Mitt gröna kök och trasiga dator


 
Titt va fint!!







Såå.. å på bordet står blommorna jag fick av arbetskamraterna :)

Å denna lilla stjärn/ljus blomma köpte jag på Willys!

Ruta ett

Nu är jag där igen. Arbetslös. Känns tomt. Lämnade in nyklarna idag, Bara en sån sak känns så konstiig.. Så idag efter lunchen så hade jag tagit med mej 2 stycken daimtårtor, och Susanne hade gjort en daim-marräng tårta, å Melinda gjorde morotskaka :) Så det vart ett riktigt avskedskalas där måste jag säga! Fick också fina blommor av alla, tack så mycket igen :) Tråkigt bara att alla inte var där idag..

Efter jobbet så åkte jag å postade ett brev till Mix Megapol så jag får mina pengar. Sen vart det bolaget, Ica och till sist Etic för att fixa det sista med mitt kontonummer som jag ALDRIG lär mej, så nu har jag äntligen ett årskort där :)

Nu ska jag dammsuga och torka golven innan jag börjar med all mat jag ska göra, som ska frysas in inför mina arbetslösa dagar.. =/

Ha en kanonkväll!

Hjälp, tack!

Just precis nu så sitter jag å kollar min egen blogg, å den ser inte ut som den borde. Helt fel fel fel. Är det min dator som har blivit helt skadad sen jag ramla med den igår eller ser det verkligen ut så??!
Nån som vet vad jag ska göra åt det? Vad har jag gjort? :S Lite hjälp tack!
Nu ska jag åka iväg på macken innan jobbet! Får hoppas att den ser bättre ut på jobbet.
Ha en bra dag, för det ska jag ha!

Så jävla onödigt..

Idag var sista dan jag var hemma från jobbet. Ska bli skönt att få komma tillbaka igen. För en sista gång,eftersom imorrn är sista dan jag jobbar. Sen blir man arbetslös under obest tid. Men till saken.

Jag skulle åka hem till mamma och pappa för att se hockeyn ikväll. Så jag skulle ha med mej min dator, så matchen skulle köras genom den. Jag går ut genom porten, å bara går som vanligt.. sen kommer den glashala trappen.. den var inte isig eller så, utan bara jättehal.. typ packad snö å så.. Så jag tar ett steg sen flyger jag som en vante å jag såklart blåhåller i datorn så jag inte ska tappa den.
Men då landar jag så jag slår ryggen på kanten av ett trappsteg, SÅKLART. Så jag reser mej upp snabbt, halvspringer till bilen å ser att datorn är hel. Skönt.
Åker till mamma å pappa. Känner hur fruktansvärt ont i ryggen jag fick. Å slår igång datorn, å när den kommer igång så ser jag att skärmen är trasig. Asså den funkar.. men den har blivit som svartfläckig och sträckig över hela högra sidan. Så nu är jag så less.. Varför ska det gå bra nån gång för? :P

Jag borde ha lärt mej lite saker nu efter allt som hänt;

  • Ha senilsnöre på telefonen så den inte tappas och går sönder
  • Blåsa på varm mat!!!!
  • Passa mej för vassa knivar
  • Gå i djupsnö eller skaffa broddar
  • Skaffa en datorväska? Skulle vara vääldigt bra tro jag.

Nu är det sovtajm för mej. Upp å jobba imorrn 7.30!


Sjukstuga

Jajamen, jag har nu vart hemma sen i onsdags från jobbet. Å det är absolut inget jag gillar. Men det känns lite extra tungt nu eftersom min sista arbetsdag är imorgon, så jag vill gärna jobba då!!
Vad är det för fel på mej då? Jo, jag har ont i öronen, ont i halsen, ont i hela kroppen.. eller öm kanske är ett bättre ord. Feber.. hade jag igår. Har inte kollat idag. men det känns bättre på den fronten iaf. Å min gom!! Den gör ju ont, jätteont! Var in på akuten igår efter att ha pratat med sjukvårdsupplysningen. Så dom sa att jag hade fått en rejäl brännskada i gommen, men att det håller på att läka ihop. Men det värsta är ju att inte kunna äta varm mat, eller frukt!! Så hoppas verkligen det går till sej snarast!

