Kanonkväll!

Igår morse trodde jag helt ärligt att hela kvällen skulle bli inställd pga hur jag mådde. Men jag tog mig igenom en hel arbetsdag, kände mej riktigt slö och trött dock.. Men jag överlevde. Å det är jag glad för idag, för gud va roligt det var!! =)

Började med att Beggan och Mikka kom med presenter och chips. Å vet ni vad jag fick?? :) Jag fick en polis t-shirt av Mikka!!! Å av Beggan fick jag en "kom ihåg tavla" med Mån - Sön. Så den kommer passa jättebra i mitt kök! :)

Sen kom Anna och Madde och då fick jag presentkort på Birsta City å en flaska Asti Martini :)

Å En liten stund efteråt kom Jenny, å av henne fick jag ett presentkort på Birsta City också! :)

Sen plockades kladdkaka, glass och hallon fram så då svullade vi det, sen kom det ett gång killar också, riktigt kul :) Så då vart det ölspel för hela slanten, sen vart det utgång!

Tack ALLA för en toppenkväll!!! =)

Ikväll är det hockey, å jag ska inte jobba. Ska bara dit å kolla.. sen får jag se vad som händer.. Klev upp halv 4, så jag är fortfarande rätt sliten..

Nästa vecka börjas det

Nu har jag precis kommit hem från mamma å pappa, åkte dit en snabbis direkt efter jobbet.
Det känns som att jag är påväg att bli dålig. Inte bra!!! Har blivit förkyld och känner mej febrig. Men det går nog över sen.. har mått så hela dan..

Jag är otroligt lättad iallafall. Så är det :)

Ja, nästa vecka så börjar jag på "Ior" igen. Det känns riktigt spännande.. Känns konstigt också.. Att jag inte kommer jobba med er som jag gjorde där tidigare.. Men du vet vad jag har sagt Marie, å Lundan.. Vad som helst kan hända.. Eller det är väll mer att jag verkligen HOPPAS det!!

Nä nu ska ja gå å vila en stund.. känner mej alldeles tjock i huvet..  :P

Stockholm

Nu har mina sista gäster åkt hem. Så nu ska jag bara plocka undan å sen lägga mej.
Hade väldigt trevligt ikväll :)

Frida kom runt halv 8 tro ja de var, å hon hade med sej ett jättefint fat med ljus å sånt som ska stå i mitt kök när "temat" blir lila :)

Lite senare kom Lundan och Marie med en hemgjord bok, bilder på dom och nått leksakståg.. Fattade inget.
Vid bilderna hade dom skrivit olika tider.. Å jag skulle försöka lista ut vad det var dom hade hittat på.

Tillslut så kom vi fram till att Dom hade köpt biljetter till oss 3! Så vi ska åka tåg till Stockholm den 5e Maj :) Shoppingdag :) Så det var ju en kanonrolig present!!

   
Dethär fick jag av Frida :)


   Första bilden
  Andra bilden
   Tredje bilden
   Fjärde bilden

  Femte bilden

Nu såhär efteråt så förstår man på en gång vad som menades med boken.. Men på en gång när jag fick den tyckte jag att den var en rolig grej, tänkte bara, typiskt dom =)

Men det var ju så mycket mer än bara en bok :)

Tack alla för en kanon dag!
Tack för alla fina sms!

Godnatt!

Jag fick den!

Jag har länge pratat om en dammsugare jag har velat haft... Jag fick den! Tror jag mest ville ha den för att den är så söt =D Har dock inte hört så mycket bra om den, men nu har jag chansen att se om det är så eller inte :P

 

Måste bara berätta. I morse när jag stod i köket på jobbet å höll på diska undan, så ringer min telefon. Då var det Marie och Gunilla som sjöng för mig :) Tror att det var någon till också men jag hade massa barn omkring mej å vatten stod på i mina öron så jag hörde inte =S Det var fint iallafall :) Vart jätteglad!!

Sen när jag var hemma, precis efter familjen hade kommit så fick jag ett sms om att mitt kontantkort var laddat. 
Min första tanke var.. Shit, nån måste ha laddat på till fel nummer.. Men jag fyller ju år så det passar ju bra :P
Men precis efteråt fick jag ett sms av Per!! 

