Totalt misslyckat!

Denhär helgen tog kål på mej. Fredagen så var jag bara hemma å slappa, eftersom ja skulle upp senast halv 7 på lörda morgon!!
Gjorde provet.. i flera flera timmar.. Var helt slut i huvet när man kom hem. Då var det bara att kasta sej i duschen å göra sej iordning för resan till sollefteå. Väl där.. drack en jättegod bål :) 2 glas. Och en liiten minttu. Det var allt.
Var så slut att ja knappt orkade dansa när vi väl gick ut. Men men jag fick ju träffa Beggan och alla andra iaf :)

När jag kom hem så började jag å städa hela lägenheten. Det behövdes verkligen!!! Mitt i städningen kom Marie och en av hennes flickor. Surra på en stund å sen åkte dom. Efter det lagade jag mat, som jag totalt misslyckades med. Har gjort den hundra gånger, men det smakade ingenting. Så det åkte i soporna det som jag hade tänkt att frysa ner. Men så går det.

Lite senare kom en kompis till mej å vi kollade på Patrik 1,5. Den var faktist riktigt bra. Hatade ju pojken i början, men i slutet tyckte jag riktigt bra om han :)

Den senaste tiden .. då pratar vi inom en månad kanske. Så har jag ätit så mycket skit!!
Så nu är det på tiden att jag börjar ta tag i mitt liv om jag vill överleva...

Ikväll ska träningen börja.. och ätningen bli nyttig(are).

NU J*VLAR är det skärpning. Helgerna kommer jag synda på .. Men veckorna måste hållas nyttig.


Får man vara glad eller?

Jag har hittat modellen jag kan ha!! SJUKT SKÖNT!! För ett tag sen köpte jag en klänning på gina, men den var inge bra på, så Min kära vän Beggan köpte den av mej. Men NU :) Hittade också en skinnjacka på Vila.. Har cvelat haft en i flera år, men inte gillat nån riktigt. Men idag.

Tror dehär var min dag.





Imorrn är det högskoleprovet, å det längtar jag inte till vill ja lova. Ska sitta där från 8.30-16.20. Men sen är det över!!

Efter det så åker jag,Mikka och Taben till Beggan å firar henne på sin 22 års dag :) Anna kommer dit lite tidigare tro jag, så det blir super att få träffa alla igen!!

Myskväll

Ikväll har det varit en liten myskväll här. Elina har vart här å kollat lite "rent hus" och "efterlyst" och diagnos okänd".
Så vi har fikat kladdkaka och druckit te och surrat :)

Nu är det snart sovtajm.. Lite bilder först

Hittade domhär på Elinas blogg :)




En lyckad utekväll :)

Och lite fikabilder..








Likbil

Jag vet inte, men jag har mött likbilar 3 dagar i rad nu när jag vart ute å kört. Å jag rös till riktigt idag när jag mötte den. Tycker det är lite läskigt å veta att det kanske ligger en död människa i bilen där bak. Nä fy bubblan..

Nu har jag precis vart å handlat lite mat .. kom ju på att jag hade kycklingfilé i frysen, så det blir nån curry sås å ris till det sen :)

Jag har solat idag föresten!! Det var jättehärligt, somnade till där en snabbis.. så jag längtar till nästa gång :)


Sooool =)

Innan jag såg spindeln var jag på strålande humör, så jag gick runt här i lägenheten och knäppte massa kort.. tyckte att det var så fint med solen som lyste in här så mycket :) Men här kommer dom iaf..














Där står gammspisen, måste börja städa till där nu.. både spisen och tvbänken måste bort!!


Dendär väggen ska tas itu med snart! Måste göra nått vettigt av den. Upp med nån hylla, tavla mm.. Nån annan bänk känns också som en idé.

Förbannade spindel!!!

Alla ni som känner mej, vet att jag är LIVRÄDD för spindlar.. sjukt rädd. Å nu när jag skulle trycka upp en internetsida på datorn, så dyker dethär monstret upp...

