Hetsätning eller vad?

Ja det kan man kalla det.
Jag måste ha haft nån riktig matdag idag. Har varit hungrig hela tiden.
Nu har jag precis ätit klart igen, å det vart då mycket som.. Håll i er nu!

En rostad macka (fullkorn) :P med marmelad och ost.
En toast med ost, skinka och tomat
Och lite gourmet potatissallad på sidan av tallriken...

Nu är jag MÄTTT.. å jag har ångest!För ett år sen..

- Bodde jag hos mamma och pappa
- Hade jag ett "fast jobb"
- Var jag fortfarande singel
- Köpte jag min fina bil :)

Nu

- Bor jag ensam i en lägenhet, om en månad kanske hos mamma och pappa igen
- Är jag arbetslös. Väntar på svart dock.
- Är jag fortfarande singel

Om ett år

- Hoppas jag att jag har hittat en lägenhet
- Hoppas jag att jag har ett fast jobb, eller pluggar till något jag vill bli.
- Hoppas jag att jag inte är singel längre.. vore nått de =)

Men något jag har, å hoppas att jag alltid får ha kvar är mina tjejer! Världens bästa kompisar! Skulle inte klara mej utan er. Jag älskar er! Ni vet vilka ni är

Och såklart min familj. Vet att mamma läser min blogg, vore lite klantigt att bara tänka det men inte skriva det då =)


Gravid

Jag tycker verkligen synd om dom som är gravid nu. I denna värme! Hua!
Har precis kommit hem från en lite prommis på byn. Å där satt jag med 2 st som var HÖGGRAVID. Å vad dom såg ut att lida.. Skugga skugga skugga!! Medans en annan ville ha sol sol sol =)

Nä, nu har jag ätit och blivit riktigt mätt. Så nu ska jag sätta mej ute på balkongen och sola å frossa i mej lite vattenmelon och vindruvor =)

Paddling tar död på en..

Idag när jag vaknade så var jag helt inställd på en dag med några timmars strosning och shopping på birsta med Beggan å hennes Henke. Men det vart något helt annat.. Nämligen paddla kanot.
Å det kan ja säga. Man trodde att det bara skulle vara att lyckas med att hålla båten ovanför vattenytan, å passa så att man inte skulle tippa den. Men det.. Det är ju en löjlig tanke.
På denhär turen fick man nästan gå och putta på mer än att åka tyckte jag (iaf stackars Beggan å Henke) hehe..
Det hade vi inte räknat med.
Å åka i vattnet lyckades vi med några gånger.. "de är ju ba häärligt" :P

Men.. det var kul iaf. Skulle kunna behövas lite terapi för vissa efter sånna utflykter.. men jag tror vi klarade oss precis på mållinjen =)

Tack för en spännande dag!
Det var oväntat.. hehe

Vad ska jag göra??

Tanken slog mig precis. Jag måste snart flytta ut ur lägenheten. Sista aug ska den vara urstädad och alla saker ska ha nånstanns att ta vägen!!!
Det börjar helt plötsligt att kännas lite stressigt här. Å vart ska lilla jag ta vägen då? Blir det hem till mamma och pappa igen, eller ska ja bo hos Jocke ett tag eller blir det lägenheten jag väntat på att få köpa??
Känns väldigt jobbigt just nu måste jag säga. Helt plötsligt så känns det som att jag inte vet nånting..


Glad

Jo, jag är glad. Inte bara glad som jag är som vanligt. Utan jag är glad på ett helt nytt sätt. Men jag kanske borde stoppa där.
Kände bara att jag ville skriva det =)

Den osynlige

Är det bara jag som vill se den igen?? Jag såg den för flera år sen. Och jag vet. Det är en typisk Vickyfilm. Men denm är faktist riktigt bra. Börjar alltid gråta när jag ser den. Då är den bra


Försvunnen man i selångersån!!

Nyss läst och hört om händelsen i selångersån. Det är fruktansvärt. Det är dykare, poliser, ambulanser och brandkår där. Hoppas verkligen att dom hittar honom. Men levande lär han ju inte vara efter såhär lång tid.