Hur går det med träningen då? Inte så bra. Nu är det en vecka sen jag träna..
I torsdags var det hockey, så då hann jag inte. I Fredags slutade jag 18, så då hann jag inte. Lördag - Söndag var jag i sollefteå, Måndag slutade jag 18 å hade Jätteont i ryggen. Fick massage och sånt i söndags.. Gick väll över rätt bra till tisdag. Å tisdag till idag har jag vart sjuk. Så nu vill jag bli frisk så jag kan komma igång igen!!

Bättre än inget..

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, å tänkte att jag skulle kolla hur det låg till med min telefon som jag haft inlämnad nu ett längre tag. Så jag ringde Media Markt. Å vet ni vad killen jag pratar med säger??!!! 
Att jag ska få ut en helt ny telefon, dock samma modell, men bättre än att få tillbaka den som det BARA har vart fel på. Så det känns bra. Hade ju såklart velat haft ut en annan.. men nu får jag vara nöjd =) Den skulle tydligen komma i slutet av veckan eller början av nästa..


Nu ska jag ringa några samtal!!

Ha en bra kväll


Party party!

Ja då har jag kommit hem från Sollefteå än en gång. Å har haft roligt som vanligt :) Men jag fick ingen bra början på vistelsen där..
Det började med att jag och Beggan skulle fixa maten medan Henke låg i badet å hade de bra. Jag skulle skära isbergssallad, å lyckas skära mej på tummen,DJUPT, så jag ba kastar iväg kniven å skriker!!! Det var första incidenten.. Sen hade vi äntligen blivit klar med maten. Så vad kunde gå fel då? Jo, jag var så fruktansvärt hungrig så jag får maten på tallriken, gör en stor å god tugga.. Å slänger i stort sett in maten i munnen.. Å bränner sönder halva munnen.. Så jag fick värsta blåsan i gommen, å jag kan säga att jag fortfarande har jätteont både i gommen och på tungan. Är man inte helt otrolig? :P

Sen efter allt så gjorde vi oss i ordning, alla hade sina problem ikväll tro ja.. Kläder och frisyrer ville inte bli bra. Men, tillslut kom vi iväg! Åkte till Per som nyss flyttat till eget :) Så där vart vi i några timmar, med spel och allt vad man kan tänka. Var riktigt roligt. Sen när vi väl bestämt oss för att gå ner till krogen så var kön så pass lång och segt gick det.. Så vi gick å köpte mat istället. Å sen splittrades alla åt alla håll..


Jag och Beggan spelade lite memory när jag precis kommit :)


Min stackars tumme i blodbad!!


Beggan kockar :)

Nu har vi kommit till Per och Ölspel pågår..


Vattenfall!!


Henke :)


Beggan & Henke :)


Per & En tjej jag inte kommer ihåg namnet på


Patrik & Jag


Beggan, Henke och Arvid



Å jag måste bara säga att hemresa idag var mindre trevlig. Mörkt, snöigt och halt, som f*n!! Var inte bara en gång man höll på köra av vägen.. =S

Nu ska jag umgås med Ante (min lillebror) och Bea (hunden) som är här å hälsar på lite medan resten av familjen är i ö-vik

Imorrn äre jobb igen!

Det gick ju inte så bra =/

Fy vad besviken jag är på mej själv!! Jag skulle ju träna i morse.. Men som jag själv och många andra inte är, morgonmänniska..så sov jag istället för att gå ner å träna. Så nästa riktiga pass kommer nog inte bli föränn på onsdag. Känns tungt!! Då blir det Muscle Power i 40 min + springa på löpband i en halvtimme. MINST!! Eftersom jag slutar 18 på måndag så hiinner jag inte med nå pass, så då får ja kanske gå ner å löpa å samma på tisdag. Men då äre ju hemmamatch så då hoppas jag att ja slutar tidigt så ja hinner ner å springa ett tag. Jaja.. tänkte med tangenterna tro ja =)



Nu har jag nyss fikat seen frukost. Satt fint de. Så nu är det duschen som gäller å sen kanske birsta, springa in lite snabbt. Sen åker jag till Sollefteå. Jag fick ett sms för en stund sen av en trevlig prick som bor där, å han berättade att det finns hastighetskameror nu på vägen som jag kommer att åka, även om dom har suttit där tidigare så har jag aldrig tänkt på det.. Men nu kommer jag verkligen att göra det. Så då är det bara att hålla ögonen öppen å köra lugnt...!!

