Berg och dalbana

Just så känns mitt liv. Jag vet varken in eller ut.. Men en sak vet jag iallafall, och det vet du också!

Idag har vart en bra dag trots allt. Har vart på birsta med Frida hela dan! Å igår inhandlades ett nytt kylskåp föresten, så nu är äntligen alla vitvaror ny och fräsch :)

Ikväll har jag bytt gardiner och ställt en och annan blomma i fönstren, kändes faktist riktigt hemtrevligt när man tittade i fönstret för en gångs skull :P Har nämligen bytt ut mot icke-panel gardiner i 2 av 3 rum ;)

Ikväll/natt kommer Elina och Mikka äntligen hem efter en lååång bortavistelse.. =) Ska bli sååå kul å träffa dom igen, om ni bara visste tjejer =D <3

Lite bilder har vi här igen då.. Snott vissa från Elinas blogg ;)

Gardinerna är varken struken eller tillfixad riktigt. Men ser ni, jag hittade ett fönster och en fönsterbräda =) Och ett element!


Sovrummet med nya gardiner och blomma


Mitt sovrum blev väldigt gulligt måste jag säga.. hehe


Min nya hatthylla + skoställ :) Jättenöjd!


Här har vi lilla mej i badrummet..

 
Min och Fridas LILLA tacotallrik på charm!


Jag ser en aningen mörk ut där, men det är nog inte riktigt som det ser ut :) Smal var jag iallafall där!!!!


Me and my girl!


Vi två =)


Moiii



Höll på glömma, tusen tack Beggan å Henke för i helgen. Supergod mat OCH..... GUD VA FINT NI HAR DET I HUSET!!!!!! =)

Längesen nu

Ja vad har jag pysslat med senaste tiden? Kommer inte ens ihåg vad jag skrev om senast. Men här har iallafall införskaffats en hel del nytt till mitt lilla hem :) Kul.. Jaa I LOVE IT!!

Å har också gått och förälskat mej i ett par jättedyra skor.. Inte bra alls.. men så sant!!

Här kommer lite bilder på mina inköp :)


Första gången jag bytte gardinerna här hemma :) Men jag trivs bra med dom :) (Balkongen är tom på alla förbannade kartonger nu också :P)
Mitt nya soffbord syns lite där också :)


En lite söt spegel i sovrummet, men det ser ju riktigt illa ut eftersom bilden vart så kass =/


Min nya hallmöbel som jag älskar. Jag visste i bakhuvet att jag skulle byta ut det bruna till svart-vitt en vacker dag ;)


Sängborden är jag jättenöjd med! Nu vart sovummet nästan helt klart ju :) Jag älskar mitt sovrum :)


Å ÄNTLIGEN, jag har hittat ett underskåp, bytt handfat och bytt till ett VITT toalock :)




Nu väntar jag bara på att pappa ska komma å hjälpa mej med att sätta upp min nya hatthylla också,som ni får se då, sen tror? jag väll att det får vara bra för ett tag. Men jag trivs bra med det som gjorts hittills :) Jättemkt!

Nu är det sängen och ny dag imorrn.Upp å hoppa i ganska bra tid för en prommis med Frida, å sen är det jobb från 15.30-20.15

Åååå GRATTIS Timrå till segern ikväll :)

En liten detalj

Filmen jag pratade om heter Orphan. Kan ju vara en fördel om jag skrev vad filmen hette :) Men där har ni den. Ni måste kolla på den!!!

Esther är en nioårig föräldralös flicka från Ryssland som tycks vara förföljd av olycka. Hennes förra fosterfamilj dog i en brand som hon med nöd och näppe undkom. Men nu när familjen Coleman adopterat henne ser livet betydligt ljusare ut. Tills en klasskamrat faller från en klippa. Tills en nunna från barnhemmet hittas ihjälslagen. Och tills att Esthers nya mamma börjar tvivla på om den tragiska branden verkligen var en olyckshändelse. Orphan från Dark Castle Productions är en psykologisk thriller där den skrämmande sanningen sakta uppenbarar sig och håller publiken i ett allt kraftigare grepp. Du kommer aldrig att glömma Esther. Så söt, så intelligent, så kreativ…


Kycklinggryta och skäckis!!

Igår efter att min arbetshelg var slut så åkte jag och T till birsta en snabbis, eller blidde bara att vi gick in på Ikea å köpte nån korg till mitt bardumsskåp som är på plats med ett nytt tvättställ =D

Efter det åkte vi å hyrde 2 filmer, vi hade börjat kolla på en av dom för några dagar sen genom att vi hyrde på internet, men somnade ifrån ena gången och hann inte se klart andra gången, å jag ville verkligen se klart filmen.. den var så jääävla bra!
Å det lovar jag er, denhär filmen kan jag verkligen rekomendera till er som gillar skräckis/rysare/thriller.
Jag har aldrig HATAT en människa så mkt som jag gör i denna film kan jag säga... fyy tysan!!!!!

Nu ska jag åka och lämna tillbaka filmerna och sen ska jag göra nån slags kycklinggryta, har ju fulla frysen med mat, men gör nästan aldrig nått av det, så nu jäklar ska här kockas :)

Ledig imorgon så det känns skönt :) 

Ps. Jag ÄLSKAR min dator!!! Tusen tack igen Mamma, pappa, farmor och farfar!!! =) 

RSS 2.0