Helgen i Sollefteå

Det var kanonkul att komma härifrån i ett par dagar med Mikka. Det vart som en liten minisemester hos Beggan.
Vi kom fram runt halv 3 tiden. Började med att jag, Mikka, Beggan och Henkes kompisar åkte iväg med en båt å badade å sola. Det var en otroligt bra start på helgen. Vi åkte tillbaka runt 5 tiden, vart ett besök på bolaget och Ica.
Sen var det bara att kasta sig i duschen och börja göra sig iordning. Å mina stora klädproblem måste göras något åt. Jag tror att jag bytte kläder hundra gånger under dessa 3 dagar..

Vi kom iväg runt halv 9 till förfesten tro jag. Men där vart vi inte kvar alltför länge. Det var så mycket mygg och knott som gjorde det omöjligt för oss att vara ute då. Så vi gick tillbaka till Beggan och Henke å fortsatte förfesten där. Kanonkul var det. Sen rullade kvällen på som som det brukar göra när man är i extremt trevligt sällskap. Gick inte ut föränn 12 tiden tro ja. Kom väll i säng, eller "på golvet" (jag och mikka)  ca 4. Så man fick inte allt för mkt sömn. Men det har iaf vart otroligt kul. Tråkigt dock att Taben åkte hem på lördag morgon redan.

Spelade minigolf på lördan innan nästa festande. Å det var riktigt kul. Jag kom 2:a ;) Sen på kvällen festade vi på.. sprang mellan grannen deras och hade det riktigt trevligt. MEN.. kvällens slut vart full av missförstånd. Så det var ju mindre kul. Men "allting kommer lösas och bli bättre igen" :P  (har bara fått den låten på hjärnan sen helgen)

Åkte hem till Timrå igen strax efter 4 på söndan. Inte kul alls.

Måste bara avsluta med att det har vart en OTROLIGT lärorik helg. Precis som Beggan skrivit.

Tack för denna helg (L)Beggan(L) och Henke =)

Nu är jag FÖRBANNAD

Jag har haft så jävla mkt med a-kassan nu på senste tiden. Skickat in hundra olika papper. Nu när det tydligen äntligen har börjat att ordna upp sig med det. Så kommer ett förbannat stort problem nummer 2. Nämligen att.. pengarna jag kommer att få nu i juli är så MYCKET som: 77.50 Obs. Jag har inte missat nån siffra..

Det är helt jävla sjukt. Vad fan går dom på? Hur fan räknar dom??? Jag gick med en lön på typ 12500 som jag fick ut varje månad när ja jobba. Å så ser det ut såhär. Nä, imorrn är det jag som ringer de där ********* å säger dom ett å annat å frågar vad fan det är som händer.

Dethär är fan det värsta jag vart med om på länge.

Har du provat denhär?Köpte den på taxfreen. Vart mest kär i flaskan =)

Dirty dancing

Jag har nyss sett den filmen. Kom in på ett klipp från den filmen på youtube.com, så då vart jag sugen på att se den filmen.
Kan man bli annat än kär när man ser den filmen?? Gud vad bra den är... Tänk att få bli sådär kär i nån.. Vad underbart.

Jaja, nu måste jag börja röra mej utåt. Längtar till torsdag. Då åker jag å Mikka till Beggan =D Å vi stannar nog tills på söndag. Så då får lilla timrå klara sig utan mig i några dar till :)


Sısta kvallen.

Ante och pappa tycker att det ska blı skont att komma hem. Det gor jag ocksa, faktıst. Det ar ju en helt annan sak att vara har med famıljen an med kompısar. Man bınder sıg pa ett annat satt har da man ar har med en kompıs. Men det har varıt skont altt bara slappa och lagga sıg hyffsat tıdıgt pa kvallarna.. (12 halv 1 ) =)

Men en sak jag ınte skrıvıt om ar mıtt och pappas oronproblem. Det kom redan forsta dagen efter kvallsdoppet. Vı bada fıck lock for hogerorat. A det har vart sa hela tıden, tılls ıdag. For mıg hade det slappt ganska bra ı morse, men vart at helvete ıgen efter ett dopp ı poolen. A pappa vaknade runt 5.30 ı morse av att han var stendov pa bada oronen, a hade ont. Sa det har vart jobbıgt med vara oron. Men det gar mot battrıngsvagen.
Ante har ocksa flagnat som ett as pa ryggen. Stackarn.
Och jag ı harbotten!! gor sa ont..