Han är bara för snäll den killen :) Tack så jättemycket för det Per!! Han har även träffat sin rätta nu(för längesen igentligen), är så glad för Din skull =) Det är du verkligen värd!

22 år!

Ja då var man 22 år. Hur känns det då? Det känns likadant som igår faktist :) Men jag längtar till att jag får äta smörgåstårta!!
Nu är det brådis, ska in i dushen, bädda sängen, städa undan lite saker.. Sen börjar folket komma 16 redan!!

Ha en kanon dag :)




Snart ligger en stor bit av denna i min stora MAGE =D

Måndag

Jag är inte förvånad.. jag skulle ha blivit riktigt förvånad om situationen blivit annorlunda.

Snart är allt glömt å allt är som vanligt igen..




Äntligen, min bil är fixad, än en gång. Tack bästa pappa!

Mamma
.. hoppas du blir hemma på onsdag :)

väntar..

Då var jag redo för att åka till jobbet.. Så nu sitter jag å väntar på att pappa ska komma. Det var riktigt lätt att kliva upp idag. Kan det ha att göra med att det är ljusare ute nu?
Nä nu måste jag gå å ta på mej skorna så pappa slipper vänta.

Ska tänka på dej idag!! 9.45 vare va??!!  :)

Kvällsbesök!

Ikväll så kom Lundan och Marie hit å fikade lite :) Var riktigt trevligt!

Skriver inger mer, bilderna talar för sig själv..

             
Nu äre godnatt och sov gott. Imorgonbitti kommer pappa å hämtar mej 7.30. Så här ska packas, kommer inte ta mig hem hit innan matchen, eftersom jag råkar vara BILLÖS!!

Allt är över nu

Ungefär så känns det nu. Denhär helgen gick alldeles för fort. Men det har varit riktigt roligt! Var supergod mat och mycket trevligt att träffa alla sådär.. å inte "på jobbet". Vi var kvar där till strax efter 12, så det höll i sig rätt länge, om man jämnför med hur snabbt det brukar gå innan alla försvinner åt varsitt håll. Så det var kul!

Idag har jag mått riktigt bra, men varit hemma å bara tagit det lugnt..

Men nu har jag ett stort problem. Min bil står fortfarande hemma hos farmor och farfar och är isärplockad.. Så jag kommer antingen måsta sova hos mamma å pappa ikväll eller ta bussen imorgon bitti för att kunna ta mej till jobbet. Får se hur ja gör.


För övrigt så vet jag inte hur nånting är.. Känner mej tom måste jag säga. Känns inte så bra


Dag nummer 2

Idag när jag vaknade så mådde jag riktigt bra, om man tänker på vad och hur mycket jag fick i mej igår. Så det känns superskönt.
Pappa kom hit för en stund sen å hämtade min bil, så nu ska den in i garaget hos farmor å farfar där det är varmt, så han slipper frysa ihjäl när han sliter stackarn.

Nä nu ska jag plocka ihop alla tomburkar från igår, sen ska jag gå iväg å handla lite snacks till sen :)

Ha en kanondag, för det ska jag ha! :)







Miss You.


Redan slut

Ja, så kan det gå ibland om man har barn :)  Zandra åkte för en liten stund sen, men vi hade en supertrevlig kväll.. Kollade igenom mycket kort å sånt som vi haft för oss förut :) Å mycket skratt och lite "mammalivet" surr.. väldigt intressant nåste jag säga!

Nu har jag stora funderingar på att gå å sova, men jag känner riktigt mycket för att gå ut å festa!! Men det kommer ju en dag imorgon också.

Lite bilder från kvällen;


Mat I ugnen!! Som ni ser så fattas det bänk bredvid spisen till höger. M;en det ska fixas me bänkskiva och en liten passbit.. Sen blir det kanon när fläktkåpan kommer dit.

             

Gud va jag har längtat..

Nu har jag precis gjort mat i ugnen :) Man märker verkligen hur mycket man använder den när man väl inte kan använda sig av nån.. Så nu har jag gjort kanske den tråkigaste maträtten som man kan äta på en fredag.. Men det jag har längtat mest efter att gå göra i ugnen, Potatisbullar!! Gud va ja njuter nu :)
Får ju supergod mat imorgon istället, får se de så :)

Klart :)

Fick nyss ett mail av min lärare som jag kommer ha i Historia, hon skrev att allt var klart. Så jag kunde komma å hämta det å börja plugga på allt.. Känns väldigt kul just nu.. men senare vet ja väll inte :P Men de ska ju göras å bli minst godkänt så :)

Men snart så kommer Zandra till mej. Har inte vart med henne på evigheter.. Så det känns riktigt kul. Eftersom hon har fått barn å allt så har inte tiden funnits.. Men ikväll så tar vi igen mycket :) Blir party party hela kvällen!!

