Exotisk frukttallrik

Ikväll har jag inte gjort många knop.. lagade nån halvmisslyckad middag, så nu har jag njutit av detta kvällsfika :)

Nu blir det en film, hoppas jag iaf, man vet aldrig med min dator...


Dagens lunch och lunchsällis :)

Äntligen fick jag min lunch i form av kycklingsallad, grymt god :)

Fick även träffa världens sötaste Elsa och mamma Elin :)


Nytt te och skorpor

Hittade två nya sorter te inne på Village i Birsta idag. Dom doftar helt sjukt underbart.. Längtar tills jag ska testa dom :)

Skorporna ser inte ut att vara mkt för världen, men jag lovar, dom är grymt goda!!! Rödbetor och ost står det att dom smakar. Finns inte en minsta smak av rödbetor i dom, utan bara parmesan... Dom är grymma!!!

Hittade även ett par svarta stretch/jeans/leggins på Rut mfl. Sjukt sköna :)


Oversize!!

Jag köpte en tröja för några dagar sen, en oversize! Har aldrig hänt förut. Men fan så skönt det är med nått slappt för en gång skull :) Kommer nog bli mera sånt i min garde.

Nu ska jag sticka iväg å träffa Elin och hennes lill (stora) tös Elsa! Måste åka på nått matställe snabbt, har nämligen inte fått i mej nå mat efter träningen. Jo, en banan direkt efter :)

Å föresten, nu ser jag också, förstår varför många tror att jag gjort hårförlängning. Det har blivit en bit.


God morgon fredag!

Nu har jag precis kommit hem från en löpintervallpass på gymmet. Höll på riktigt inte att ta mej upp ur sängen i morse. Jag är verkligen ingen morgonmänniska! Men jag är sjukt glad över att jag slet upp mej.

Det vart ett 45 min konditionspass med 6 km löpintervaller, 335 kalorier. Skönt med lite variation..
Anledningen till intervallerna va för att jag är så sjukt tung i benen efter veckans löppass, så nu behöver kroppen lite vila från löpningen i ett par dar.

Duschen nu, sen ska jag försöka trolla ihop nån god lunch :) nån lunchdejt å kanske to.m?


Görskönt träningspass, huh!

Då va dagens träningspass klart. Det va äckligt jobbigt, men riktigt skönt. Det känns att kondisen är påväg tillbaka som den va när jag va på topp, tack å lov!
Idag körde jag alltså en 40 minuters löpning med en uppvärmning på 5 minuters powerwalk. 45 min kondition då. Riktigt skönt.
Idag blidde det 7,32 km och 457 kalorier bort.
Efter löpningen körde jag min rehab + ett sjukt tungt magpass och ryggpass.
Gött :)

Nu halvligger jag på soffan i min onepiece å tittar på SOS västkust. Älskar sånna program!
Nyss smällt i mej ett litet glas blåbärssmoothie och en hårdbrödmacka med makrill på. Tog ingen bild på det ikväll, tyvääärr ;p

Får se vad man hittar på resten av kvällen.

Ååh va skönt det är att vara såhär härligt mör å helt slut i kroppen efter ett hårt träningspass! Love it!! :)


Heelg :)

Då har jag äntligen klivit på min första lediga helg efter semestern. Tack bossen för att jag fick börja med en 4 dagars vecka, det kallar jag mjukstart :) Love it!

Bilderna är från i morse, dödstrött!!

Nu ska jag strax börja byta om för att dra ner på gymmet å svettas, wiiii :)


Dagens lunch

Nu har jag precis ätit upp min lunch, dags att göra sig klar för veckans näst sista arbetspass :)


300 kalorier bortsprungen, mjes!

Kom nyss hem från gymmet. Gick riktigt bra. Kändes som att jag orkade huur mycket son helst, så jävla skönt!

Vart 30 minuters löpning på bandet. 300 kalorier och 4,88 km fick det bli idag, helt okej :)


Smoothie och träning :)

Nu är det snart dags för ett pass på gymmet efter smoothiefrukost och några avsnitt av solsidan :)


Testing testing!

Har försökt bra länge att komma in på blogg.se appen, men inte kunnat logga in av någon konstig anledning. Men nuu, äntligen!

Nu ska jag fortsätta att plöja solsidan :)

Natti!