Nu sıtter jag och vantar pa att dom ska gora sıg klara, sen blır det mat.. Hoppas hoppas pa god mat!!!!!!
Senare blır det en sısta shoppıngtur ı centrum.
Kommer nog att behova gora mına kara vanner besvıken.. dom som 'bestallt' klader fran mıg. Jag kommer bara att kunna kopa at nan enstaka. A det vıll ja ınte gora. Skulle kannas taskıgt mot dom som ınte far natt.

Hoppas att nı har fıxat fram fınvader tıll oss nar vı kommer hem ımorrn pa eftermıddagen =)

Kramar// Vıcky


En dag kvar..

Idag vart det en rıktıg slappardag. Vı lag kvar pa rummen tıll 10 halv 11.. dock ınte mamma. Hon var uppe med tuppen a badade. Men vısst hade man fortfarande ont. Jatteont.
Efter luchen sa drog vı ıvag med bussen tıll centrum, och darefter med taxı upp tıll borgen. precıs ovanfor mıtt och elınas forra hotell =)

Det var valdıgt varmt dar uppe och en otrolıgt bra utsıkt. Vı tog en rıktıg slıngervag ner mot centrum ıgen. Dar vart den antlıgen ett besok pa mcdonken. Alla var nşjda och glada over det. Framfor allt matta. Pappa njot som aldrıg forr. Han tog god tıd pa sıg med att ata upp all mat.

Efter det gıck vı hemat. A antlıgen hıttade jag ett par bjornborg langbyxor.. Jag berattade for honom ı butıken att det var dalıg kvalıtet pa dom a att dom hade gatt sonder ı sommarna. Sa jag skulle ta med mıg dem ımorgon sa far han se.. jag skulle fa natt ı kompensatıon, har dock ınga forhoppnıngar.

Nar vı kommıt hem sa hoppade alla ı poolen forutom jag. Jag orkade ınte. Ja gıck a rıngde tıll Elına ıstallet. Hıttade mıtt telefonkort fran forra aret, a vılle se om det fungerade.

Har kommer lıte bılder fram gardagen och ıdag.

Hade bra!

Kramar// Fam Carlson

         

         


Rakor ar vı allıhopa!

Just nu sıtter jag har vı datorn, ıgen. Hela famıljen lıgger uppe pa rummet a sover. Dom pallade ınte mer. Vı var ju pa vattenlandet hela dan. A Jaaavlar va solen tog. Alla har ont. Jag har ont precıs overallt.. Sa det kommer ıaf att synas pa oss att vı vart utomlands =) Men just nu mar ınte dom sa bra. Men jag hoppas att dom kommer ner snart, for jag ar valdıgt hungrıg. Men .. hor a hapna! Pappa sa ıdag vıd lunchen pa vattenlandet.. 'Jamen dethar var ju rıktıgt gott' Sa hoppet fınns! Var dock pızza han at ;)

Nu ska jag fortsatta att surfa runt lıte. Hoppas pa att nan ar pa msn som jag kan prata med =)
Kommer tyvarr ınga bılder nu.. Har vart snabb a lagt over dom pa mın dator. Men dom kommer senare.

Jag och mamma funderar pa att fıxa naglarna har.. far se hur det blır med den saken.

Kramar/ Vıcky

Merhaba!

Nu ar klockan 10.41 har, och det borjar brınna ı knutarna, vı ska namlıgen tıll ett vattenland.. Som jag och Elına besokte 2 ganger forra sommaren. Sa det kommer att blı bra. Nu star mamma och pappa a pratar med en detur reseledare sa dom ska kopa bıljetter tıll det nu. da ıngar det mat a allt =) Kanon!!!