Ha en kanon dag :)

Skön dag :)

Ja, jag tycker att denhär dan har vart så skön. Hade lång sovmorgon, men  Mest för att samtalet med Mix Megapol är avklarat. Nått som vart mindre skönt är att ha jobbat till klockan 18 ikväll.. Riktigt tungt. Men jag ska vara glad över de sista dagar jag har kvar att jobba.

Just nu sitter jag och tittar på let´s dance med popcorn å mandariner, ensam. Men efter att ha pratat med Beggan i telefonen som var å åkte skridskor med sin Henke å hans brorsa, så känns det kul. För imorgon ska jag åka till Sollefteå å hälsa på henne =) 

Tänkte först gå ner på Etic å köra Muscle Power 10.30, å kanske efter det åka till Birsta å kolla efter nått nytt, fint och BILLIGT som jag kan ha på mej imorrn. Har ju inte vart på birsta på kanske 3 veckor om inte mer så.. Borde ju ha kommit in massa kul =)

mix megapol direktsändning, jag!!

I morse vaknade jag av att jag hade lite ont i magen, magknip. Eller kanske ska säga NERVÖS . Jag fick ju veta i onsdags att jag skulle bli uppringd idag av Mix megapol 7.30, å att dom skulle köpa spisen av mej i denhär tävlingen "Blocket - Vinterfyndet". Så när väl telefonen ringde runt 7.55.. så vart ja jättenervös!!! Men de gick rätt bra iallafall :) Fick ju det jag lagt ut den för så!!

Så nu är det äntligen överstökat.. Äntligen!

Var det nån som lyssnade?

Tack Beggan :)

Nu är äntligen min blogg fixad! Lite mer personlig nu än förut :) Stort tack till dej Beggan. det viktigaste är med på framsidan nu. Familjen, vännerna och jag själv ;) hehe

På fredag händer det!!!!! Döönervös!!!

Ja på Fredag händer det, då kommer jag att få min spis såld. Men det kommer inte bli som jag brukar ha gjort när jag sålt saker. Jag är DÖÖÖNERVÖS. Hjärtat klappar lite extra hårt just nu. För det var nyss jag fick veta det!!! Dom enda som vet vad som ska hända är mamma och pappa...

Pirr pirr pirr i magen!!!!


Nu ska jag ta mej ner på Etic å försöka tänka på nått annat. Muscle Power en timme blir fint de!


tusen tankar..

Helgen var helt ok. Jag och Elin åkte å umgicks med Larsson, Gille och Mille i fredags. Jag, Elin och Larsson åkte ivg mot stan runt 12 på natten, men vi kom inte längre än till sista rastplatsen innan birsta, för där hade det hänt en olycka.. så där vart vi stående i ca 45 min.. ambulanser, polisbilar och brandbilar åkte förbi oss flera gånger.. Fan va hemskt asså. Var en bil som hade voltat längre fram.. Tänk om det hade vart vi? Hua.. Hoppas det gick bra såhär efteråt iaf!

Lördagen så var det hockey, kul att träffa lite folk och se hockey. Å att dom vann var ju inte heller så dumt :) Kvällen vart rätt lugn.. Åkte iväg en stund på en förfest innan dom åkte till stan, sen åkte jag hem å la mej i soffan. Somnade på en gång nästan.

Träning sen efter mötet på jobbet. Öppet hus på Etic, så blir nog en hel del folk!

Å snart är man arbetslös igen.. Måste ju påminna mej själv lite då och då så det inte kommer som en överaskning sedan.

