22851

Så många steg har min kropp burit runt på mej idag. Bra jobbat. Jag känner mej riktigt slut i kroppen. Riktigt slut. Men det är så skönt också.

Såklart när jag började med köttfärslimpan, så kom jag på att.. fan.. det fattas ingredienser till korvstroganoffen. Så det handlade jag på vägen hem nu från prommisen. Så det får bli "jag gör det imorrn istället" . Får se hur mkt det blir med den saken. Kan ju alltid hoppas iaf!

Nu duschen, sen TV å kaffe!

Smeten till köttfärslimpan


I formen


Är det bara jag som ser att spisen BÖR göras ren? :P


Klar! Å luktar jättegott :)




Nu kokar det på för fullt, å jag ska kuta in i duschen!


Mat!

SKulle ju åka å hämta benen idag.. Men jag fick såklart inte allt som jag behövde, så då fick de vara. Nu är ja less. Sen åkte vi å hämta Chrilles bil i njurunda där han har haft den på lagning.
Sen åkte vi å handla på Ica Maxi. Så nu har jag precis ätit pastasås å makaroner. Asgott var det, bilden på det ser INTE så aptitlig ut, å jag fick halvera portionen efter jag tog bilden.. hehe!

Så nu ska ja laga vidare.. Ska göra korvstroganoff och köttfärslimpa :)

Sen blir det prommis!



Här ligger det å väntar på att bli tillagat :)



Köttfärslimpan


Och..



Korvstroganoffen!

Köpte faktist en "fusksmulpaj"  också :)

Så får se om det blir nått sånt ikväll..



Bokstäverna i dagsljus


Hej!


Han ska jag gifta mej med

Jag har verkligen hamnat i perioden i livet när jag känner att jag verkligen vill träffa nån. HAN. En speciell NÅN. Jag vill komma hem, å jag vet att, när jag kommer hem, så är han där, han jag älskar mest av allt. Å han känner likadant. Jag vill inte vara ensam längre.
Bara känslan av att veta att man inte är ensam längre. Undra hur den känns? 

Men jag kom på en sak. Jag vet inte vart jag såg det. Men om jag nån gång i mitt liv, när jag går till min bil, å det sitter en ros under min vindrutetorkare... Han som satt den där. HAN ska jag gifta mej med.. Tamefan! (Mikka var också lite inblandad i tanken kring vindrutetorkaren;), men det är så sant!)

Eller i brevinkastet.. eller skickar rosor till mitt jobb.. 

Herregud hur jag skriver. Men det är faktist såhär jag känner. Jag vill inte vara ensam längre. Nu har jag gjort mitt:)


Får aldrig nog

Helgen var superkul! Jag har haft så roligt i helgen, från fredag-söndag.. hela tiden!
Förfesten här hemma var kanon. Jag, Elina och Macke körde på här hemma till 12 typ, sen vart det staden. Å där var nästan alla! Träffade så många å hade jättekul :)
En till sån kväll tack!!

Badkaret har det vart lite problem med sen vi fick det upp till mej. det fanns inga ben eller nån front å så.. Så det har jag vart på jakt efter i några dar. Å idag lyckades jag :) Så imorrn ska benen till badkaret hämtas!!!

Min lägenhet ordnas det i hela tiden. Jag får aldrig nog med det.. Kommer på saker hela tiden som jag vill ändra på å köpa å greja med. Så nu är bokstäverna uppe, å tavlorna nere tills de andra hyllorna kommit upp bredvid soffan.

Min bil jävlas å pappa grejar med den. Hål här, å den läker där.. Jippi.

Min och Mikkas myskväll här om dan.



Har länge velat haft en lykta :)












Hej!

 


Utgång!!

Ikväll ska det bli utgång för mej, för första gången här hemma på väldigt väldigt länge :) Ska bli roligt att komma ut lite nu, när man vet att riktigt mkt folk ska ut!

Så det blir jag och min andra halva som går ut, med några av våra favvkillar :) Har många, å får se vilka vi får med oss :)


<3 <3 <3


Får jag chans på dej?