Gardagens lunch och mıddag var helt ok faktıst. Sa det vart ınget mcdonken besok. Pappa tycker vall fortfarande att det smakar bondgard och sagspan.. det ar nagontıng med oljorna som de anvander ı matlagnıngen sager han.

Shoppıng!!

Igar vart det shoppıng ı ett behaglıgt vader. Fredde kopte skor, ante badbyxor och skor. Mamma kopte en klannıng och glasogon.
Jag kopte en ny LV vaska och planbok, bıla bong kortbyxor,bıla bong kaps och en 'strandkjol' Prutade som f'n, dom vart sur, men vem bryr sıg. Jag fıck tıll det prıs jag vılle. Mamma och pappa a ante behovde dock lıte pruthjalp. Sa det vart en ratt bra shoppıngtur.

Det var en ormshow har pa hotellet ıgar. Fredde den haren sprang upp pa balkangen for att han var radd over att behova vara med att gora nantıng. Men det slutade med att vı alla gıck upp a satte oss dar. Sag ju ıngentıng dar nere.

Nu ska vı dra ıvag. Ha en bra dag. For det ska vı ha =)

Kramar! 

Ps. Beggan! Jag har forsokt att skrıva tıll dıg, men det blır natt fel nar jag ska spara ınlagget. Men jag saknaar ıaf dıg och alla andra mına kompısar.. Nı vet vılka nı ar =) Ds

     


Hej allihopa!

Nu har vı antlıgen hıttat ett 'ınternetcafe' ı var receptıon. det tog bara 3 dagar for oss att hıtta det. Resan hıt var ett aventyr ı sıg. Det borjade pa flygplatsen vıd sısta gaten, med att vıktorıa ınte hıttade sıtt pass. Panık.
Tıll slut hıttade hon det, noga ınstoppat ı ett ınnerfack ı sın vaska. Ja,lugnt ett tag.
Starten gıck fınt, upp kom vı, Allt var val. Maten var okej, Men sedan borjade landnıngen att narma sıg. En luftgrop tog oss ner ca 50 meter. Folk skrek och grına. En kraktes. Fredde madde ılla, pappa hade huvudvark, ante och mamma hade flera lıter handsvatt och vıcky madde ocksa jatteılla.
Ner kom vı ıallafall. Hett hett hett pa flygplatsen..

Nar vı ınstallerat oss ı rummen sa gıck vı tıll stranden och tog oss ett dopp ınnan mıddagen.

Det ar ıngen kulınarısk upplevelse,vı ater for att overleva, ınte for att det ar gott, som pappa sager. Vıssa kan ga upp ı vıkt under semestern, men pappa kommer att rasa ı vıkt, genom att ata tomater och gurka. Ikvall blır det mcdonken =)
Idag fıck mamma a pappa ata frukost sjalv. vı andra lag kvar pa rummet. Nar dom kom tıllbaka hade de kopt yoghurt och banan tıll oss. Frukosten pa hotellet ar oatbar!  (tycker vıssa av oss)

Det ar haftıga vagor har ı alanya. Mer mot eftermıddagen, Jag (vıktorıa) lyckades med en dodsrullnıng efter att ha forsokt att tagıt sıg upp fran vattnet, precıs nar det borjade komma varldens vagor ıgen, jag drog upp och ner hela tıden( som kom var annan mınut)  Kanske var det svart att ta sıg upp med flera kılo sten och sand ı bıkının. Pappa trodde jag grına men jag lag och asgarvade.. mamma sprang och jagade mına flıppflopp.. tıll slut efter detta aventyr gıck vı upp och kopte en glass och la oss och kopplade av.

Pappa oc ante ar ganska sa ırrıterade pa dessa pastrıdıga turkar som forsoker dra ın oss pa alla affarer och restauranger som vı passerar. Dom funderar pa att gora ett plakat dar det star 'just lookıng' pa.

Peppar peppar sa ar vı alla fortfarande frıska, forutom lıte solbranna.. men det far man ju rakna med, 'nu har vı grundat' sager pappa, nu kan det bara blı battre.