Men som sagt.. Nu snurrar tusen tankar i huvet på mej..

Vad ska jag göra?

Nu är det äntligen fredag, som jag har sett fram emot så jag äntligen får sova ut :) Har precis kommit hem från jobbet, så nu ska jag byta och gå ner på gymmet å springa en halvtimme tro ja. Sen har jag ingen aning om vad som händer.. Skulle velat ha gått på Bröllopsduellen ikväll!! Men får som sagt se vad som händer.

Ha en bra dag! För det SKA jag ha :)

Gud va härligt!

Jag är påväg att lägga mej i soffan nu för att kolla lite mer Sex and the city, men måste ju bara berätta hur sjukt skönt det är att träna å svettas som ett as!! Efter de 2 passen ja körde så gick jag ner å sprang 20 minuter å sen körde jag crosstrainern 20 minuter.. Så jag var verkligen helt skakis i kroppen när ja klev av den. Kunde knappt ta mej upp för trappen där. Det är skönt. 
 Å det känns så skönt med helg nu snart :) Ska bara slappa å ta det lugnt..

Torsdag.. Helgen närmar sej

I morse när ja skulle kliva upp så var det verkligen jättetungt.. det är ju alltid tungt att kliva upp, men det var extra jobbigt idag. Hade nämligen somnat i soffan igår till Sex and the city boxen som ja håller på med.. Sover ju så otroligt skönt i soffan... Å det vet jag ju sen förut att man gör, eftersom Beggan å Henke har en snarlik :) Men Iallafall!

Jag har iaf vart väldigt yr både igår och idag.. Har ju vart helt inställd på att matchen är hemma ikväll. Så jag hade ju planerat hur jag skulle göra å allt idag, men så ringer mamma när jag är på jobbet.. å frågar om ja ska på matchen idag.. Eftersom jag hade sktivit det här som hon satt å läste. Så visade det sej att det INTE är hemmamatch.. Känns riktigt skönt faktist, känner mej inte laddad för nån match ikväll. Vill träna! Så nu vart det ju mycket bättre..
Tänkte gå ner å köra Ass´n legs & Core, å efter det ner å löpa nån timme! Blir super de!

Håller på att försöka bli av med sockersuget! Är det 3 veckor det brukar ta om man ska lyckas "tappa" det någorlunda? Nån som vet hur man ska bära sej åt?!

Löpband

Nu har jag precis kommit ur duschen å satt mej å kolla på Lars Winnerbäck på svt1. Riktigt bra musik de!!
Jag var iaf ner å körde på Etic ikväll.. Jag och Marie körde lite cykel och MYCKET löpband. Sprang verkligen bra mkt mer å bättre än vad ja hade förväntat av mej själv. Så dit vill jag igen. Var superskönt!
Skulle vilja ge mej på spinning också, men det ger jag mej på lite senare. När jag har kommit igång lite, så ja inte totalskämmer ut mej å inte pallar.

Imorrn äre hockey 19, å jag ska vara på hallen typ 17.15, Funderar på att gå ner å löpa lite på bandet till 4 kanske, sen hem å göra mej iordning.

Nu äre soffan, min nya, sköna soffa :)


Soffan

Här kommer bild på soffan som har efterfrågats :)  Ni får ursäkta alla saker som ligger under bordet..





Å dethär vart mitt första mål i soffan..


Snart ska jag iväg på äventyr! :)

Happy day

Idag fick jag ett sms om att soffan hade kommit till Mio. Äntligen tänkte jag, men jag kunde inte hämta den eftersom både mamma å pappa som kan köra med släpvagn ligger sjuk. Men en stund efteråt så tog jag å Elin det i egna händer.. Jag hyrde en släpvagn på ok med tak eller vad de heter, åkte hem till mej å hämtade ut lånesoffan, in med den i släpvagnen, å iväg till birsta! Kan ju säga att det var ett jävla slit innan vi fick ut den ur lägenheten, höll på skratta ihjäl oss hela tiden .. å soffan var så förbannat tung så ni kan ju tänka er vilken tid de tog.. fick ju ställa ner den hela tiden pga skratt å allt.. Jaja, vi kom till birsta. Å fick soffan buren in från en som jobbar där och Mille.. Mille å Majkel var där så då var Mille snäll å hjälpte till så jag slapp skämma ut mej :)