Jag har fortfarande hjärtklappning.. och fråga mej inte om hur jag har lyckats fått dit bilden.. för jag har hållit för bilden hela tiden.. Jag kan inte ens se dom.. å ta på dom i böcker och tidningar finns inte!!

Dödlig spindel hittad i mataffär - MSN Video

Låt dessa utrotas!!! Jag gruvar mej för att det kommer att krylla av dom i sommar..

Det ser bra ut ;)

Har hamnat i en otroligt ond cirkel nämligen.. Jag slutar oftast tidigt på dagarna, åker hem å lägger mej å sover.. Vaknar vid 5 tiden, å hela dan är förstörd. Så idag bröt jag det..
Jag kom hem, bytte om och gick ut å gick! Jag hade hoppats på att det skulle kännas skönare.. Men jag tyckte att jag kände mej så fruktansvärt stel,seg och skorna kändes tung.. (!)

MEN jag mötte min historialärare mitt i timrå, och hon gav mig glada nyheter, så nu känns det ännu bättre.. Nu är det bara att plöja mej igenom dethär.. ÄR ju "bara" dethär häftet som ska göras så :)

Nu ska jag äta nått litet, hoppa in i duschen och dra iväg en sväng.

Gruvar mej för att det ska bli helg förövrigt..


Skrev dethär inlägget kring 3 tiden,men märkte nu att det inte hade publicerats..

Pimplat idag

Idag så har jag vart med mina grannar å pimlpat i Bispgården :) Det var så otroligt skönt väder så man satt nästan å sov med spöet i handen :)  Å jag vet inte om det är solen som har tagit i ansiktet eller om det är för att man har vart ute, vart kall å blivit varm nu.. För det bara hettar i mitt ansikte. Samma för killarna också. Alla var knallröda i ansiktet när vi träffades inne på kebaben för att hämta pizza.

Så nu har vi ätit pizza å kollat lite tv.. 

Nu sitter jag hemma, helt mör i kroppen.. Har ju vart ute från typ 13-17.30.. så inte så konstigt :) Fick dock ingen fisk!! Det var bara Chrille som fick, å han fick 2 stycken :) Kul kul!

Det här gör jag gärna om!

Nu är det slappning på hög nivå som gäller

Glömde ju helt bort att ta kort!!!!

Hål i tungan!!

Jag har nästan nyss kommit hem från stan, jag följde med en kompis som tog hål i sin tunga! Jag filmare hela tiden från början till slut :) Nu vill jag också... Har ju velat i flera år.. men aldrig vågat. Men så nu kanske det kan bli av snart iaf :P

Innan det var jag in på skolan å träffade min lärare Johanna, å nu känns det mycket bättre.. fick veta att det "bara" var häftet som skulle göras.. trodde att jag skulle få mer å mer häften.
Så nu känns det mycket bättre!

Nu vet jag inte vad jag ska göra faktist.. Gå ut å gå skulle ja vilja. Men jag får se

Finner inga ord

Säger bara tacka domarn.. Sätter in fel spelare i utvisningsbåset, dömmer utvisningar som inte ens är utvisningar.. Ja, det är fjantigt att hålla på å klaga såhär. Men ja blir så jävla förbannad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu äre bara att åka hem å sova å glömma..

Fan fan fan ..

Matchen slutar väll snart..

Oj.. Hallelulja nu vart det mål sägs det i tv rummet. Hmmm..

Nerver!!

Ja igår hände det som inte fick hända.. Timrå.. herregud. Det är timrås otur. Det händer bara inte!!!
Men imorrn vinner dom!

Efter matchen åkte jag till mamma å pappa en snabbis å åt. Sen hem, bytte om å gick till grannarna.. Vi var kvar en kort stund å sen åkte vi på "fest". Stelaste fest jag någonsinn varit på i hela mitt liv.. Men nu vet man ju att dit följer man inte med nå mer.

När vi åkte hem så blidde de max. Så gott!!

