Prommisgalen!

Idag klev jag upp runt halv 11 tro ja, sen så käka ja frukost, klädde på mej å gick ut å gick. Gick min "lilla runda" ... Tänkte att ja skulle skriva vart jag går varje dag..
Börjar att gå hem ifrån mej (Bredvid badhuset) - Genom Timrå - Via vivstavarv - Förbi böleskolan - Förbi radhusgatan - Genom sörberge - Strömgatan - Mellanlandar hos mamma å pappa, dricker vatten - Fortsätter förbi isladan (Eon arena) - Långa gångvägen där förbi världshuset, hälsostud. - Genom Timrå - Hemma!

Har faktist inte tagit någon tid på det än, men skulle ju tippa på att jag går iaf en och en halv timme minst allt som allt.. om man bortser från stoppet hos mamma å pappa :)

Nu har jag nyss vart och ätit middag på olearys med Jenny, Elina och Frida. Det var jättegott, åt nån pasta med kyckling och vitlöksbröd.. Mumma! Men nu känner jag nästan att jag borde ta en liten prommis.. dock inte hela rundan. men vafasen, när jag väl börjat kanske det blir så iaf :)


Å jag är så otroligt glad över att jag har sån otrolig motivation.. Att jag verkligen ser fram emot alla prommisar. Så skönt!


Vilka är ni?

Det skulle vara kul att veta vilka ni "alla" är som läser min blogg =) 


Lördag

Igår så vart det förfest här hemma med Jenny, Elina, Frida och Jocke. Efter en stund så kom Frida också :), men hon följde tyvärr inte med ut. Fick ett tackkort av henne från hennes student :)

Vi var kvar här till typ 23.15. Sen åkte vi in till stan, hamnade på olearys. Vart inte kvar där alltför länge. Så jag och Elina hämtade ut våra jackor, mötte upp Frida och gick å handla mat på Kebab city och subway. Sen vart de hemgång. Var väll hemma vid 3 tiden.

När jag kom hem så åt jag min tebabtallrik och städade undan allt sen. Så alla flaskor och skräp slapp ja ta idag :)

Så nu ska ja bara äta nått, å sen ska ja klä på mej, gå med soporna och ut på prommis.

Kom på att jag måste hämta min kameraladdare som är kvar hos mamma å pappa sen brorsans student!


Blod, svett och tårar

Ja kanske inte blod och tårar, men svett i floder.. gud så skönt det är! Åt "frukost" runt 11tiden, å sen vart de prommis runt 13.30.. Var helt perfekt väder att gå i.
Nu har jag suttit å druckit vatten som fasen, orkade inte hoppa in i duschen på en gång.. Men nu blir det duscha av å sen så ska ja dammsuga litegrann, å sen kommer brudarna =)

21-årig bröllopsdag och dopdag =)

Ikväll var jag på bio med Mikka & Beggan. Vi såg "Sex and the city" . Den var verkligen kanonbra! Jag är ingen som nån följt sex and the city förut. Men efter ikväll så måste jag nästan börja med det.

Resten av dagen.. Har jag vart på birsta med Jenny, å vart ute å gått.
Tänker försöka ta mej ut på en prommis innan 9 imorrn bitti, så vill verkligen INTE vara med om en repris på denhär morgonen. Väldigt rädd för att de ska bli så!! =(

Jaa.. höll på glömma! Idag så har mamma å pappa sin 21:a bröllopsdag, å jag min 21:a dopdag, Så grattis till Er (& Mej)! :) Så jag fick mej en stor å fin ros av mamma å pappa! Tack för den :)

Nu ska ja snart lägga mej. Precis vart ute å mött brorsan när han kom å gick en "kvällsprommis".. han ringde å kolla vad ja gjorde sådär vid halv 2 snåret mitt i natten.  Han sa att han var vid hälsostudion med Bea, så ja gick å mötte han.. Sen fick han å Bea skjuts hem av nån kompis när vi kommit till macken vid Lidl.