Sen när vi fått in sofforna i släpvagnen så åkte vi vidare mot rusta, å där skulle jag parkera.. Jorrå.. Tog upp 4 parkeringsplatser tro ja.. !
Efter det åkte vi hem å började packa ur, å det gick mycket lättare än vad jag hade förväntat mej! Å Elins ex kom förbi å hjälpte oss med att bära också. Sen började vi packa upp dom ur plasten och skulle skruva fast benen.. Vilket jävla göra.. Så efter mkt handskruvande så kom han tillbaka igen med en skruvdragare.. Gick bra efter en stund. Sen när vi skulle tillbaka med släpvagnen så tänkte jag att ja skulle vara lite smart.. Så jag åkte bakom huset jag bor i å tänkte att jag kör runt på den parkeringen, men fan. Där tog det stopp. Gick inte att ta sej igenom. Katastrof. Jag som aldrig i hela mitt lliv hade kört med en vanlig, liten släpvagn.. Å allt som hade gått så bra till dess. Så jag försökte på alla sätt å vis å vända på den förbannade släpvagnen, men gick bara inte. Då kom han igen å hjälpte oss. Vilken räddning säger jag bara..

Så efter det åkte vi på Kebaben å köpte oss lite mat. Var helt slut efter allt ikväll.

Men äntligen så är soffan hemma. Äntligen!

Oj vad mycket jag skrev!! :)

Muscle Power

Det är något för mej. Jag har nyss kommit hem från ett pass nu. Å det gillade jag. Så imorrn är jag peppad för ännu ett pass.. blir det spinning eller core vet ja inte.. men nått ska de bli iaf :) Åh va kul de känns att vara igång igen!!!

Helgen har vart jättebra. Har hänt mycket! Det har blivit sjukt sena nätter.. efterfest.com kan ja säga.

Så nu ska jag hoppa in i duschen för andra gången idag, sen ska jag äta nått.. keso och en liten köttbit tro ja, å grönsaker.

Imorrn äre jobb igen, å förmodligen så har jag bara 3 veckor kvar där uppe, har Januari ut, sen så blir man arbetslös igen. Det känns förjävligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snattare, tacos och brand

Ikväll har det hänt en hel del. Det började med att jag och Frida möttes av 2 poliser och en som de hade gripit utanför Willys. En snattare fick vi veta senare. Efter att vi kommit hem så gjorde vi tacos och åt tills vi sprack kändes de som..

Sen vart det let´s dance på tvn å Elin kom hit :) Vi åkte på en förfest här i timrå där det hade gått hett till..Dyyrt säger jag bara!!! När vi åkte därifrån så ser jag blåljus som blinkar.. Elin kör och jag hetsar henne att vända :P Så vi åkte å kollade vad det var. Då var det en lägenhet som brann på Södra Köpmangatan.. Så där var brandbilar och polisbilar.. Fick höra att en pojk hade fått åkt med ambulans.

Så nu sitter jag här ensam och övergiven igen, som vanligt. Men har ju haft riktigt trevligt ikväll =)

Äntligen helg

Som jag har längtat.. Eller så har jag bara blivit så van vid att vara ledig nu under alla röda dagar å så.. plus att denhär veckan har känts helt konstig..  har onsdag idag ja. Jaja men slippa kliva upp tidigt imorrn är ju guld värt!
Idag när jag kom hem från jobbet så bytte jag om å gick ut å gick på en gång. Nu ska jag strax hoppa  in i duschen, sen göra mej iordning för att åka till mamma å pappa med lite som dom har beställt av mej.. matinhandling eftersom dom ligger jättesjuk båda två hemma. Så klart man ställer upp! :)

Sen ska jag å Frida in till birsta å kolla runt lite, sen blir det Willys å handla lite.. vi ska göra tacos hos mej ikväll å se Let´s dance! Ska bli mysigt, kul att du har kommit hem igen Frida! :)