I morse gick jag bort till dom å vi käka frukost å surra på.. Å nu är det pluggning som gäller.

italienare

Igår var det party som stod på schemat. Jag, Jenny och Tobbe åkte till Per på utflyttningsfest, å det var mycket trevligt!! Det var både ölspel och singstar, så det var toppen =)
Vi 3 lämnade festen runt 12 för att bege oss till krogen..å där var det jättekul också.. synd bara att Jenny och Tobbe var tvungen att åka så tidigt =/

Innan vi kom in på krogen, så mötte vi en Italienare (han har bott här i 2 veckor, å ska stanna ett år) som frågade vart olearys låg.. vi visade vägen, men han följde med oss på stadshuset först. Där var det helt värdelöst.. så vi 4 gick till olearys =) vi stannade till stängning och sen blidde de subway och hemgång.

Nu är det snart match.. guud va spännande!!! Timrå måste bara vinna!!!

Vad hände?

Timrå förlorade ikväll.. Inte bra Inte bra.  Men dom fixar det på lördag. Dom MÅSTE. Annars finns det risk för att jag måste åka å kolla på sista matchen borta.. Å det har jag ingen lust med. (för visst blir den borta om dom inte vinner på lördag?)

Jaja, nu måste jag lägga mej.

Imorrn är det fredag, och jag ska till Per på utflyttningsfest, så det kommer nog att bli trevligt :)

Gonatt!

Hockey och pizza!

Ikväll blir det hockey hos grannen. Jag och Frida ska gå och se matchen med mina grannar å käka pizza! Hoppas på vinst också.. tror på en trevlig kväll :)

Har inte så mycket mer att skriva, mer än att det är helg imorrn igen.. Sjukt vad fort det går, men kan det kanske ha att göra med att jag trivs otroligt bra på mitt jobb? :)

Komigen ikväll nu timrå!!!

Nu ska jag å Frida över till grannen å beställa pizza med dom..


Ha en trevlig kväll =)


Här är anledningen till mitt singelliv..

Idag på jobbet så satt jag å Cecilia, min arbetskamrat, å pratade om lite allt möjligt. (Det var full rulle på barnen å därför hörde man inte exakt vad den andra sa) Så kom vi in på lägenheter och möbler. Vi kom in på att blocket var mitt "andra namn" . Så berättade jag att jag hade en malmsäng som jag köpte på blocket. bara stommen dock.
Men Cecilia trodde att jag sa halmsäng. Så hon sa de.. Va har du en halmsäng!? Sen började vi asgarva båda två och hon sa det.. ja tänkte väll.. Då kan jag förstå att du fortfarande är singel.

Jag vet, här låter det inget kul. Men ni skulle ha vart där.. det kom så passande också.. Jag har ju vart singel i evigheter och hon å jag har hunnit prata en del om förhållanden å allt kring det.. Så vart det så komiskt allting :P



Nä, öppna böckerna lite å plugga en stund innan hockeyn ikväll?!

KOMIGEN TIMRÅ!!!

3-1 i matcher ikväll, tack.

Bilden av en vinnare och en förlorare

Gud i min låda va skönt!

Nu har jag precis blivit klar med helvetesuppgiften som inte ens var nån helvetesuppgift igenltigen.. :) Så jag hoppas att det blev någorlunda rätt iaf. Mikka hjälpte mej jättebra, så det lossnade rätt mkt när hon flrklarade för mej. TACK!

Nu sitter jag fast på en ny uppgift. Är det inte underbart? :P

Nu ska jag prata med lite folk på msn å sen blir det sängen.

Kvällsplugg

Idag när jag kom hem från jobbet så somnade jag på soffan på en gång.. Men med gott samvete för en gångs skull. Eftersom Mikka snart kommer hit å vi ska plugga tillsammans. Så hoppas att hon kan hjälpa mej lite (MYCKET!!!)

Jag måste ta tag i en annan sak snart. Det är bara så.

Fel fel fel..