Magmigrän

Nån som hört talas om det förut? Inte? Men det fick jag höra av läkarn jag var till för ca 1½ år sedan. (Det var dock "som" magmigrän, jag får ju inte alla de symptom som många andra får, utan jag får bara så jävla ont i magen och blir typ likblek i ansiktet å får nå jävulska svettningar. Kan heller inte stå upprätt).. . Det är minsann vad jag har. Å idag fick jag smaka på en riktig dos av det.
Skulle vara duktig å kliva upp runt halv 8 i morse, ut på en långprommis var det tänkt. Klädde på mej å skulle gå å göra havregrynsgröt. Hann bara stoppa in tallriken i micron. Sen vart ja tvungen att springa in i sovrummet å lägga mej i sängen.
Fick sånna jävla kramper.. så palla inte att stå upprätt. Gjorde ett nytt försök med att kliva upp, tog ur gröten ur micron. Å stoppade in en fullkorns macka i micron på tining.
Hann ta några tuggor av gröten. Sen var det bara att gå tillbaka in i sovrummet. Så där låg jag med världens svettningar å kramper. Tills NU!! Förstå vad besviken jag är!!!
Men nu mår jag iaf lite bättre. Har fått i mej mackan med lite keso och tomat på. Så det borde gå bra att gå iväg en stund nu. Tror jag ska ja med mej smoothien ut på prommisen..Eller?

Hatar att ha denna oro i kroppen hela tiden om att man ska få magmigränen på morgonen när man ska göra något. Är GLAD att jag inte jobbar idag, så skulle jag fått en fin fin sjukdag!

Nä, nu äre jag som ska ut å gå. Med eller utan smärta i magen!!!

Smoothie

Nu domhär sista dagarna är det verkligen kämpa på som gäller. Idag har jag vart ute i typ 2 timmar å gått. Har vart jätteskönt. Tog en solning på vägen hem. Så nu sitter jag å äter en smoothie som jag köpte igår, å det är helt ok! Så det blir att inhandla fler imorrn när lönen kommer. 

Nu tänkte jag ta en dusch å sen vila lite, å sen ska ja traska hem till mamma å pappa å kolla på matchen. nu söker jag verkligen efter anledningar för att kunna få gå ut å gå :)



Kostar ca 20 kr på Ica

Förvånad?

Nä, jag inte inte förvånad över att jag inte ommit iväg till mormor å iväg alls. Jag har ju som sagt total vänt på dygnet. INTE BRA ATT VARA ARBETSLÖS!!
Men nu har jag iaf fått hem mina kort som ska skickas in var 14:e dag, så det blir spännande å se om det kommer att hända nått på mitt konto i slutet av juli. Mycket spännande.
Nu efter att jag har ätit frukost .. (eller vad man nu kan kalla det vid denhär tiden) så ska jag äntligen iväg, posta brevet, å ut på en långprommis!
Föresten! Igår innan min långprommis så gick jag å solade! Hur skönt var inte det dåå?? :) Eftersom det inte finns nån sol att bli brun av.. så måste man ju ;)

Mormor!

Jag måste åka till henne imorrn. efter att jag har postat brevet jag skulle posta idag, eftersom det fanns hundra olika adresser att skicka till så. Ska ta reda på vilken som  är rätt imorrn.

Kom bara på det nu föresten om mormor. Måste åka dit imorrn helt enkelt :)

16889

Det är antalet steg jag har gått idag. Å det ska banne mej slås, med nya rekord varje dag! Nu är det skärpning. Åker utomlands om 2 veckor och lite till. Nu FÅR jag inte ligga på latsidan.
Fan jag har börjar se ut som aldrig förr på MAGEN. Kul. Vill gärna inte behöva gå å känna mej fet i utlandet.. inte här heller för den delen. Men nu är det bara så. Nu ska här gås å springas.
Alla dessa frestelser.. hur ska det gå? Vafan... Det SKA gå!!!!!!

Herregud.. jag älskar ju att äta sånt som är nyttigt!!! Men det är bara det att det är så jobbigt att fixa till :P
Äh, inga problem dethär inte =D


Mumma!!!

Äntligen..

Nu börjar det väll ordna upp sig lite iaf. Ska snart gå å posta mitt brev med alla dessa papper jag fått tag på. Å nu.. äntligen har jag satt mej ner och börjat äta. Har inte hunnit med det idag.. inte haft nån matlust heller. Så nu .. bättre sent än aldrig. :) Nu börjar jag bli liite lugnare iaf. Kommer väll tvärslockna i soffan när jag kommit hem.