Och imorgon blir det också fest.. herregud va de ska festas här!!  Ska ju på Olearys imorrn i Timrå. Alla tränare, ledare i Timrå IK och vi som säljer 50/50 lotter är bjuden dit, så det blir mat, dryck,lotterier och trubadur. Så då kommer vi vara några stycken här innan. Kommer bli riktigt roligt i helgen tro jag :)

Jag har fått jobb!!!

Idag fick jag ett telefonfamtal från chefen på framnäs, å hon berättade att jag skulle få en 75% tjänst på IOR!! Fattar ni? Jag kommer kunna plugga historia också eftersom jag bara kommer jobba 6 timmar om dan. Kanon.
Så på måndag v. 10 ska jag dit klockan 8 å träffa henne å börja röja undan å fixa där inne.. ååå de känns så kul. Men det känns så fel också. Samtidigt som jag är överlycklig. Jag vill ha min Lundan och Marie där också!!! Men ingenting verkar vara omöjligt så..

Men ja, jag är glad nu :)


Massa massa bilder från mobilen

Jag har äntligen fört över lite bilder till datorn från minnerkortet i mobilen. Så nu kommer bilder från lite här å var =)

Du kanske är med?

 
Min och Mikkas Sex and the city-kväll med Pizza å mys tror jag :)


Haha kollade hur jag såg ut i kort hår..


När huset brann i Vivstavarv, fotat från balkongen när jag var och jobbade på örnen


Jag var hos Beggan & Henke några helger före jul tro jag de var? Men vad heter stället vi var på Beggan??


Kortet jag och mina syskon tog på Mima foto, mamma och pappas julklapp. Bilden vart konstig när jag tog den med telefonen.. Typ böjd. Därför det ser ut som att Ante inte ser normalskapt ut... :P


Elina på texas!


Jenny på texas!


Heine, Matte, Patrik och Joel (Jenny och Elinas syskon och pappa)


Ante, Fredde, pappa och mamma


Jag i Maries King cab när vi lastar in alla sopsäckar från min balkong


Marie och tjejerna innan vi skulle åka med skräpet :)


Titta va smal Lundan blivit :)


Allt dethär har vart på min balkong sen jag flyttade in här.. har inte tagit mej ut där.. :P


Här också..


Min fruktskål som jag fyllde idag :)

Svårt att sova!

Jag känner att det kommer bli jättesvårt att somna ikväll.. Men det är bara för att jag mår så bra just nu =)

Element skor

Idag på jobbet när jag skulle gå ut med barnen, så fick jag låna ett par skor av en som jobbar på avdelningen jag är på. Å det var element i skorna.. Fatta vilka mirakelskor!!!!

Jag var så varm å skön om fötterna hela tiden.. Har aldrig vart med om det förut.

Priset på elementen kostar 1500 tro jag. Å sulan som man ska ha till kostar 500. Men det var verkligen en otrolig känsla.. å bara känna att det kommer värme i fötterna hela tiden =)

Ska ta nån bild på dom innan jag går hem så ska ni få se hur det ser ut, för er som inte har sett nått liknande.

Snart är sagan äntligen slut

Ja så känns det ungefär. Sagan om spisen. Nu har jag hittat en spis som passar i lägenheten. Men såklart, så äre ju ett problem med den. FÖRVÅNAD??!!   Jag börjar bli van alla motgångar nu iaf :P Ja, till problemet. Kontakten.. Är nått konstigt påhitt, gammal som gatan.. Så det ska pappa kolla på och fixa...
Hur fasen skulle jag nånsinn klara med utan dej pappa?



För övrigt så håller min bil på att jävlas igen. Inte heller förvånad. Glykolen läker.. Och nånting är fel med min motor/kupe värmare..

