?

Jag blir så arg. Nu är vädret som vanligt igen, som det har vart hela sommaren. Värmeböljan som lovades kom.. i typ en vecka. Så är det det som har vart sommaren här? En veckas sommar? Nu när jag gick till mamma å pappa så hade jag på mej 2 tjocktröjor. Å jag frös iaf. Som tur var så kom Jockes pappa åkandes på vägen, så jag fick skjuts resten av vägen hem från typ rondellen vid världshuset.

Så vad ska man göra idag då?
Gå till ladan å kolla in bucklan?
Eller försöka fixa nån billig biljett till Winnerbäck?
Eller bara skita i allt?

Jag blir bara så trött på dethär vädret.
Att inte ha pengar när dom behövs som mest.
Och att bilen inte är klar.. =( Önskar ja kunde laga den själv

Min biiil :(

Efter en supertrevlig dag med Beggan på både stan och birsta, så händer det som inte får hända. Nämligen att hela avgassystemet verkar gett upp. Jag blir så förbannad! Bilen låter värre än nånsinn... Fyfaan.

Så nu har jag precis skjutsat Jocke till nån fest. Sen när ja skulle hem till mamma å pappa, men upptäckte att ingen av dom var hemma. Så skulle jag åka hem. Men insåg rätt snabbt att jag inte kunde ta mej nånstanns med bilen.

Så nu är jag fast här till sent ikväll. Kan ju gå hem iofs. Men har på mej klackisar jag inte kan gå i mer idag.. Så en problemfylld kväll? Jorå.

RSS 2.0