Denhär låten var på alla Bölediscon å Vivandiscon. Får värsta flashbacken när ja hör den :) Det får nog ni som var med på den tiden å =P

Det var tider de.. Fråga chans hit å dit(mest på Bölediscona :P ) , dansa tryckare och allt möjligt :)  

Mariah Carey - My All
Mariah Carey - My all


Hockeykväll och planering

Ja matchen ikväll gick väll sådär.. Dom förlorade ju inte så det var ju bra :)
Sen blev saker å ting absolut inte som jag hoppats där, men varför ska det nånsinn gå bra för mej, menar, när det kan gå dåligt. Jaja..

Min bil läker även glykol så det bara sjunger om det. Fyllde på igår, så det kom precis till "min" sträcket, så fyllde ja på mer idag.. å då var den TOM!! Sen när jag hade fyllt i en hel flaska så kollade jag efter nån sekund när jag hade fyllt i allt.. Ja, då är skiten TOM IGEN.
Så ja.. jag har en del framför mej. Jävla skit.

Efter matchen träffade jag på Johan utanför porten, så hängde med han in å drack kaffe å surra. Sen kom Macke in efter ett tag, så då bestämde vi att jag ska kasta lite grejer från hans förråd (eftersom badkaret ligger begravt där bland allt) imorrn i containern som vi har här i veckan, å sen ska dom hjälpa mej att bära in badkaret till mej :)

Läängtar!!!

Gonatt..

Nollans macka

Där var jag å köpte mej en kyklingsallad för nån timme sen, å den är så otroligt god!!! nära å bra ligger det för oss som bor här på Baner, Park och Frölandsvägen :)

Snart ska jag bege mej iväg på matchen!



55 kr för allt! :)



Badkar!

Nu är det inte långt borta. Snart har jag ett badkar i mitt lilla badrum, det blir perfekt!!!
Bara jag kan få ur det ur Johans förråd.. Men det ligger ju massa massa saker där, var nyss ner å kolla.. så det måste ju bort med en massa grejer innan man lyckas med att få ur det. Men det SKA ut. Inte en till vinter utan badkar!!!

Ikväll då, Timråmatch.. Första elitseriematchen här hemma för i år. Kul kul:)


Här är lite av musiken som jag lyssnar på på dagarna..

Eva Simons - Silly Boy Official Music Video 
Silly boy - Eva Simons

Paparazzi- Lady Gaga
Paparazzi - Lady gaga

Scatman John - Scatman's World
Scatman´s world - Scatman John

Dirty Dancing- Hungry Eyes
Hungry eyes - Diryt dancing

Pitbull  - Hotel Room Service (OFFICIAL VIDEO)
Hotel room - Pitbull

Akcent - That's My Name (Lyrics)
It´s my name - Akcent

Onsdag och tröttast i världen..

Idag vaknade jag strax efter 7 å pappa kom å lämnade lite kläder jag hade hos dom. Sen tvättade jag, å jag tvärsomnade mellan maskinerna.. Helt sjukt va trött ja var. Men det var bara att springa ner, slänga in i tork och torkrum.
Sen åkte jag hem till mamma å pappa, gick ut me sälen hem till mej. Åkte till mamma å pappa, fixade ett par byxor, åt världens godaste mat där. Vill jag gäärna ha igen nån gång MAMMA!!

Nu sitter jag i morgonrock å kollar på idol. Håller på frysa ihjäl, så nu ska här tändas ljus!

Hej!

Min lillgris var ute på gården å såg ut sådär.. Lillspanarn =D


Jag å Bea på G iväg på prommisen.


Denna jäkla symaskin äter kläder!!!


Så det blidde att sy för hand, gick myycket bättre :)


Å där ligger en utmattad Bea :)

Sova sova sova.. säng säng säng

Nu har jag precis kommit hem från Glenn. Vi kollade på idol å nån film efter det. Synd att den var så lång bara, för stackarn skulle ju upp tidigt å jobba imorrn, så jag åkte hem mitt i den. Men det var riktigt trevligt att träffa han, var en tag sen nu.

Nu ska ja borsta tänderna å lägga mej å hoppas att det är nått på tv som ja kan somna till :) Å imorrn har jag tvättid mellan 7-12, så då ska jeansen tvättas! Å långprommis med Bea står också på schemat.. Härligt!! :)

Sov gott!


Tack för tipset!

När jag var ute på prommis så pratade jag med Lundan, och vi diskuterade lite om mina lasdagar å så, å att det blrjar dra ihop sej med min stämpling å så. Men då sa hon nått som kan rädda mej.

