Armen några veckor efter bastun..

Rutmönstret är fortfarande kvar.. :P

 


Terapiiii??!!

Kan det funka tro?

Såg faktist filmen imse vimse spindel för nån vecka sen, riiiiktigt vidrig. Blundade mej igenom mer än hälften.. men jag klarade av att vara kvar i rummet ;)


Nu börjar det närma sig..

I morse va jag och pappa på ortopedmottagningen å träffade bland annat narkosläkare och några till. Så nu har vi fått information inför operationen som är nästa vecka.
Jag känner mej superfjantig.. men jag är jätterädd över att sövas.. å att det ska kännas..göra ont.. fan va rädd jag är!!!! Men det kommer gå bra.

Jag kommer läggas in på vårdhotellet den 8e feb dan innan. Sen förhoppningsvis på morgonen dagen efter ska jag opereras.
Fick ingen tid, men jag hoppas verkligen att de blir tidigt!Ikväll ska jag på brorsans match i stan på nordic, ska bli kul å se! Efter den åker jag hem till mamma å pappa för  å se nästa match.. Timrå Ik!! :)


Jag göder mina arbetskamrater!

Igårkväll gjorde jag en tårta som jag skulle bjuda mina arbetskamrater på.. OM den vart bra. Å den vart bra faktist :) Jag lyckades!Jag var även å tog ett blodprov på sjukhuset i morse. Å jag som haatar nålar å allt sånt. Men det gick bra!! Jag fixade det. Menar.. de lär ju bli en heel del nålar till veckan när jag ska opereras om man säger så. Fyfan...


Nu står dethär i ugnen..

.. hoppas att det blir bra! Någon som har en gissning om vad det ska bli? :)

 


Halvdag hos Marie :)

Eftersom jag inte har så mkt för mej på dagarna så är man glad när nån är ledig eller slutat tidigt :)
Så idag hade jag turen att Marie va hemma, så ja åkte dit på gomidda och slängde ihop en bananpaj där hos henne eftersom jag inte hann med det innan jag åkte dit.
Va jättetrevligt där, som vanligt. Men en person fattades. Du vet vem du är ;)

   

Nu ska jag sätta igång med en sak. Lyckas jag med det, så lägger jag upp på bloggen. Annars glömmer vi att jag skrev nått :)


Riktigt roligt faktist :)

Idag när jag gjorde tårtan, så hade jag absolut ingen aning om hur resultatet skulle bli. Bara detdär med chokladen kunde ju ha blivit en riktig flopp. Men jag lyckades, å det var superkul att göra :)

Synd att jag ligger på  sjukhuset dan före pappas födelsedag och kanske på hans födelsedag med.. han fyller år den 11e feb, hade vart kul att få göra nån rolig tårta till dess.. men men kommer fler gånger.
Tycker att det är askul att hålla på med dethär, smörgåstårtor å allt, för dej som inte förstått det :)

Lite dekoration

   

Nästan färdig


Klaar!


Va ett tag sen nu..

Och mycket har hänt.
Jag ska opereras den 9e februari för diskbråck. Så det är jag glad över att det äntligen blir av, samtidigt riktigt nervös.
Det jag gruvar mej mest för att att ligga på sjukhuset i flera dagar..

Sen har det blivit några timmar i köket med :)

Gjorde en äppelpaj med marängtäcke för nån vecka sen
 

Sen hade vi trerätters hos mamma å pappa när Ante kommit hem från Thailand :)
Så jag gjorde förrätten..
   

och efterrätten.
   

Å nu har jag slängt ihop en tårta till mormors 80 års kalas!
Nyår

Denhär tatueringen fick jag på dagarna kring nyårsafton.. fint va?


Hej igen!

Nu var det ett tag sen jag bloggade, men jag vhar lixom inte haft så mkt att skriva om, å inte haft nån vidare motivation till det heller. Men nu slänger jag in ett par inlägg :)

Det har ju vart julafton, fick mycket fina saker och god mat :)

           

Fick domdär mysstrumporna bland annat, så jäkla sköna :)


Och som ni ser, massa smink, presentkort, pengar, trippeltång, vantar å annat smått å gott. I det stora paketet var det en datastol. Helt perfekt eftersom min var helt sönder.. :)
 


RSS 2.0