Vilket helvete!!!!

Fan vad denhär dan börjar bra då..... Jag fick hem mitt arbetsgivarintyg imorse. Å där står det ATT jag har jobbat mellan 2007/12/22 - 2008/06/19!!! Blir så jävla irriterad.. Förmodligen har jag jobbat i 2 års tid..
Men det borde jag ju ha vetat själv, att man ska säga det till sin egen arbetsgivare som borde ha koll på allt som har med dethär att göra. Säga till henne att "Jag vill ha intyg från alla perioder jag har jobbat" Dumma mej!!
Nä, då tror momman där på sitt kontor att ja bara vill ha sista halvåret. Men va bra. På det viset får ja ju för fan inte ut en jävla krona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åhhhh..
Så nu måste jag be om ett nytt intyg, som kommer att ta ytterligare 2-3 dagar. Kommer jag att få några pengar.. ??? Känns inte så jävla bra just nu iaf.
Ska ringa till happyface snart å be om ett nytt. Fan fan fan... Har inte ens vart arbetslös i en vecka å redan less.

Så jävla bra

Tredje inlägget idag.. Ibland uppdaterar man flitigt vill ja lova

Har precis satt mej med te och en macka, å kollar på lite youtube kllipp. Ramlade in på " Best of Tobbe" från Serien "I en annan del av köping"
Tobbe kommer ju med en så skön kommentar... Han går fram å frågar "nån"? "Har du vart med Mats idag"? Ja, svarar han, vi har vart hos tandläkarn. Så vräker han ur sej.. "Happ, hade han nå hål då den jäveln?" Asså så jävla skön kille...

Fick nyss filmtips av Beggan, min kära vän! Hon skulle lägga dej å kolla på Festival. Å det ska banne mej jag också göra.
Godnatt.


Stendöv!

Ja det kan man verkligen säga att jag är på det högra örat. STENDÖV. Så nu vet ni det, igen.

Nu har jag lyckats vända på dygnet. Tog inte många dagar. Blir så less. Kom hem från brorsans match runt 10, å satte mej här. Vart supersugen på att gå ut å gå.. Men nä, då är klockan helt plötsligt 23.15! Jag är superpigg! Tror att jag ska ta mej en kopp te å kolla på nån film så kanske ja blir trött ändå.

Vill gärna inte sova bort hela dan imorrn! Tänkte springa ner med jobbnycklarna på jobbet imorrn, helst innan halv 11 så man får träffa alla, både barn och personal :)



Lånad bild från google

Härnösand

Igår så tog jag en långprommis hem till mamma å pappa runt 10 tiden på kvällen. Vart väll kvar till 12, å hem fick ja med mej både Bea och Fredde. Så dom sov över hos mej.
I morse när ja vakna så gick ja ut med Bea, å handla mjölk. Sen gick jag med henne till veterinären runt hörnet där jag bor å vaccinerade henne. Så då var det gjort.

Runt 1 tiden så skjutsade jag hem Fredde å Bea å hämtade Jenny, sen drog vi till H-sand på Dollar! Hittade dock inte något.. Men Jenny däremot hittade saker! :) Efter det vart det donken :P  Å sen drog vi oss in mot staden å gick in på "Inreda" tro ja den hette... GUD!!! vilken butik!! Dit ska vi sen när vi båda börjat fått till det hemma.. å när jag flyttat dit jag ska. *Längtar*

Tråkigt bara att ja inte hann träffa Beggan, hon åkte hit med Henke. Dom skulle ta en dag på stan eller birsta .. men Henke skulle gå med nå kompisar tro ja de var. Å jag kunde tyvärr inte ställa upp som Beggans kompis då =( :P

Nu ska ja vila en liten stund! Känns som att det kommer bli tidig kväll ikväll för mej.

Föresten! Jag tror att jag har skrivit om det förut.. så det kanske inte var så längesen jag hade det. Nämligen att jag inte hör ett skit på högra örat. Är dock inte förkyd. Så nån bihåleinflammation är det inte.. KAN det inte vara. Så det är något irriterande. Är typ 3e dan jag har det nu. Blir tokig!!!