Nu ska jag lägga mej i sängen å kolla lite på tv. Imorrn äre jobb igen,9-16.30, sen har jag tvättid 17-22. Men för första gången på aslänge så har jag faktist inte hunnit samla på mej så mkt tvätt.. Inte ens en hel Ikea kasse, så imorrn kommer det gå undan :)

Ny spis

Ikväll ska jag och pappa åka och kolla å förhoppningsvis köpa en spis i stan. Det hänger ju såklart på om den funkar i min lägenhet.. å om den ser fin ut =) Så det känns riktigt spännande!! Jag längtar efter att få lagat mat i ugnen igen..

Idag har jag vart å jobbat på dagisbyn, kommer att  vara där resten av denhär veckan. Och såklart så känner jag mej helt yr å bara tycker att jag är i vägen. Men så är det när man är på ett nytt ställe.. Blir nog bättre mot slutet av veckan :)

Vart föresten stoppad av polisen idag när jag åkte från mamma å pappa efter att ha vart ute å gått med Bea :) Så nu längtar man inte mindre till att bli det själv. Så ja, för dom som inte redan har hört eller förstått själv..
ska jag.. Vill jag bli Polis!

Alla hjärtans dag, eller bara lördag.

Gårdagen var bra, helt ok för mej :)  Började med att när jag hade vaknat å fikat så kom Jocke hit å slet med mej till timrå. Handlade lite mat på sibylla gjorde vi, tog med det till han å såg på nån film han hade laddat hem. Klockan gick å hockeyn började.. Timrå vann =)
Klockan vart mer å vi bara va där.. kändes riktigt slött. Sen gick jag hem när klockan vart kring 9. Gjorde lite mat å satt mej vid datorn å betapeta lite.
Efter det tänkte jag lägga mej, men då ringer en kompis å frågar om jag ska med han å hans killkompisar ut på krogen. Öööh .. Njaae.. Ja! Jag kommer bort. Så snacka om tvärvändning på den kvällen =)
Åkte in på aveny, å där hade vi jättekul! Kom hem runt 4.30

Undra vad som händer idag tro? Ska ringa Mikka å kolla vad hon har för sej snart.

Fika nu och duschen


Hur ser det ut?

Hur ser det ut för alla ikväll? Vad har alla för sej? Jag har nyss kommit hem från en supertrevlig kväll hos Marie =) Började med middag, efter det kom det en som visade upp massa smink och ansikts/hand produkter.
Sen blidde det efterrätt :)  Har fortfarande ont i magen efter allt skratt.. Hua! :)
Allt var kanongott Marie!! Tusen tack

Sen när vi skulle åka, jag och Maries systrar.. Så fick jag ett jättefint Alla-hjärtans-dag kort, som Maries Olivia hade gjort till mej =) Tyckte jag var jättegulligt av henne!!

Nu ska jag gå å borsta tänderna, å sen blir det sängen å TV!

  

Dethär fick jag av Olivia =)

Ett sista inlägg - Kär?

Ja nu kommer ett sista inlägg innan jag lägger mej. Jag är så trött så ögonen håller på att trilla igen. Men jag kunde inte hålla men från att kolla lite bloggar innan sängdax.
Imorgon jobbar jag på örnen igen =) 8-16. Å sen ska jag till Marie är det tänkt på kvällen, om hon inte ändrar planerna dvs..  :P Å Lundan.. Fy på dej!! Hehe (L)

Å under resten av helgen ser jag bara massa massa MASSA folk som är kär framför mej.. Kanske inte är så konstigt heller. Är väll inte riktigt min favoritdag på lördag. Men saker o ting kan ju förändras.. Snabbt kan de gå också!!! Haha..

Nä, nog med Depptalk..

Sängen ropar..

Grattis Pappa!!!

Idag fyller Pappa år!! Hoppas verkligen att du får en bra dag nu =)





Tröttast.nu

Jag är riktigt trött i hela kroppen just nu.. Lyckades få en tvättid idag när jag gick ner dit vid 10 idag, å det tog verkligen all energi.. Förstår inte hur man kan bli så slö av det! Sen vart det en prommis med Elina också :)
Nu hade jag tänkt att gå ner å träna, var där igår å sprang. Vill verkligen gå ner.. Men känns inte som jag orkar just nu. Men jag blir nog piggare när jag kommer ner :)

Hej svej!