Nu nar vı vet var man kan fa tag pa ınternet, sa fınns det rısk for mera uppdaterıngar.

Ha det bra, for det har vı!
Kramar// Fam Carlson

                     


10.00 imorrn går planet!

Så ni får ha det så bra här i Sverige. Själv ska man ligga på stranden å dricka drinkar =)
Kanske skriver nått på arlanda om det hinns med.

Bilder

        

Bild 1. Altan-evighets-bygget som förhoppningsvis blir klar efter detdär :)
Bild 2. Min prinsessa Bea
Bild 3. Ante
Bild 4. Freddes trummor
Bild 5. Min lille Lack!!
Bild 6. Snyggot moi!
Bild 7. Ante å Fredde mätar "brun"färg
Bild 8. Faster fyllde år idag, så dethär fick vi till förrätt :) Fralla i botten.. Mumma!
Bild 9. En dödsslut Bea :)


2 dagar kvar!!

Idag är det alltså 2 dagar kvar innan vi åker till Turkiet. Vi åker till stockholm imorrn runt 3, sen sover i där hos min faster. Och sen går planet från Arlanda kl 10.00 på lördag morgon!!! 
Var in å träffade Emma i stan å shoppa lite :) Vart 2 tubtoppar.
Lunchen jag åt nyss.. Mmmmm :)Nu ska jag dra hem till mamma å pappa å skriva mitt livs första CV.. Spännande å se hur det kommer att bli. Har även glömt mobilen i bilen.. Undra hur många som har ringt mej? =)

Nattbesök

Jajemensan, det kan ja lova att man kan kalla det. Jag låg i sängen, gjorde allt för att bli trött.. då var klockan typ 12.. halv ett. Spela kort å läste tråkiga tidningar. La mej å prova sova. Gick inte. Var klarvaken! 

 
Sen fick jag ett sms av Fahlan, å han hade samma problem. Så han kom hit, å vi surra på ett bra tag, sen slog vi på en film. Å det var ju inte vilken som helst heller!! Flight 93, kom på det mitt i filmen.. "Smart å se denhär nu, 2 dagar innan man ska flyga" :P Ja, å jag är klarvaken nu iaf. Kanske för att jag inte hunnit sova så många timmar. Men nu kommer jag att hinna med lite mer än vanligt på dagarna. Ätit frukost har ja redan gjort =) Vart dock inte av den nyttigare sorten. Hade slut på mjölk och tomat..  Hade ju kunnat gått å handlat, men då hade jag ju vart tvungen att duscha först. Morgonfrillan är INGET jag vill bjuda på bland massa folk :P

Nä, nu är det duschen å sen ut å fara!

Ps. Det är väldigt bra musik på MTV nu Ds.


Jag är kär!

I denhär låten. Den är sååå bra

video
Tryck på bilden!

Möbler

Idag så har jag å Jenny vart på Ikea å kikat lite.. Möbler till kommande lägenheten.

Här är lite av det jag vill ha =)

MALM SängstommeDen sängen + tillhörande sängbord
MALM Byrå med 3 lådorEller med 4 lådor + 2 små "överlådor" till sovrummet

MALM Byrå med 3 lådorSamma där, ev.4 lådor. Till hallen

Å någon STOR spegel i hallen... Ett måste.

Sen så vill jag ha ett annat vitrinskåp!!
DETOLF VitrinskåpEtt med svart eller vitt tak och botten

EXPEDIT BokhyllaDenhär hyllan, har ju en större, med 4 hyllor åt varje håll. Men vill ha en mindre. Så den blir perfekt.

LACK HyllaÅ denhär fina hyllan. Kan bli tv bänk. Lite osäker på färgen om den ska vara svart eller vit. Har funderingar på att sätta upp tv:n, har nämligen sett hos många att det är mycket finare.. Så då blir det en bra hylla att ställa nå fina prydnader på :) Men som sagt, kan hända mycket..
Kul å bara kika runt lite å tänka...