Så nu ska jag kolla vad det finns för möjlighet att göra praktik på ett ställe i birsta. Då har man ju lixom fått in foten i den världen å kanske kommer kunna få en LITE större chans att få jobba med sånt. Men jag vet inte. Ska kolla upp det :)

Puss!


Oj va konstig bilden vart.. haha hur jag ser ut!! Men det är iaf jag och min prinsessa :)



2,5 timmars prommis..

Om inte mer.. men skönt var et iaf. Hade kunnat gå flera timmar till, men det är nog mest psykiskt. Gick till mamma å pappa en stund å var där med Bea medan det var några som var där i installerade nån värmegrej hos dom.
Sen gick ja vidare en sväng å sen hem. Så nu sitter jag å äter min SKETAGODA sallad.

Får se vad som händer sen. Tro ja åker till mamma å pappa ett tag.

Hej!

En dag i stockholm

Då var den dagen gjord. Vi hade en mycket trevlig dag måste jag säga! Med "många" kändisar.. ;)
Vi åkte hemifrån med tåget 8.11 å var framme 11.30. Sen var det shopping för hela slanten.
En av höjdpunkterna var att;

1. Jag har provat ett par stövlar som sitter tajt i mina vader.. Dom var i strl 39, men i xs i vaderna. Kostade dock 799, å var inte riktigt min stil i stövlar.. var lite som ridstövlar. Hade dom kostat 3-400 hade jag faktist köpt bom, bara för att dom satt så bra. Så nu vet jag att hoppet finns för mej också!!! :)

2. Vi var inne på Bobby´s hårstudio å tog en fika på caféet som finns där inne. Å där satt han, Bobby, vid ett bord. Woow tänke jag.. En kändis! Sen när vi nästan hade fikat färdigt, så kliver Linda Rosing upp för trappen å in bland borden där vi satt. DET var lite roligt att se dom :) På riktigt!

3. Myrorna. Ett ställe jag aldrig vart in på. Men Lundan och Marie gillar det stället, så vi gick in där. Å vad gör jag?! Hittar 3 par jeans!!! Varje gång jag provade dessa byxor så skrek jag till.. "Men draa åt helvete" För dom satt verkligen bättre än vad nått par byxor har gjort förut. Så jag kom därifrån å var 3 par jeans rikare. För en extremt billig slant.

Tågresan hem var tung. Jag ville bara hem hem hem!! Å typ 5 min innan vi var framme så börjar en karl som satt bakom oss i tåget å spy!! Huuua det var iinte kul att varken höra ljudet eller känna stanken.. Bläää..!

Nä nu ska jag klä på mej, springa ner å boka tvättid så jag kan tvätta brallorna jag köpte på myrorna, och ut å gå läänge..

Hej!

På tåget




Bobby´s hårstudio. Bakom Marie sitter han. Dom hade även sjuuukt god morotskaka där!






Väntar på tåget




Mina 3 fynd på myrorna!!


Drinkpinnar :)


3 navelsmycken, men det röda ska jag försöka sälja. Det kändes och ser för stort ut. 12 mm är lite stort för mej.


Det gillar jag :)




Måla måla måla

Efter ensam mamma söker fick jag värsta kicken.. Jag började måla bokstäverna, å visste att jag hade 2 speglar som jag köpt på Ikea för flera år sen, otroligt billiga, som skulle målas.. så jag målade allt :) Vart rätt bra faktist! Borde dock ha rollat ramarna såg jag när jag höll på.. men vafan.. Det är bara å kasta om det inte går att ha uppe.



















Ni ser ju.. skulle ha rollat, men bara köpa nya å måla om dom inte duger :)

Såhär ser min dator ut nuför tiden.. Nice nice..


Nu ska här sovas, upp å hoppa 06.00 imorrn!!! Å det var INTE igår :P


Mera bilder från..

.. gårdagen, lånat lite av Cecilia :)













Vi hade riktigt roligt :) Soom ni ser ;)

Nu är det dags för ensam mamma söker och mys med Mikka :)


Röra på mej dagen

Kan man nog kalla denhär dagen. Dagen började med att jag klev upp, åt lite, å prommade iväg till sörberge å hämtade bilen som vart kvar där sen igår :) Sen åkte jag förbi farmor och farfar där mamma å pappa var, OCH faster från sthlm var där :)

Sen åkte ja hem, lämna bilen. Gick in till timrå, solade, handlade lite till salladen jag ska göra och gick hem. Sen sprang ja ner å slängde in tvätt i maskinen eftersom den var ledig :) Så nu ska ja pyssla på lite här tills Mikka kommer!
Får se om jag börjar att måla bokstäverna ikväll eller om det får bli på tisdag, eftersom vi åker till sthlm imorrn =D




Här ligger dom å väntar på att bli målad.. :)

Här kommer bilderna från igår, å alla är tagen med min mobil, blir dåligt i mörker.. men ni ser ju lite iaf :)

Födelsedagsbarnet!