Inget för mej

Ja, eller jag kanske behöver köra det ett par gånger till :) Har nyss kommit hem från etic nu å sitter å äter en kallrik med keso och tomat och en banan... Smakar utmärkt nu såhär efter träningen.
Passet gick väll sådär.. det var typ en dans vi körde.. å emellan åt så körde vi som vanligt med vikter å så, då kändes de bra, men sen till dansen... jag behöver som sagt gå dit igen å igen om jag ska lära mej den.. var typ disco dans.. fort gick det.. så ganska svårt med andra ord.. Å olika steg hit å dit hela tiden :)

Nu ska ätas färdigt å sen blire tv å somna framför den..

Min soffa kommer föresten på måndag eller senast onsdag :)

Panik!

Jag gick ju som sagt ut å gick.. å så skulle jag handla på ica när jag gick hemåt, så plockade jag upp allt på bandet.. Sen när jag skulle betala så finns inte baknomatkortet i nån ficka alls.. Panik!! Typiskt att sånt alltid händer när man ska till att betala.
Då var det bara att traska hem å kolla om ja hade glömt det, vilket jag tog för givet.. men inte. Så jag gick ut igen å skulle gå samma runda en gång till.. kom på att jag hade gått in på kommunhuset med en lapp, så frågade jag dom om dom fått in ett bankomatkort, å där var det! Gud så skönt.. Så då var det bara att gå tillbaka till ica å ta kassen som var packad bakom bandet.

Så jag fick mej minsann 2 prommisar idag. Väldigt skönt såhär efteråt.. Å nu ska jag ducha för att kunna vistas bland folk senare ikväll.

Önska mej lycka till ikväll!!!!

Mitt nya liv

Nu ska jag äntligen ta mej i kragen å gå ner på etic ikväll. Jag och Lundan och förhoppningsvis Marie ska sola först hoppas jag å sen köra nått pass 18.30. Känns superkul!

Nu ska jag ut å gå, har precis slutat jobbet å tänkte hinna med en prommis innan jag ska äta nått innan träningen ikväll.. Känns som att jag kommer att bli piggare i framtiden nu.. det behöver jag verkligen.

Hade kanon!


Spis säljes eller bytes!

Jag har precis köpt en spis privat, men den går inte att använda i min lägenhet =( Det är en Cylinda 400 v. 70 cm bred.
Den är i nyskick! Jättefin! Kommer att lägga ut den på blocket imorgon, så vet ni någon som är ute efter en spis, så finns det en här!


Kallt kallt kallt

Nu har jag nyss kommit hem från min andra prommis idag.. Vart först en rätt kort prommis, sen gick ja hem å åt lite mat, å efter det vart det en lite längre (å svettigare vill ja lova!!) Men f**n va kallt det är ute.. Helt sjukt!!!

Så nu är det bara till att hoppa in i duschen, klä på mej nått vettigt å hitta på nått tills matchen börjar!

Kom igen Timrå!!!!!

Timrå - Modo

Nu har jag äntligen slutat jobbet för dagen. Riktigt skönt! Nu ska jag ut å gå, kommer inte bli kallt om benen nu iaf eftersom jag har tagit med mej täckisarna från jobbet. Så nu blir det prommis, sen hem å duscha å fördriva tiden med nått, för klockan 19 är det hockey!

Gårdagen

Då åkte jag, Jenny och Elina å åt på Texas med våra familjer.. det var verkligen hur gott som helst! Borde äta där oftare (eller inte) Efter det så vart det bio. Av oss 11 som åt tillsammans så gick vi på 3 olika filmer :) Jag, Jenny och Elina såg på "Allt flyter" Den var jätterolig :)

När jag kom hem så vart det en stund här, å sen dog jag i soffan.. Var helt slut!

Tog en del bilder med mobilen.. MEN jag kan inte lägga upp dom eftersom att Fredde (lillebror) har sladden till den.

Renoveringen

Jag har ju lovat att jag skulle lägga upp bilder på hur lägenheten såg ut före.. några har jag visat, å här kommer resten!