Som sagt, detdär är lite av möblerna jag vill ha. En divan soffa vore INTE fel :)


Nu ska ja skriva checklista inf packningen..


Evigheter...

Detta hår.. tar evigheter att torka!! Borde finnas nån ställning man kunde köpa, så man slapp hålla i hårtorken. Såå drygt är detta..Finns det något mer uttråkande??

3 dagar kvar!!!!!

Nu är det bara 3 dagar kvar!! Så snart måste man börja packa.. eller göra en checklista kanske först å främst. Vad ska man ta med? Vad ska man inte ta med??? Ska jag ta med datorn eller inte...
Äh, nu måste här styras upp ..

Måste bara hoppa in i duschen först å sen till tandläkarn. Lämna in lappen om försäkring, så betalar jag 65 kr/mån. Slippa betala kommande besök å eventuella hål å skit.

Kingen de!

Fransk manikyr

Idag har ja vart hos mamma å pappa i stort sett hela dan, förutom när ja tvättade.
En kompis till familjen, Kattis heter hon, som kommer från sthlm var där med grabbarna. Så det var jättekul å träffa dom, å att det vart en heldag!!! Alltid lika kul =)

Har hämtat resväskan idag också.. så nu är det bara till att börja packa för fulla muggar.

Tog liter bilder idag också :)
(Det är jag som gjort manikyren)
                                                                          


           


 

Bild 1&2 Mammas händer
Bild 3&4 Kattis händer
Bild 5. Kattis nyss fått naglarna fixade
Bild 6. Pappa sitter å lyssnar på musik
Bild 7. Ante och en trött hund. (Ser ni resväskorna där bredvid) =)
Bild 8. Fredde och ryggen på Olof (En av Kattis pojkar)
Bild 9. Oskar och Kattis
Bild 10. Min vackra bror.....
Bild 11. Olof

Att - göra - dag

Kliver upp rätt sent. Inte förvånad. Går till daton, söker upp nummret till timråhälsan. Ringer -"Vi på timråhälsan har sommarstängt under juli månad" Så den misstänkta bihåleinflammationen får nog förbli misstänkt känns de som tills att jag har kommit hem från Turkiet.

Klockan 12 har jag tvättid. OBS! Har En liten kasse med tvätt... :) Vill försöka vara lite smart när det gäller tvättningen hädanefter.
Sen är det väll tänkt att jag ska åka å växla pengar.. har dock inte riktigt bestämt hur mycket jag ska växla.

Efter det blir det till att hämta resväskan hos Kerttu, så man kan börja småpacka litegrann.

Får se hur mycket som lyckas bli gjort av allt dethär när dagen är slut...

Pengar pengar pengar....

Inatt innan ja la mej, så kom jag å tänka på vad jag hade för väskor i min garderod, eftersom min "LV" väska är trasig. Så ja börja kolla lite.
Då hittade jag en svart väska.. å i den låg det lite pengar.. Båda svenska och turkiska.. Så dom turkiska pengarna kom ju väl till pass, när man ändå ska åka dit på lördag morgon :)Nä, nu bär det snart av till mamma och pappa!

(Hur fan vart dethär lila? )


Popcorn trick!

När man sitter vaken såhär pass länge på nätterna så kan man hitta massa roligt på typ Youtube. Hittade nått som kallas för "popcorn trick".

Nån som har nån aning om vad det är?

Om inte..
Så som jag tycker det ser ut att vara, så ska man lägga opoppade popcorn mitt emellan 2-3-4 mobiler. Sen ska alla telefoner ringa.. så det blir störningar eller typ strålningar.. Sen poppar dom å blir faktist popcorn. Eller har jag bara "gått på" det skämtet?


Men tror inte riktigt att man vågar prova själv. Verkar lite halvfarligt. Skulle aldrig våga äta dom iaf!!

Pop corn with cell phones : from Cardo Systems  Popcorn made by cellphone.

Välsolad....

Denhär bilden är riktigt äcklig..


Sista dagen..