Fy sjutton vilken skön seger ikväll!!! Ojojoj.. Jag är helt slut. Kan ju vara ärlig å säga att jag var riktigt nervös å faktist inte trodde att dom skulle klara sig i förlängningen, men GUD vilken tur att jag hade så så så så så FEL :)

Så nu blir det iaf en hemmamatch till.. så nu känner man verkligen hur förhoppningarna stiger. 2-1 i matcher nu =)

Jag har precis suttit å tryckt i mej en pirog, vart så sjukt hungrig. Har inte ätit nått sen lunchen idag, å på hockeyn kunde jag inte göra det av en viss anledning..

Nä, nu är det sängen! Börjar 7.30 imorrn

Gonatt!

Ljus i mitt hus!

Nu har jag varit å inhandlat stearinljus och en tändare. Jag som älskar ljus, å gärna har det tänt dygnet runt, har vart utan både ljus och tändare i flera dar nu! Men äntligen, nu är det tänt här hemma vill ja lova :)

Snart beck!

Jobb och hockey imorrn :)

Komigen Timrå!!!!!!!!!!!!

Knäppte massa kort, men såklart så tog batteriet i kameran slut när jag tog sista bilden..

Å dethär är bara början

Just NU sitter jag hos mamma å pappa och pluggar denhär historian. Jag har suttit fast vid en och samma uppgift sen i fredags.. Så nu är jag less. Men jag tror jag har börjat förstå lite av vad frågan menas. Bara en sån sak. Så nu hoppas jag bara på fortsatt flyt. Vill bara komma ifrån denhär uppgiften å gå vidare!!

Längtar till klockan 21. Då ska jag och en kompis kolla på beck, som faktist kan vara riktigt bra ikväll, å jag lär slockna efter dagens slit med dethär.. Det tar verkligen tid att komma in i pluggandet igen har jag märkt.



Gud va less man kan se ut. Det är precis vad jag är just nu.

Grannar

Gårdagen var kanon.. Riktigt trevlig helt enkelt. Började med Olearys i timrå där jag åt mat med mamma, pappa och pappas kusin och hennes man. Å matchen gick ju som den gick.. Tänker inte säga så mycket om den. Pinsamt.

Sen gick jag till grannen på förfest. Riktigt trevligt att kunna ha så pass bra kontakt å kunna umgås så som vi gör här på Baner :) Vi hade jättetrevligt! Runt 12 skjutsade jag in dom till stan, å jag körde inte min bil!! Men tur att man är så grym på att köra bil så det var ju inga problem ;)

Sen åkte ja hem å kollade lite på film med en som vart kvar hemma :)

Å nu i morse när jag gick med soporna så sprang jag in till en av grannarna å lämnade tillbaka bilnycklarna, å där satt typ alla å åt frukost.. Grabbarna å jag :)  Så ja stanna å surra en stund, sen gick ja tillbaka å fika, å NU ska ja plugga!

Intressant inlägg va? hehe..

Nu MÅSTE jag plugga...!!!!!

Jag gjorde det!

Igår tog jag mej igenom de första sidorna i boken.. dvs de första 20 sidorna till en uppgift. Så det kändes bra när jag väl kom igång. Men det blir bara tyngre å tyngre har jag märkt.

Idag är det hockey, så ska snart hem till mamma å pappa å hämta dom och några till som ska på olearys å se matchen där.

I övrigt så känner jag mej som en kladdkaka i ugnen som fan aldrig blir klar.. Eller vad jag nu ska säga. Det händer fan inget.. det står så jävla stilla, å det ända jag tycker jag gör nu.. Är att vänta. Å nu är jag så jävla trött på det. Men vill man nått så kanske man måste, för det kommer nått bra. Det vet jag.

Nu ska jag klä på mej å göra mej iordning inför den här dagen..

Pratade nyss med Beggan föresten, å hon var i backen i Sollefteå med Henke å massa killkompisar till dom. Skulle hundra gånger hellre vart där med dej än att sitta här i evigheternas väntans tider..

Orkar inte..