Spegel spegel på väggen där

Nu har jag äntligen fått upp spegeln och tvn på väggen. Å Jag tycker att det vart så fint :)

Pappa är bäst. Helt otrolig, han ställer ALLTID upp på ALLT!

         

Å när jag kom till mamma å pappa så TVÄRSOMNADE jag i soffan, och mamma smygknäppte kort på mej.. Somna med tfn i handen.. Herregud! Jag hade en tung helg helt enkelt =)

 
Även att örat tittade ut.. Sscchhnygt!


Lördag!

Idag har jag mått kanonbra! Vart så glad när jag vaknade, å slapp känna denna bakishuvudvärk och illamående.. Inget alls!
Nu har jag grejat lite hemma, plockat till lite och plockat fram den (o)lyxiga lördagsmaten, men det är enkelt och gott!
Passade också på att knäppa lite kort på lägenheten och Mig själv, har kommit på och har fått hört att jag för ofta ser så Arg ut på kort. Men inte nu inte :) Jag lyckades.

   
Sådär.. lite egopics!



Så brukar det se ut här på kvällarna, eftersom tvn inte är på plats än



ÄÄÄlskar ljus!

  

Just nu står tvn där..           Å den ska upp där..  På väggen jag ligger å stirrar på. Blir perfekt!



Här står spegeln som ska upp bakom soffan. Kommer bli så fint!



Nu ska jag laga ordning maten!

Bye!

Ny telefon - Ny färg

Jag vart faktist riktigt besviken idag när jag kom å skulle hämta min ROSA telefon. För när jag fick kartongen så var det en BLÅ/GRÅ telefon som låg där, å det ville jag absolut INTE ha!!
Så besviken. Å jag börjar klaga här direkt. Men rätt ska va rätt. Plus att nu när jag skulle skriva ett sms så märket jag att C knappen, "radera" knappen är alldeles nertryckt, så jag vet inte.. Vad blir det av den om några veckor? Nä, jag vet inte.. men ja tro ja ska åka in å säga att jag helt enkelt inte är nöjd å vill ha en annan. Lägga nån hundring emellan å få en NY NY NY!!

ELLER VAD TYCKER NI??!! HJÄLP MIG TACK!!



Fick den..



Ville ha tillbaka den OM nån av dom..


Hej då!

Hejdå säger jag till min lånetelefon som jag har haft braa länge nu. Längre än vad jag har haft MIN egna. Fick precis ett sms från Media Markt, där dom skrev att jag kunde komma å hämta ut min nya telefon. Så får se hur lång tid det tar innan den får komma tillbaka dit igen.

Så jag ska göra iordning lite mat nu å sen ska jag fara in å hämta den.

Får se om jag går ner nått på Etic ikväll å tränar. Börjar ju 6 imorrn bitti, så kanske borde sova tidigt ikväll om ja ska orka upp :)


Snart är det Fredag = Personalfest!! =)


Börja plugga!

Ja det känns lite konstigt, men ändå skönt att veta vad jag ska göra.
Idag var jag till gymnasiet och pratade med Mats, frågade om vad jag behöver läsa till för att komma in på det jag ska bli i framtiden =) Det visade sig att jag bara behövde läsa till Historia A.

Så nu ska jag börja läsa det så fort allt är fixat med papper och så.. Kommer göra historian genom gymnasiet. Så .. Jag är tillbaka!! :P

Nä, men det känns skönt att jag äntligen har kommit fram till vad ja ska göra. Även om vägen dit är lååååång. Så måste jag ändå börja. Å det göra jag NU.

Nu ska jag hoppa in i duschen å lägga mej framför tvn ett tag. Ska jobba på Örnen imorrn så bäst att jag somnar i tid nu, så inte Melinda får jobba med ett lik imorrn :)


God natt!


Lite mer levande

Här kommer lite bilder på lägenheten.. Slösitter lite vid datorn nu innan träningen, hittade lite bilder på kameran som ja tänkte lägga in. Börjar få det att likna ett hem lite mer nu iaf :)


På lördag ska pappa komma å fixa med tvn i sovrummet å spegeln som ska upp bakom soffan =)



Sådär, nu ska jag byta om och gå ner å ta en timme på löpbandet. Känns som en evighet sen jag var där!