Nu är det sista dagen på gatufesten. Tycker det känns rätt skönt faktist. Men gårdagen var mycket rolig :)  Synd bara att batteriet dog så tidigt.. så man gick en hel del ensam. Men så blir de inte ikväll!!! 

Nu är man inte direkt pigg.. ja känner mej helt slut. Men som sagt. Det är sista kvällen! Så nu ska ja klä på mej. Ruffsa till håret å gå på bolaget å sen äta!

Tjao!

Shopping på stan

Idag vaknade jag av att posten kom, vilka tror ni det var från? Jo A-kassan sååklart. Så det hade ju blivit något fel. Inte oväntat. Hade väntat på detdär brevet länge, tänkte att det inte borde ha blivit rätt första gången. Å så rätt ja hade.. :P 

Jaja, sen åkte jag in till birsta när det var postat och klart. Skulle köpa en svart tubklänning, jag frågade om den fanns kvar, men nej sa dom . Å skulle inte finnas i stan heller. Men jag gav mej inte. Åkte in till stan å sprang in på gina.. å där hängde den. En kvar till mej i small =) Perfekt. Så nu är ja rätt nöjd.

Nu är det duschning och tillfixning som gäller.. Sen blir det tidig förfest hos Anna å Fille i stan, ska bli kul!!

Ser ut som att jag har världens höfter i den!!! hahah..  Jag som knappt har några..
   


Jäkla brännan är tillbaka!

Jag har jobbat sååå länge med att få bort den otroligt fula solbrännan på ryggen, haft den sen början av förra sommaren, försvann inte ens i turkiet. Men efter många besök på solarium så äntligen har jag fått bort den. Men vafan såg jag igår!!! Efter min långprommis (i ett brottarlinne SÅKLART) å det var ju jättesoligt ute. När jag kommer hem så kollar jag på ryggen innan jag skulle hoppa in i duschen...  

Det syns lite, men det är iaf tillbaka!!!! Åhh!


MAT!!

Nu, håller jag på att dö av hunger! Är så sugen på FETMAT! så nu ni mina vänner.. först å främst så hoppade jag över prommisen, träffade massa folk efter vägen, så där vart jag kvar till nu.

Så nu håller jag på att göra mat... väntar å väntar...

   

Mummaa!!

Gatufesten närmar sej, men..

Var in dit igår.. å jag säger bara det. Jag är fan för gammal för detdär tro ja.
Gick runt i timmar.. runt runt runt å åter runt. Känns inte som att det är riktigt min grej längre. Sitter å funderar på om man inte kanske ska sälja biljetten.

Jaja, jag klev upp typ 12.45.. Drömt å drömt har ja gjort. Så nu funderar jag på att äta lite mat å sen gå ut å gå i värmen som jag hört att det är ute. *utlandsvärme* även. Får se om det är sant om en stund.

Nämen som sagt. Får se hur det blir med det hela. Ska ju bli kul att träffa folk, såklart. Men sen.. går ju så jävla mycket pengar på "ingenting"= Skjuts in å ut 3 dar är MYCKET pengar.
 
Tänk vad mycket man kan göra för alla dessa pengar!!!

Nu har jag äntligen bestämt mej.

Jag har länge gått å funderat över en lägenhet jag kollat på för längesen. Då, precis när jag hade kollat på den så tyckte jag bara "blä.. nä fy den vill jag inte ha!" Eftersom den var så pass ofixad Men nu, efter att jag har kollat på några andra som är likadana, bara att dom var mer "renoverad/fixad", så är jag ändå väldigt positiv till den. Så nu är det bara upp till den som bor där att avgöra hur den ska göra.

Hoppas att det blir av.. för jag är sugen på den =)

Nu sitter jag å inväntar samtal från Jenny, hon håller på att kolla upp hur vi ska ta oss in till stan... *väntar väntar väntar*

Nä, ska man gå ta sej en liten jordgubbe ? :)

Nu har jag landat..

Äntligen så är all tvätt fixad. *Pust & stön*
Å prommisen hann jag med också. Så nu sitter jag å äter en banan, lite jordgubbar och vatten innan jag hoppar in i duschen.. Orkar inte annars. hehe.. Helt slut i kroppen.