Vardagsrummet      Lägg märke till att det inte fanns en enda list här..










Hallen  Riktigt lila.. lägg märke till det gula elementet




Här målar jag elementet vitt


Sovrummet  Gick inte att vända på bilden.. fattar inte varför Men den färgen var det.


Köket  Marie´s Olivia var med å fikade när Marie och Lundan kom och bjöd MEJ på fika :)


Från vänster: Marie och Smala Lundan :)




Mamma, pappa, jag och Bea tar en fikapaus med tårta








Total kaos...  Saker överallt. Å Bea var överallt :)











Å efterbilder har jag lagt upp tidigare, så kolla i "November" och "December" om du vill se.

Prommisoutfit

Nu har jag kommit hem från prommisen.. Kallt men skönt var det. Börjar känna mej mer å mer peppad till att börja träna nu!!





Ser nu att jag måste färga håret igen.. jag som tyckte att jag nyss gjorde det!!

Förut innan jag hade färgat det.. hade det blekts jättemkt!  Kolla själv!




Sjukt vad håret kan blekas.. Hade såhär mörkt från början.


Texas och bio

Nu har dom precis åkt härifrån. Var mycket trevligt med lite besök å att få bjuda på lite fika som uppskattades :)

Tog lite bilder också..


Fick mina första levande blommor till lägenheten. Passar jättebra i mitt kök =) Tack så mycket!!

 
Från vänster: Farbror Orvar, Sambon Lena, "Sälen" Bea :) , Pappa och Mamma


Pappa och Mamma igen :)

Senare idag så ska min familj och fam Engberg (Jenny och Elinas familj) på texas och äta och efter det blir det bio. Alla ska kolla på James Bond. Men jag å Elina är inte så sugen på den så vi kommer att leta fram en annan film :)

Nu ska jag ut å gå!

Söndag och besök

Idag så har jag klivit upp "tidigt" för en gångs skull. Otroligt. Tror jag var uppe 10.30(!) KAN dock bero på att jag får besök idag av min farbror och hans sambo och min familj. Det blir lite fika med kladdkaka och glass för dom som vill ha det såhär tidigt :P

Senare idag hade jag tänkt att gå ut å gå igen i kylan.. Känner ett sug lixom som jag inte känt på läänge nu. Så det känns jättekul! Hux flux så har jag köpt mej ett träningskort på etic som ligger backen ner.. hehe

Nä nu ska ja förbereda lite innan dom kommer. Mamma sa att dom skulle komma till 11 idag. Men jag tror att det låg lite taktik bakom.. hon vet hur död jag är på morron.. Men hon lyckades! Jag är uppe och pigg.. :)

Utgång!

Ja, det är så skönt att jag har kommit igång med mina prommisar igen. Men så skönt var det inte idag.. det var iskallt ute.. blåste riktiga isvindar!! Plus att batteriet på telefonen dog, så min musik svek mej.. som tur var hade jag inte så långt kvar att gå då :) Nu sitter jag här stelfrusen, så nu blir det hoppa in i duschen!

Å ikväll vet jag inte vad som händer.. 

Åh va less jag blir..

Nu har jag nyss pratat med dom på Mio Möbler ang min soffa. Å det dom säger är att tyger är slut i den färg jag ska ha, den skulle komma vecka 1 senast 2.. men nu ska jag vara GLAD om den kommer till vecka 3.. Herregud!
Blir tokig.. Har ju en lånesoffa.. men vafan.. Är trött på den nu. Den är ju så jäkla liten!!! Man får knappt plats 2 pers i den om man inte sitter på varann typ.. lite överdrivet, men de känns så.

Just NU sitter jag i telefon å väntar på att få prata med nån på Media Markt ang min telefon som lämnades in för tredje gången för lite mer än 2 veckor sen.. Hoppas verkligen att jag får ut en ny. Har ansökt om det. Annars vet jag inte vad jag ska göra riktigt.. Så lite irriterad kan man ju säga att man är nu över allt.

.... det har gått 10 min å ingen svarar. Jag blir galen!

RSS 2.0