OCH idag var jag å fixade med lite papper, så nu ska här börja pluggas! :)

Nu vet jag vad jag ska göra!

Jag har funderat länge på dethär, men dock inte sagt nått om det till nån.. Just kanske för att jag aldrig riktigt trott på det själv. Men JO jag ska fan göra det. Jag kommer dock behöva läsa upp några ämnen, men de kommer de fan vara värt! För DET här är JAG.
Skulle vara kul om det gick igenom.. Om det verkligen vart såhär! Det är säkert lätt att sitta å prata såhär, men om jag genomföra det och lyckas så skulle jag bli så stolt över mej själv!
Kommer bli oerhört mycket pluggande skulle ja tro, men som sagt. Det kommer att vara värt det.

Så imorgon på arbetsförmedlingen så kommer jag å berätta om det, å förhoppningsvis få peppning därifrån.


Nu ska jag ut å gå å fundera hur allt ser ut å kommer att se ut i framtiden =)


Här ska borras!!

Elin och jag var till birsta idag.. Å jag kollade igenom en hel del affärer innan jag beslutade mej för att ta den på Ica Maxi.. Så..
Nu har jag köpt tv:n. Den står nu i mitt sovrum på byrån å väntar på att få bli uppsatt på väggen. Pappa som kan ALLT ska hjälpa mej med det snart =).. Å för att jag ska kunna se på tv:n så måste en antennsladd in i sovrummet. Så vi ska borra hål från väggen i tvrummet till köket, å från köket till sovrummet. Så det kommer bli en hel del borrande snart, GRANNAR. Förlåt. Men jag måste :P

Så jag hoppas verkligen att tv:n är bra.. För den SER ju bra ut iaf :) Å det var ju bra PRIS på den också.. Så varför skulle den då inte vara bra? ;)

Har nyss kommit hem från Marie föresten! Min föredetta arbetskamrat från "Iortiden" . Jag å Lundan (också min förededetta arbetskamrat från "Iortiden" ) åkte och hälsade på henne. Var väldigt trävligt att träffa och surra med dom. Å Marie bjöd oss på nått nyttigt och bärigt med Keso och grädde :) Gott gott såhär på kvällskvisten!

Tack för ikväll brudar :)

Nu är det kväll. Gonatt!

skräp!

Bröllopsduellen var verkligen jättebra! Ville inte att den skulle ta slut... :) Å det som var ännu bättre var att jag å Jenny nästan var ensam i salen. Var vi och 4 pers till. Vi satt mitt i salen. Å gud vad vi åt.. svulla i oss massa onyttigt.. Men gott var det. Men när vi gick ut därifrån, då händer det en sak som jag fortfarande skrattar åt när jag tänker på det. Jenny ställer sej framför en godis och drick automat;

Jag: Ska du köpa nått?
Jenny: Ja, jag är så törstig.
Jag: Men jag slängde ju nyss min cola, å den var halvfull!
Jenny: Gjorde du!!??
Jag: Springer tillbaka till papperskorgen och tittar ner å kollar hur den ligger.. (Påsen var precis bytt, så det låg 2 kartonger och ett par flaskor i den).. Så jag böjer mej ner och tar upp den.
Jenny: Tar drickan å håller på dö av skratt av hela situationen..

Som tur var hände allt precis innan allt folk kom ut från alla salar.. Tror LÄTT att de hade kunnat missuppfattats om nån hade sett oss.. Jag ställer mej å gräver i soporna, ger till Jenny å hon ställer sej å dricker, å tar med sej ut därifrån.

Ja, det var iaf dagens skratt måste jag säga.


Tv inköp!

Idag har jag hunnit med en del tycker jag. Jag åkte på arbetsförmedlingen runt 2 tiden å direkt efter det så åkte jag å Jenny på Birsta. Det kändes verkligen att man inte har vart där på ett bra tag. Hittade gardiner(dom ska bytas),duk, ljus och lampor :) Så nu är jag lite nöjd iaf :)

Precis när jag stod å hade fixat klart i köket så ramlar det ner massa reklam på hallgolvet. En Ica Maxi tidning ligger där på golvet.. å vad ser jag? Jo en 22 tums TV med inbyggd dvd.. Så den SKA jag ha. Men som tur var så ringde jag dit å kolla om den fanns kvar. Jag var ju påväg att åka på en gång.. Men då sa hon på Ica Maxi att dom inte hade kommit in än. Så jag vart uppskriven på en lista. Så imorgon ska jag köpa den. Äntligen ska jag kunna få se på film och tv i sängen. Kanske jag kan komma i säng i tid hädanefter :)




Orion 22 PL145DVD
Vad tror ni om den? Någon som redan har den? Nöjd/Missnöjd isf?