Nu har jag kommit hem från jobbet för ett tag sen. Tänkte lägga mej å glo på tv(sova) en liten stund, sen försöka läsa lite historia, å sen hoppa in i duschen å börja göra mej iordning till hockeyn..

KOM IGEN TIMRÅ!!

Sov gott en stund..

Förr eller senare

Jag vet att allt som händer runt omkring mej just nu kommer att bli bra.. Eller det känns som så iallafall.
Jobbet känns bra. Vi har börjat fått iordning allting där nu, barnen har börjat och min arbetskamrat är verkligen som jag hoppats på. Jättetrevlig, glad och nån som jag verkligen kan prata med. Så det känns jätteskönt :)

Pluggandet känns väll inte allt för bra just nu. Varje gång jag försöker börja läsa igenom boken, de sidor ska läsas till en uppgift, så somnar jag.. kan kanske ha att göra med att jag sätter igång på en gång efter att jag kommer hem från jobbet.
Vet inte riktigt HUR jag ska lägga upp det.. Jobbar 8-14 nu någon vecka till skulle ja kunna tro.. Så hur fasen ska ja bära mej åt? Nån som har nått förslag?!

Resten känns lite som jag hoppats på.. Jag tar allt som det kommer helt enkelt.




Nu ska jag sova, så jag orkar kliva upp i tid, ta en dusch och försöka få bort all färg som sitter fast i ansiktet från färgningen ikväll med mamma :)

Precis ett år sen!

Det är helt otroligt. Jag har fått veta idag att jag går å drar på bihåleinflammation.. Igen. När jag pratade med dom å berättade om mina snorproblem så sa hon att, men du, dethär receptet skrev ju vi ut åt dej för precis ett år sen. Så den 4e Mars förra året vart jag hemma från jobbet just pga bihåleinflammation.
Men denhär gången så orkar jag iaf med mej bättre. Jag hade ju en sänka på 58 då. Å nu vet jag inte, men känner att jag orkar vara på jobbet nu iaf när det är hyffsat lugnt. Men det känns jätteskönt att jag börja med dethär nu, då är jag snart av med det =)

Nu ska jag lägga mej å läsa historian, sen hem till mamma å pappa lite senare för att fixa håret igen :P

Känns konstigt..

Idag var min första dag på Ior. Det kändes verkligen jättekonstigt att kliva in i rummet å inse att "jag kommer inte att jobba här med Lundan å Marie.. " Det bara flög upp i huvudet..
Men det känns jätteskönt att jag har alla andra underbara i huset :)

..men det var bara att sätta igång med att städa å göra rent typ allt. Sätta mig och skriva namnlappar som skulle upp på hyllor och lådor och ringa föräldrar. Så jag tyckte att det kändes som att jag inte hade gjort nått alls när jag skulle gå därifrån.
Men imorgon måste allt göras klart, för på onsdag kommer första barnen som ska börja hos oss!

Nu sja jag göra mej lite "mellis" eftersom det inte vart nått sånt på jobbet :p Å så ska det pluggas! Banne mej!!!


Bio!

Idag vaknade jag väldigt tidigt (7.50).. Som annars aldrig brukar hända på söndagar. Å efter det kunde jag absolut inte somna om.. fick för mycket att tänka på och ville helst vara överallt då. Men skönt att allt löste sig tillslut!!

Ja, sen åkte jag å hämta Bea hos mamma å pappa, eftersom dom skulle vara borta så pass länge så fick hon vara med mej en stund :)

Kring 12.30 ringde Lundan å fråga om jag var sugen på bio, Män som hatar kvinnor. Å självklart!
Så vi gick på 14.30 bion. Filmen var 2.30 lång, men var jättespännande och bra :)

Nu tror jag faktist att jag ska ta och öppna historiaboken å börja med lite uppgifter.. Känns lite gruvsamt just nu. Hua.. men vill jag komma nånstanns i mitt liv så äre bara att köra på!!

Imorrn börjar jag på Ior!


RSS 2.0