Konstig känsla

Det kändes verkligen konstigt att vakna i morse å veta att man fick sova hur länge man ville.. Men när klockan var 10 flög ja upp å smsa till Lundan, trodde såklart att hon hade dragit till arbförmedlingen utan mej, men hon hade vart lika slö som mej, så vi åkte dit strax före 12 å anmälde oss..
Så nu ska jag dit nästa gång 29/8. Skönt som FAN att vara helledig i sommar. Precis vad jag behöver!!!! Så nu behöver jag inte vara orolig över resan till turkiet. Dit kan ja följa med utan problem :)

Nu ska ja kolla lite på tv å bara lata mej! :D

Arbetsförnedringen

Ja imorgon bär det av dit.. Gruvar mej rätt så mkt över vad dom kommer att säga.. Tänk om dom tvingar på mej värsta värsting jobbet.. Vill vara lite ledig i sommar nu. Skulle vara så skönt nu efter ett års arbete igen. Men men.. det visar sej.

Jag å Lundan traskar väll dit imorrn runt halv 10 tiden. Så jag får väll göra en liten uppdatering efter besöket å berätta hur farligt det igentligen var :)



Viskan!

Där hittar du mej å Frida ikväll!

Ville bara meddela... ;)

Midsommarfirande!

Ja, då var midsommarn överstökad också. Precis hemkommen från festen ja vart på nästan hela kvällen. Kvällen började med att jag åktte till Beggan å åt å umgicks med tjejerna, väldigt trevligt :)
Efter det åkte jag till Frölandsvägen å alla dom gator i kring. Jocke å nån till hade satt upp ett partytält där, så där var vi nästan hela kvällen.. var verkligen kul, eftersom det kom dit folk hela tiden. Å dom flesta stanna tills det nästan var dags att bege sig hemöver.
När det började bli folktomt så gick jag, Elina, Ruppe, Pontus, Jenny, Frida å massa fler till Elina å Ruppe å fortsatte festa där.

Nu kom jag precis hem. Sitter å äter mat nu. Jag å Jenny var verkligen sugen på MAX eller SUBWAY!!! Men de får bli en annan gång :)
Nu ska ja sooova! Godnatt, hoppas man mår bra när man vaknar .... Men hur höga är oddsen?

Bilder!!

Hämtat hem bilder från jobbet, totalrensat ur datorn eftersom "Ior" stängdes idag. Så hittade lite roliga bilder här :)


    
Dethär var från min GI-tid. Gick sådär :P

     
Fick julklapp av Lundan å Mikaela, en riktig PIIIK =) Men väldigt anvädbart nu för tiden!
    
Vet inte vem av mej eller Marie som är mest felande? (L)
    
Tur att man ALLTID är så vacker :) Mamma måste vara stolt ;)
   
Å största sneflinet, de bjuder jag på!

Mitt framtida jobb kanske? Du missar väll inte hur koncentrerad jag är?!

Tack alla på framnäs för den här tiden! Å framför allt Ior personalen , ni är HELT UNDERBARA!!! TACK

Besviken..

Jag är inte alls nöjd över min nya telefon.. Vill ha tillbaka min andra!!!!! Så konstigt på inställningarna och när man ska föra över låtar från datorn å så.. Gillar den inte alls... =/ Å så har den redan börjat jävlas.. FAN!

Vattenskada!

Happ, då har min telefon gjort sitt.. den har länge vart lite knepig, men vad som bidrog till sin oväntat snabba död.. håller jag för mej själv :)
Så idag inhandlade jag mej en ny, kör fortfarande på Sonyericsson. Men denhär gången vart det en riktigt gullig telefon, hittade den på media markt! :) Hoppas den är lika bra så som den ser ut. För tillfället ligger den på första laddningen.

Måste bara tillägga, på fredag börjar min SEMESTER/arbetslöshet!!



Hoppas verkligen att den hänger med LÄNGE!!! orkar inte jävlas nå mer på ett bra tag..

Tvätt...