LJUSÅS SALBO Bordslampa

Den står nu i mitt vardagsrums fönster :)




Jag och Jenny ska snart på Bröllopsduellen föresten :) Hoppas att den är lika bra som den verkar!

Poster

Vart är telefonen?

Precis den tanken fick jag i morse när jag vaknade på min första arbetslösa dag. Klev upp och rev bort täcket å kuddarna.. Ingen telefon. Så går jag in till vardagsrummet. Då ligger den där så fint på soffan, med massa obesvarade samtal. Från bl.a örnen där jag precis slutat. Somnade ju nämligen på soffan inatt å gick å la mej i sängen vid 5 i morse, så då glömde ja den där. Riktigt klanting av mej att glömma den där.. Eftersom nu kommer jag inte kunna jobba på hela veckan eftersom reglerna säger så.. Sjuka regler!!!

Nä nu ska ja äta lite frukost och göra mej iordning för ARBETSFÖRNEDRINGEN .. längtar verkligen dit. Men sen då? Vad gör man när man är arbetslös? Äre lixom då man ska åka på birsta och tvätta å städa å så? Låter ju riktigt bra måste jag säga! :) Men det känns riktigt konstigt alltihopa.

Sjukhusbesök mitt i timråmatchen

Igår när jag satt hemma å höll på att göra mej iordning för att åka till Ishallen, så ringer pappa å berättar att Fredde var å spelade match i h-sand, men nu han hade åkt in i sargen så han låg på isen, rörde sej inte. Så ambulansen fick komma å hämta han till s-valls sjukhus.
Så jag åkte till ishallen, jobbade i typ 45 minuter, sen åkte jag, pappa å Ante till Akuten där han låg. Då sitter han i en stol.. ser helt oberörd ut.. Skönt såklart =) Senare kom det in en läkare och sa att allt såg bra ut. Så han kunde åka hem.
Å jag tyckte det var så fult där vi gick därifrån.. Vi var hela familjen där.. Så kommer vi å bär på massa hockeyutrustning. lite komiskt kändes det :)

Nu har jag nyss (20 min sen) tryckt i mej pannkakor.. Å jag är sådär äckligt mätt nu.. Så känns RIKTIGT bra att jag ska ner å träna snart.

Är sugen på lite bingolotto ikväll, får se vad man hittar på efter träningen :)





Såg att jag glömde publicera det ovanför sträcket innan jag gick ner på Etic.. Men dethär passet gick inte så bra som det brukar. Jag kom dit, å fick världens huvudvärk på en gång.Under hela passet gjorde det så fruktansvärt ont.. Men jag fortsatte.. tänktet hela tiden att det är snart slut. Men det var jätteilla att de vart sådär.. Kunde inte ta i allt som ja ville. Å nå löpmand fanns inte med på kartan nu när det vart såhär. Nä nu blir det att duscha och ta på mej myskläder å lägga mej i soffan å kolla på tv.

Längtar..

Jag klev upp för en halvtimme sen.. Å det finns en anledning till varför en sån långsovning. Jag skjutsade folk från stan inatt, så jag kom hem typ 5 sista gången. Å efter sista svängen hade riktigt svårt att somna. Men inatt har jag drömt om träning!! Förstår ni att jag drömmer om det? Att lägga på vikter å sånt.. Det drömde jag om. Så ikväll ska jag ner å köra muscle Power i 60 min, så springa en stund efteråt.. Får se hur pass man orkar med nu efter sjukstugetiden. Men en rask promenad borde orkas med iaf.

Hade en tanke på att åka till birsta för att kolla efter nån lampa jag kan ha i köket och vardagsrummet som ska vara i fönstren. Men jag får se. Har inte vart där på en månad typ.. Å det känns ändå som att jag har gjort av med massa pengar. Hur fasen går det till? :P



Nä nu ska göras nått att äta.

RSS 2.0