Då har man blivit gammtant, och ägare av en NY dator :)

Min födelsedag var bra, på morgonen så tog jag good tid på mej med att göra tårtan jag tänkt göra länge :) Å den blev riktigt god faktist :) Å tog med mej en köpt tårta på jobbet å bjussa :) Jobbade till 20.15 så jag fick senfrämmande här :)

Å fick ju en ny dator som jag verkligen var i behov av :) Riktigt bra. I Lööööv it.
Å uppvaktad till tusen, telefonsamtal, sms, mejl och allt möjligt :)

Igår gjordes årsinventeringen på jobbet, så skönt att ha den överstökad!

Ikväll ska jag ut med tjejerna på jobbet å äta, ska bli kul :) Sen ska jag på inflyttningsfest, å det kommer nog bli riktigt kul tror jag :)

På måndag drar jag och brudarna på våran "stående" sthlms resa :) Ska bli riiktigt kul!

Nu måste jag fixa färdigt här hemma, får snart främmande.

Ha en bra dag alla :)

Å föresten!!! Grattis än en gång Beggan och Henke till huset!!! Vi kanske blir grannar en gång i tiden, VEM VET? hehe

Här kommer bilder på min tårta, som jag för första gången gjort :) Och nån på mig, hur jag ser ut nu, som gammtant :P


Fyra dagars ledighet, yes.

Ja då var jag äntligen där. Känns riktigt nice! Sitter här vid datorn å äter.. hör och häpna.. NATURGODIS! Jag har blivit helt tokig i det. Har aldrig förr ätit nått liknande, men när jag smakade det av T för någon vecka sen, så vart jag helt tokig i det.

Vet inte om det är bra eller dåligt. Det är ju dyrt, så där har vi redan ett minus, men nyttigt är det ju, eller? :) Alltså ett plus! :)

Ja nu är tanken att jag ska hoppa in i duschen å ifxa till mej så jag kan visa mej utanför denna lägenhet, sen ska jag iväg på bauhaus å köpa ett efterlängtat badrumsskåp, som äntligen finns, i rätt mått och allt!! :)

Vad ska jag göra av alla mina lediga dagar då?
Jag vill göra allt och ingenting, såklart. Vill åka till Sollefteå och till Norge och fan överallt å hälsa på alla.. men då är jag där igen, då kommer jag stressa ihjäl mej. Så får se vad jag hittar på.

Ha en bra dag allihopa, för det ska jag ha :)

 


Alla hjärtans dag

Ja nu har det vart alla hjärtans dag, och den dagen var inte som de senaste åren vart. Men det var en bra dag, en "slödag" eftersom det ändå var söndag ;) 

Fick ju ett rosa brev härom dagen, å jag var såå säker på att jag visste vem det var ifrån, men där fick jag allt :) Fick ett jättegulligt alla hjärtans dag kort av Frida (OS-FRIDA ;) ) som är där å spelar å är helt bäst i laget, du kommer fixa hem guldet gumman!! =)

Å idag vid lunchtid så fick jag ett till brev :) (gud vad jag gillar brev ;) ) Å det var från ELINA!! Ett till jättefint alla hjärtans dag kort och choklad i :)
Jag skickade en rosa "bad hair day" mössa till henne för en vecka sen, så det fick bli hennes lilla sena julklapp/alla hjärtans dag kort/present :P

Någon minut efter så gick jag ner till bilen och där fick jag en ros av min fina :)

Så nu känns det som man har blivit riktigt bortskämd med massa fina saker, det kommer jag leva på länge :) Tusen tack alla :)

Rosen :)
Kortet och chokladen från Elina :)


Coola kortet från Frida :)


Nu ska jag snart iväg på jobbet igen. Ha en bra dag alla :)

Minnen i bilder

Här kommer lite gammbilder :)

Kolla in tandställningen !!


Webcam tiden :P


Det var lite av mina gammbilder.. Nu ska jag göra mej iordning till jobbet! See u!


:)

Det går ganska långt mellan varje uppdatering har jag märkt, men ni kanske har listat ut att jag har en hel del annat för mej? :)
Mycket är upp och ned i mitt liv just nu, på ett bra sätt. Jag mår bra. Riktigt bra. Men allt känns annorlunda och "konstigt" :)

Idag har jag vart ledig, å det är riktigt skönt. Jag klev upp tidigt och bara va, sen gick jag å la mej igen. Dumt. Otroligt dumt!! Så nu sitter man här med huvudvärk å allt.. Men är huvet dumt får f*n huvet lida också ;P

Idag skulle jag vilja åka in på birsta å kolla efter en ny dator, men vad kan jag? Jag ser en rosa dator och tycker den är skitsöt, klart jag vill ha den, men resten då? Näe, måste ha med mej nån som kan :)

Men om ja ska vara ärlig så ligger faktist ett kylskåp högst upp på listan, så får väll vänta med dendär lilla sötsaken tills det är inhandlat..

Nu ska jag röra på mej :)

  RL34SC

Vill haa :)

(Måste ha)

Ska införskaffas inom snar framtid.


RSS 2.0