Nu känns det som att det var evigheter sen jag tvätta.. tvätthögen står å skriker på mej att den ska få bli tvättad! Så snart ska ja ner i tvättstugan. Sen när det är klart så åker jag till mamma å pappa å hänger upp den där ute på gården så torkar den snabbt.

Igår när jag hade stängning på jobbet till klockan 18 (Dagiset STÄNGER då), som man tycker är nog jobbigt att vara kvar till, så kommer mamma 17.55 å hade stressat hemifrån dom för att hämta mej å ge tillbaka bilen.. Nä då står ja kvar med 2 barn.. klockan blir 18.10 å ingen förälder.. Så innan jag kom därifrån så var klockan typ 18.25. Jättekul!!

Nä nu ska ja kolla över lite mer kläder å sängkläder som ska med ner i tvätten, sen efter allt tvättande blir de solning å duschen och sen äntligen SOFFAN å TV!

Skulle behöva tvätta bilen också kom ja på nu..


Turkiet!!

Nu har vi bokat resan, å vi åker hela familjen för första gången. Känns riktigt kul. Kommer även att bo på ett "all incl" hotell.. Så det blir lyxigt! En vecka med bad, lyx å värme. Ska bli så kul å träffa alla man lärt känna där igen. Så den 12:e Juli åker vi.. gud va skööönt!




Hotellrummet.. Kommer jag dela med Ante, eftersom vi nog kommer
 ha lite mer att göra på kvällarna tillsammans än Fredde :)



Stranden utanför hotellet



Poolen på hotellet

Rätt ok va? :)
 Hoppas på SPÖREGN hela den veckan här hemma så man får lite valuta för pengarna ;)

Kramfors

Igår åkte jag, Mikka och 2 killkompisar till Kramfors på deras stadsfest. Vädret här hemma var jättetråkigt.. så man hade inga förhoppningar.. men de var snudd på jättebra väder där :)
Jag å Mikka åt langos .. jättegott! Synd bara att den hade hunnit blivit kall innan man börja äta den. Men men ..
Vi gick runt å kika lite.. Petter här där å sjöng.. kul med nån artist man känner till iaf :) Sen när klockan närmade sej 1 så åkte vi hemåt..
Jag somnade till några gånger i baksätet.. såå trött. Otroligt skönt att få komma hem å lägga sej i sängen å sova :)

Studenten!

Då har Ante tagit studenten, å Fredde slutat 6:an. Gud va tiden går fort. Å jag slutar jobba på torsdag. Konstigt! Men nu får man hoppas på att det blir en kanonsommar =) Hoppas på minst en utlandsresa!!!

Nu ska jag gå å fixa maten!

Epilering!!!!

Jag och Beggan har provat min dammiga epilator, det var Beggans ben som fick ta smällen. Herregud vad den är värdelös. Det ända den gör är att göra ont. Men gud va ja hade kul under stunden.. roligare än Beggan kan ja lova, stackarn :P






Åh vad hon lider stackarn!

Skrattar ihjäl mej..




2 goda nyheter!

Tandläkarbesöket igår
Jag var livrädd när ja gick dit. Å hade en känsla av att de skulle bli jättedyrt..å då menar jag typ 2000 MINST (2 lagningar + 2 besökskostnader) Men för det första. Jag fick "hålen" lagade utan bedövning!! :) Gjorde inte alls nå ont =) Och för det andra.. Allting gick på 1400.. fatta vad glad ja vart. Så det var kanoners med allt :)

Den andra goda nyheten!

Beggan kommer hit nu snart med Henke. Dom.. (eller han skulle ja tro) ska se fotbollen :)  Så det blir ju bra!!

Baj baj!

Nu. Äntligen.

Jag har inte tagit mej in på min egen blogg, lyckades ta bort länken jag fick i ett mejl till den "nya" bloggsidan. Men ja ringde min kära tremänning Jenny, så ordnades de upp på en gång :)

Jobbet.
Nu har jag bara 5 hela arbetsdagar kvar innan jag SLUTAR jobba på riktigt!!!! Kan inte fatta vart tiden har tagit vägen. Snart kommer jag inte att jobba med dessa underbara människor längre. Känns förjävligt.