Naglar och Hunger control

Igår va min första dag sen semestern. Gick helt ok och efter bara några minuter kände jag mig som hemma igen. Kul att kunderna säger att det är roligt att man är tillbaka :) 
Och nått lite halvkul är att jättemånga kommenterade mitt hår!? Det va riktigt många som trodde att jag hade gjort hårförlängning :P
 
I morse när jag vaknade så låg jag på soffan.. Hade alltså blivit kvar där inatt. Illa eftersom jag alltid sover så mycket bättre i sängen. Hur som. Klev upp å fixade lite frulle i form av rågkusar och ägg, gott gott :) 
 
 
Ser kanske inte så jävla lyxigt ut, men det ÄR gott :)
 
Sen vart jag kvar i soffan, kollade några avsnitt av solsidan, sen fick jag ett ryck å började fila och greja med mina naglar. Så det blidde blå/gröna naglar med massa glitter.
 
       
 
Min morgonsmoothie hoppade jag idag eftersom jag hade slut på banan och bär hemma.. så man tager vad man haver tills man kommer iväg på nån affär. 
 
 
Så dagens lurre fick alltså bli denna, riktigt god! 
 
 
Såhär ser min smoothie oftast ut innan den har blivit en smoothie, här hade jag dock slut på valnötter , och jag tappade i halva påsen med pumpakärnor. Men de funkade ändå :)
 
 
Nu ska jag kuta iväg på jobbet, hörs!

Ångest och äntligen måndag igen

Då är 5 veckors semester slut, å jag börjar jobba igen. Känns jättetungt nu, men efter idag, kanske imorrn så är jag nog inne i det igen, så då känns det nog helt ok. 
Helgen som va va väldigt rolig! Men lördagens festligheter spårade tyvärr ur lite. Ingen middag och två flaskor vin på förfesten är inget att rekomendera. Absolut inte. Men man lär sig av sina misstag. Så lördagnatten och gårdagen vill man gärna bara sudda ut. Mådde inte som en prinsessa igår. Rätt åt mig. 
 
Tack å lov dröjer det länge till nästa "festande". Nu är det full fokus på träningen och bra kost :) 
 
Nu ska jag försöka få nån ordning på denhär fröken i datorstolen.. Känns nästan som första dagen i skolan, eller, det känns mest bara konstigt att gå till jobbet =/
 
Lite bilder ..
 
Fredagkväll med Mikka, Tacobuffé på Bite Line och efter det blidde det godis från Hemmakväll :) Vi båda mådde pyton efter denna kväll.. 
 
   
 
Å lördagen.. Jättegott vin drack jag, men jag säger det igen! Två flarror och ingen middag - INGET att prova. 
 
 
 
Frullen idag. Tyckte lite synd om mig själv, så tog en mysmorgon med frukost i sängen och några avsnitt av skilda världar :)
 
 
Ha en bra dag!
 

Skilda världar och bite line :)

Nyss hemkommen från H-sand och Birsta city. I H-sand vart det lite strosa runt på marknaden, dock inte så mycket att se, men vi hittade en mysig restaurang där vi käkade lunch :)

Efter det åkte vi direkt till Birsta - Media Markt där jag kollade efter en dator, men som alltid, förstår inte nånting om den där djungeln. Får helt enkelt ta med mej pappa, eftersom han jobbar med datorer å kan en hel del. Litar på han till 110% .
Men inte kom jag därifrån tomhänt iaf :) Fick med mig SKILDA VÄRLDAR VOL 2 :))) Såg ju Vol 1 för inte så längesen, så då kan man ju inte bara sluta se...! Så nu, äntligen har jag den :)
Nu sitter jag och Mikka hos mej å väntar på att tiden ska gå, vi ska nämligen åka in till staden å äta på Bite Line! :)
Jag och Mikka har även en grej på gång, allt för träningen och peppningens skull. Kommer avslöja det lite längre fram :)
Ha en nice kväll gott folk :)

Bort och iväg!

Nu ska jag och Mikka tydligen åka en sväng till H-sand på nån marknad. Kan bli spännande :)

Stört jobbigt!