Jag och födelsedagsbarnet :)


Maten, enoormt gott!







Min tallrik med gottat!! :)

Å innan vi skulle hem, Cecilia har paketsnören runt huvet, sooom pricken över iiet ;) Å vad har jag lyckats gjort med mitt hår? :s


Å alla tre flummona :) Roligt hade vi!


Hej svej!


Sängen

Nu har jag kommit hem från Cecilia för en liten stund sen, å vi hade verkligen jättetrevligt!
Skulle dock inte dricka nånting eftersom jag tog bilen dit.. Kände bara att jag inte skulle dricka nått. Men vad händer.. När jag kliver in i köket så står det passoadrinkar på köksbänken.. Då kunde jag inte hålla mej! Så Johan kom å hämtade oss ikväll.

Vi tog en del bilder, men jag kommer lägga upp dom imorrn skulle ja tro. Hittade en bild på datorn nu som jag tog på mej och min kära Elina när jag var på akuten för "proppen"

Kan sängen ha vart 60 bred? :P Men va gör man inte.. var där inne från halv 18.30-23 typ. Klart båda ska få plats att ligga å vila :)





Å jag som hatar sprutor...


Nu är det gonatt, imorrn väntar prommis till sörberge för att hämta lillbilen min.

Bokstäver

Äntligen har jag hittat dessa bokstäver som jag har letat efter. Hittade orden "Home" och "Love" på Mio möbler, å jag vart verkligen kär i dom, men dom kostade närmare 400 kr/Ord.
Så jag har letat vidare å idag hittade jag dom! Billigt och bra :)

Nu ska dom bara målas vita och upp på tavellister/hyllor med ljus :)


Listerna..


Ordet "Home" ska hitta ovanför öppningen till köket


Och ordet "Love" ska sitta inne i vardagsrummet här bredvid spegeln hade jag tänkt, sen kommer det garanterat upp mer fint :)


Ordet "Livingroom" vill jag gärna också ha upp, skulle passa så bra här! Vill ha ljus å nå fint där ovanför så det blir nog bra.


Och sist men inte minst, såhär ser jag ut idag. Blixten ordnade snyggt så mitt face inte syns, men de gör inget ;)


Nu ska jag börja göra mej iordning, för snart ska jag iväg å hämta Marie!

Grattis Cecilia i efterskott!

Ikväll bär det av till min förra arbetskamrat Cecilia med Marie. Cecilia har ju fyllt år å måste såklart firas, så då ska vi dit ikväll :) Ska bli så spännande å se hur hon å hennes sambo har fått det hemma i lägenheten!! Jag som verkligen brinner för inredning!!! Ska bli så kul å se det å träffa henne, var ju inte igår :)

Kan gissa att det kommer bli mycket gott att äta, prat, skratt och vin? ;)

Nä, ska man göra iordning salladen som jag ska leva på i veckan?

På måndag bär det av till sthlm föresten med Lundan och Marie :)




Vinterjacka

Jag har funderat en del på hur jag ska göra med årets vinterjacka.. Å jag tror jag har kommit på att det blir en ny. Jag har ju en svart everest som jag har haft i .. blir det 3e året nu tro ja. Så nu är det dags för en ny. Så det blir en röd sån jacka. Då kan jag ju variera lite.

Så det tror jag kan bli bra.

Vet inte om det blir just denna.. för på den jag har är det inga sånna bröstfickor, men jag får se när jag kommer till affären :)
EVEREST W DOWN JKT F09 BLACK


Tiden läker alla sår

Ja det tror jag faktist att den gör. Så det är bara att längta till nästa vecka å nästa å nästa å nästa....