Lägenhet.
Det ligger till såhär.. jag och hon som ska ta över min lägenhet kom överens om att hon skulle ta denhär den första Juli, Men vad händer!? Jo nämligen att hon bor ju också i Timråbo.. så hennes måste bli tagen av nån annan innan hon kan flytta in i min.. Så man känner inte lite panik. Den 16e Juni är sista anmälningsdan på hennes lägenhet. Så hoppas hoppas att nån vill ha den innan den första Juli.

Å helgen.. ser inte nå vidare speciell ut.. Mer än att jag hoppas på bättre väder än nu iaf. Vill träffa dej i helgen Beggan!!!!!   =( Men du var ju totalsönderbokad.. så vi får väll dejtas nån annan gång då.

Jisses vad det svänger

Helt plötsligt så ska ja få komma å kolla på lägenheten.. på lördag mitt på dan nån gång. Så då får ja se hur pass intressant den är :) Hoppas ju såklart på att jag tar den.

Men nu måste jag bara vägleda er in på min kära arbetskamrats blogg http://vickenickans.bloggsite.se/ Ni kommer att få se en extrem förvandling. Jag LOVAR.

Tyypiskt

Ja, denhär dagen kändes otroligt bra när jag vaknade. Längtat till klockan 6 hela dan. Men till vilket pris då?? Jo nämligen att hon som jag skulle komma till å kolla på lägenheten ringer vid 11 å säger att det har blivit lite problem. Hennes döttrar vill inte att hon  flyttar.. Så då säger hon att jag inte kunde komma idag.. Hon skulle höra av sej senare eller imorrn.. Jo visst... Så så gick det med den blivande, perfekta lägenheten. Men är jag förvånad? Nej nej.

Ja, efter jobbet så åkte jag till birsta med Jenny å gick runt lite. Sen skulle ja snabba mej hem, å hämtar kameran.. å skulle snabba oss till brorsans bal i söråker. Men vad gör jag mitt i all stress?? Jo jag svänger ut på motorvägen mot STAN.... fatta... Jävla klantig man är.  Men tillslut kom ja fram. Så fick ringa ut brorsan så ja gick knäppa lite kort på han. Å fick ut Frida å :) Hon var jättefin :)


Imorrn är det personalfest =D


Nu ni ;)

Ja nu ni kanske det börjar hända grejjer. Idag kom det en tjej å kollade på min lägenhet.. å hon bestämde sej på en gång att hon skulle ha den. Å precis innan hon kom å kolla på den så ringde en "tant" å berättade att hon hade en 2a till salu.
Så då ska ja kika på den imorrn! :)  Så nu känns det som att de kan gå bra. Eftersom jag är den första som ska kolla på den, å hon kommer INTE att lägga ut den på blocket eller så :) Så chansen finns att ja tar den om det inte är för mkt stt göra på den :)

Grattis Jenny!

Idag fyller min kära tremänning Jenny år. Så vi började dagen med att hon följde med mej å kollade på lägenheten å sen åkte vi hem till henne å hon öppnade paket honh fick av mej, sen åt vi godtårta å lite muffins :)
Efter det satte vi oss på altanen å solade, men det vart FÖR VARMT, så vi gick iväg och köpte glass.
Mötte Elina på vägen när hon var på väg till Jenny, men hon hängde på oss. Så efter glassen vart vi hungrig. Å gick å köpte oss pizza, men orkade bara halva. Gaaah vad jag är duktig på att äta nyttigt!!!! ;)

Sen var jag hos Jenny till 9 ikväll med massa främmande.. Fikade mera.. hehe.. Men nu får de vara bra på ett tag. Iaf tills på torsdag kanske, för då är det personalfest!!

Besiktning av lägenhet

Jahapp, så har man nyss fått lägenheten besiktigad, å det var ju inga anmärkningar.. var rätt väntat :) Så nu ska jag iväg å kolla på en 2a i timrå på mellangatan. Får se då hur pass den är, å priset.. vet inget än faktist.
Helgen. Var kanon. Åkte til Beggan å Henke i lördags.. å det ångrar jag inte en sakund. Var jättekul att träffa henne å alla andra. Dom är verkligen jättetrevliga där. Så det där gör jag gärna om! :) Så tack för en underbar helg gumman! (L)

Nu ska ja ut i solen igen!!

RSS 2.0