God morgon!
I morse när jag vaknade va jag inte alls nå sugen på att dra ut på nån prommis eller liknande.. Så jag slog på en cardiovideo jag hade hittat på youtube för någon dag sen.
Innan jag ens hade testat den, efter att ha sett den va min första tanke; Ja men detdär blir ju bra, lite lätt början iaf. Jo tjena! Det va fan det jobbigaste jag har vart med om på länge.. Tänkte köra den 2 ggr, men de fick räcka med en gång.. Huh.. låg som en död säl på golvet efter den. Men skönt va de :)
Prova den själv vettja. Lovar att det ser myycket lättare ut än vad det är på riktigt.
http://www.youtube.com/watch?v=Ssl5cMI7ACQ
Miniatyrbild
Nu är frullen intagen i form av smoothie, ägg och rostade rågkusar. Riktigt mättande!!

Nytt i mitt skafferi och i träningsväskan :)

Ikväll vart det en tur på Birsta med mamsen, vi va ju tvungen att kolla in den nyöppnade butiken Usports. Det va stort och fantastiskt mycket folk. Men jag åkte dit för en sak - En ny vattenflaska. Kom därifrån med en också :)
Sen vart det en sväng på Icamaxi. Där fick jag med mej dessa, två nytillskott till mitt skafferi. Rekomenderar rågkusarna, absolut. Jag rostade dom och hade keso och grönsaker på dom. Dom är ju riktigt nyttiga också, tänk på det :)
Pumpakärnorna funkar ju alltid. Inte mycket att bråka om :)
Det vart dock en senmiddag, men det känns helt ok faktiskt. Då kanske jag to.m orkar med ett löppass imorrnbitti istället för PW. För denna middag vart jag riiiktigt mätt på.. konstigt nog. Så jag håller tummarna för att jag pallar det imorrn :)
Annars då? Jag är inne på min sista semestervecka.. alltså min 5e vecka. Det har vart riktigt välbehövligt och skönt. Hann med en resa till varma Turkiet, Alanya. Det va nog den bästa veckan på semestern. Och jo! Dagen innan jag åkte fick jag ju se min Tomas Ledin på konsertfesten i Sundsvall. Det va lycka de <3
Nu blir det nog nån film i soffan, hoppas på att somna snart så man är pigg imorrnbitti :)
Ha en bra kväll :)

Morgonträning och smoothiefrukost

Morgonen började med en powerwalk innan frukosten.
(En snabb powerwalk eller en ännu bättre fettförbränningsmetod är en löprunda innan frukosten)
Jag va jättesugen på att ta en löprunda istället, men jag kände att jag va för trött i kroppen, för hungrig för att orka med det. Men det vart en bra runda iaf. Ganska mycket backar och svetten lackade. Så jag är nöjd ändå.
Frukosten bestod av Smoothie, ägg och smörgås med leverpastej.
Min smoothie innehåller Jordgubbar, hallon, banan, kvarg, valnötter och kanel.

Nystart :)

Nu tänkte jag ge mej på att försöka ta upp denhär bloggen igen. Mest för min egen skull. För träningens skull.
Jag har mina mål, och jag känner att denhär bloggen kan vara lite rolig att använda till just det. Så den det inte passar behöver inte fortsätta läsa efter detta inlägg :)
Dåså. Jag har ju gjort en liten resa i mitt liv dom senaste åren. För att göra en lång historia kort. Jag fick diskbråck för ca 2 år sen. När jag va som mest träningstokig. Det va katastrof. Fick träningsförbud under 4 månader. Fick min operation.
Ca en månad efter den började jag smyga mig på träningen igen med hjälp av min sjukgymnast. Jag fick tillslut börja springa korta korta intervaller *LYCKA* Såklart gick jag ut för hårt vissa gånger, å det fick jag sota för dagarna efter.
Men nu, i Maj. Så va jag faktiskt med på vårruset och fixade att springa 5 km på 25 minuter. Det va alltså 1,3 år efter operationen. Så jag borde kanske vara ganska nöjd med det.
Nu då? Jag har blivit väldigt inspererad av allt som har med träning och fitness att göra. Så mitt mål i framtiden är att få en hyffsat vältränad kropp och vara nöjd med den. Det kommer att ta tid, men det är det nog värt om jag når mitt mål :) Eftersom jag har haft mitt diskbråck, så kommer det ta ännu längre tid att kunna nå mitt mål, eftersom jag måste ta det extra försiktigt med ryggen. Men det är bara att bita ihop å låta det ta den tid som behövs.
Här kommer det dyka upp mycket bilder på mat mat och åter mat. Som sagt. För min egen skull. För att kunna gå tillbaka och titta.
Samt bilder på mig själv och min utveckling av kroppen.

RSS 2.0