Adventspyntning och ny tv bänk :)

Igår kväll efter att Frida åkt iväg så fick ja nått ryck å började plocka rota fram julpyntslådan som var längst under och längst in i förrådet..men ja fick fram den :) Så då fick jag lite gjort iaf!

Å så har jag ju köpt en ny tvbänk också, den andra var ju riktigt sliten, så nu är den på plats!


2 år!

Ja idag var det precis 2 år sen jag tog mitt körkort :) Så hur firar man sånt? hehe jag åkte å fulltankade bilen förut efter jobbet eftersom jag fick lönen idag. Så ska väll in till birsta med golfen min innan matchen börjar.. om ändå min huvudvärk kunde försvinna!!

Ja ja Grattis till mej :)

En god gärning

Ikväll när jag skulle åka hem från mamma å pappa så hörde jag ett riktigt högt jam.. å börjar kolla omkring mej. Då ser jag hur det sitter en katt jättehögt uppe i grannens (mammas å pappas grannes) björk å jamar!

Å jag då som är världens djurvän springer in till mamma å pappa å säger att dom måste komma ut å hjälpa till med katten.. Men direkt efter jag gjort det så sprang jag till grannen å knackade på å berättade. Så han som bodde där kom ut å kollade, gick in å hämtade en stol å fick tag i den ena katten som satt längst ner som förmodligen jagat upp den andra i trädet å tog ner den.

Sen hämtade han stegen å hans pojk klättrade upp .. under tiden innan dom fick ner katten så satt den å jama å jama hela tiden.. å de gjorde så ont i mitt djurvänshjärta!! Men sen så fick dom äntligen ner den.

Dom tackade så mycket för hjälpen å jag kände mej så glad över att ha kunnat hjälpt kissen =)


Bra låt!

Topmodelz - Your Love

Topmodelz - Your love


Städ/Mys Fredag

Idag när jag slutade jobbet så kom ja hem å började städa nästan på en gång. Dammsög, torkade golv, grovrengjorde badrummet och köket. Så nu luktar det gott här hemma :)

Under tiden jag städade så förde jag över all musik och alla bilder på USB minnet jag köpt för ett tag sen. För nu ska datorn totalrensas. Msn funkar inte alls.. har av- och installerat det några gånger nu, så nu ska pappa låna nån windows skiva från jobbet, så nu ska datorn bli bra också förhoppningsvis.

Snart kommer Mikka till mej å vi ska äta lite chips å titta på idol (har inte följt det alls så det ska bli kul å se va det är för folk me där) Synd bara att inte Du Beggan kan komma! Men vi får tar det kanske nästa helt som sagt :) Alla drar ju å sliter i dej så :)


Nu ska här tändas lite ljus och få det lite mysigt tills Mikka kommer!

Jävla msn!!!!

Blir så förbannad! Igår när jag å mamma gjorde en liten ommöblering här, så drog vi ur några sladdar för att det skulle nå osv.. Internet å msn har funkat klockrent sen i typ lördags.
Satte tillbaka sladdarna på en gång och sen startade jag igång datorn å provade att gå in på msn bara för att se så de funkade igen..
Men tro på fan att när jag slår på msn, jag kommer in på sidan med sen tar det stopp.
Det kommer ju ofta upp en ruta om att man har nya meddelanden i inkorgen precis när man loggar in.. Kan säga att den är fortfarande kvar å det är 10 minuter sen jag slog på msn.
Allt annat funkar, jag har NRJ på, det går utan problem.
Kan öppna upp nya sidor, men just msn bara hänger sej. Nån som vet vad felet är?? Har också nått jävla virus på datorfan .. men det har ju inte märkts av på några dar nu, så som det gör nu. Blir så jävla arg!!!!!!

Här är min lägenhetSovrummet
Lillhallen från badrummet och sovrummet mot tv-rummet (skärmvägg som gömmer databordet)DatabordetTv- rummet (saker som inte kommit upp än står bredvid vitrinskåpet)Min kaxigt stora lånesoffa och provisoriska gradinerna (hyllorna under bordet ska upp när soffan kommit)HallenHallenLillbänken i köketBordet jag målat från förra lägenhetenBordet igen
Lite bilder nu iaf :)

Kommer förebilder senare


Soffköpe!

Nu har jag äntligen hittat min soffa.. Den är liknande den som jag hade bestämt mej för tidigare. Men detdär känns som mer soffa för samma pengar. Den heter "Sit Down" och finns på Mio möbler. Kommer dock ta hela 8 veckor att få den, men den som väntar på något gott :P Får iaf en lånesoffa under tiden som jag ska hämta imorgon!

Och mina stolar och bord ska lackas nu ikväll hade jag tänkt innan jag går över till Jocke å ser film med han å Jenny.
Så då kan jag tyvärr inte tillbringa natten här, men imorrn förhoppningsvis!! Får vädra bra här inatt :)

Där har vi soffan!

Färgning av håret :)

Nu, äntligen ska jag göra något åt mej själv :) Var ju inte igår precis. Så nu ska ja å mamma in på toa å sätta igång! Känns så kul att äntligen få lite FÄRG i håret.

See ya!

Färg överallt!!

Nu har jag och mamma äntligen målat köksbordet och stolarna svart, blir riktigt bra faktist.  Å då kan man ju räkna ut själv att om man inte har täckt över HELA golvet med något, då blir det ett jävla springande med lacknafta.. Å de kan ja lova att det vart.
Imorrn ska vi måla på en omgång till och sen på med klarlack, sen är det klart =) Då ska jag bara köpa soffan, sen så kan jag faktist bo där =)

Nu måste jag gå ut å kolla hur det går för pappa med min bil. Besiktade ju den å åkte på 2 grejer som måste göras. Så nu håller han på att fixa det, måste ju åka till lägenheten å byta om! Har ju hela min garderob där nu, å vi fick jättebrådis hem från lägenheten så att jag inte hann byta om, så är sitter man i målarkläderna :)

RSS 2.0