Ja va gör jag sen då? Jo efter duschningen å allt fixande så ska ja vänta på att klockan ska bli strax efter 5, sen kommer mamma å pappa å hämtar mej, åker till lägenheten. Kikar på den, sen åker jag å Jenny in till stan å kikar lite =)

Jag kommer nog inte få svårt att somna ikväll iaf...


Så pigg känner jag mig nu..

Tvättdag..

Jag är HELT SLUT! Dagen började med tvätt.. det var kl 7. Å all tvätt har fortfarande inte torkat. Har tid till 12, men hon som har tiden efter mej sa att man har rätt till att ha tvätten en timme extra i torkrummet. Så Jatack :)

Har sprungit runt som en stucken gris hela dan! Till och med så hann jag gå på affärn, handla. Å sen var det vara att springa ner igen å fortsätta. Hoppas på en prommis efter allt är klart! Så jag får hoppa in i duschen innan titten på en lägenhet som både mamma å pappa ska med å kolla på. Jag har dock redan sett den. Men vill att dom också ska se den.. pappa ser ju lite andra saker än vad jag gör, mamma också.

Har dock hunnit äta lunch också i all stress... Det var riktigt gott. Kunde inte slappna av riktigt, kä'nde mej så stressad över allt. Jag är en otroligt stressad person för den som inte visste det.

Lunchen bestod av: Kött, keso och sallad


Nu ska jag ner å se om något mer är torrt..*hoppas hoppas*

Jajamensan!

Klart att jag klarade det :) Mamma ringde å väckte mej typ 6.50. Så då var det väll bara till att kliva upp. Så nu har jag både hunnit med att slänga in 2 maskiner, ätit frukost och diskat :)

Min frulle bestod av: Havregrynsgröt, mjölk, en halv banan och jordgubbar, + En fullkornsmacka med keso och tomat.


Så nu ska ja snart ner igen å stoppa in 2 maskiner till.. Kan bli ett besök på Ica efter det.. Måste inhandla lite jordgubbar (färska) :) keso,tomater och bananer.

Guud va skönt det är att vara vaken nu.. Känns som att jag kommer hinna med så mycket idag!

Thanks mammy!

Tror ni att jag klarar det?

Imorgon så har jag tvättid inbokad kl 07.00 PIIIIIP!
Är lite nervös över att det inte kommer att gå sådär jättebra, nu när man har sovit så länge dom senaste dagarna.. Men vafan.. Det återstår att se :)

Äntligen lite bilder

Nu har jag äntligen hämtat hem kameraladdaren. Så lite bilder måste ju få komma upp tycker jag ju.. snart iaf :)
Jag har iallafall vart å tittat på en lägenhet idag, på samma ställe som den andra, fast denhär var lite mer renoverad än den andra. Så nu är man sugen. Men frågan är om man tjänar på att köpa den här .. eller köpa den andra. Känns lite jobbigt just nu. Många olika funderingar..

Jag skulle ju tvätta idag, var å bokade tvättid igårkväll.. Så 12 var det tid för mej,men vad händer då? Jo, hittade ju lägenheten å drog iväg å kollade på den.. Sen raka spåret till banken å kolla över lite lån och så. Så nu står denhär tvätthögen så fint ute i hallen. Får väll ta den ikväll eller imorrn bitti. För på efrermiddan/kvällen så åker jag å Jenny in till stan å kollar in lite av gatufesten.

Här är min LILLA tvätthög!


Här är min frukost som bestod av: Flingor, en halv banan och jordgubbar :) + En hårdbrödmacka med keso och tomat. Mumma!
 

Nä, nu är det dags för mej att ta en liten lunchpaus mitt i allt bloggande :) Å sen måste jag ut på min dagliga prommis. Blir dock cykling hem från mamma å pappa, eftersom cyklen vart kvar där igår kväll.

Ps. Jag ser fram emot wook-kvällen Ann-Catrine.
Tack för en speciell inbjudan :) Ds.

RSS 2.0