Gårdagen var jättetrevlig. Jag tog en långprommis hem till mamma å pappa, gick ut med Beagumman, men igår fick hon bara en vanlig prommis eftersom det regnade, å regnet har hon aldrig vart alltför glad över att vara ute i. Så jag vandrade tillbaka hem i spöregnet.. men de kändes som att det spelade ingen jävla roll om det regnade eller haglade spikar. Det kan inte bli bättre iaf.

Sen tog jag en långdusch. Igår skulle jag verkligen behövs haft badkaret JOHAN!!

Vid 18 tiden åkte jag och Emma till Mikka för att gratta henne på hennes födelsedag (dan före) Anna var också där =). Där bjöds vi på tacos, kladdkaka, grädde, hallon och glass!! Och efter massa tjejsnack i några timmar så gick vi ner i källaren å kollade på "Dumpa honom". Det var verkligen en film som fick en att tänka till för många gånger. Men jorå, insåg ju iaf att jag kanske också har en framtid tillsammans med någon. Men som sagt, Det var på film... 

Vi vart kvar till strax före 2 tiden, hade ju en hel del att prata om. Å det var riktigt välbehövligt :)
Sen åkte jag å Emma till stan för att hon skulle tanka på sin tfn, å i bilen får jag ett telefonsamtal från en nära vän. Han berättar att han har kommit hem från akuten för en stund sen, å att han har blivit totalt misshandlad! Söndersparkat näsben å allt vad det nu var... :(
Pratade med han för en stund sen när han ringde, å då skulle han på sjukhuset, så skönt att höra att han mådde hyffsat iaf. Men fyfan vilka jävulskt fega människor det finns.. 5 mot EN!

Nu ska ja äta upp filen å sen ut på några timmars prommis.

Känns som..

.. att jag väger hundra kilo nu. Jag har så ont i hjärtat. Men det vet väll alla? Att ett brustet hjärta gör fruktansvärt ont.. 
Vill aldrig mer gå igenom nått sånthär igen. 

Därför är det dags att gå vidare nu! :)

Nu har jag precis kommit ur duschen å ska klä på mej å fixa mej till ikväll när ja ska iväg!

Hoppas eran fredag är bra, för det blir nog min också ;)

2 timmars prommis!

Nu har jag en utslagen hund på vardagsrumsgolvet, och jag är svettig å helt slut. Så nu är det duschen som gäller! En varm å skön dusch :)








Hej så länge! :)

Matlagning och film

Gårdagen började med att jag och Marie tog en långprommis hem till mamma och pappa, där vi hämtade Bea (deras hund) å tog med henne hem till mej. Så här var hon med mej hela dan, till mamma kom å hämtade henne.

En trött tjej efter långprommisen :) Massa bus hade vi under dan!







Precis när mamma å hon gick så kom min kära vän Per. Så dom möttes i dörren :)

Per hade köpt med sig ingredienser till flygande Jacob. Så vi satte igång på en gång med maten, å det var verkligen kul att slippa lagat maten själv för en gångs skull. Det var väll mest Per som lagade maten, jag gjorde det han sa typ ;P

Efter maten blidde de film, 2 stycken hann vi med! Å kladdkaka, bulle å kaffe :) Jag var dööömätt ända till i morse kan ja lova.. Jag hade mjälthugg när vi kollade på filmerna :P








Det var riktigt gott!!


Hann inte riktigt med att få nån bild på efterrätten, men det var som sagt kladdkaka och grädde!

Under filmen smsade jag till Elina å frågade om jag inte kunde få sova med henne, för jag var LITE rädd.. vi såg på barnhemmet.. hyffsat läskig film!!! Å jag var inte såå sugen på att sova ensam efter den filmen.. Men Elina skulle upp å jobba idag, så jag fick göra ett försök.. å jag lyckades själv :)

Tack för en trevlig kväll Per!

Nu ska ja slänga på mej kläder å antingen ta en prommis eller ta bilen till mamma å pappa å gå ut med Bea.
Det lutar mest mot en prommis, för att i morse när jag ställde mej på vågen,som inte händer alltför ofta , så visade den något riktigt bra :) (Mindre än vanligt) Så då blir man ju ganska peppad till att fortsätta i den stilen.. hur jag nu har lyckats?!

Min lägenhet i nutid

Var ju ett tag sen jag uppdaterade bloggen, å nu när jag har fixat hemma lite så är det roligare visa lite nytt :)


Jag har lite brun/vitt tema i sovrummet :)





Ursäkta resväskan å alla sladdar som är överallt.. Men en vacker dag ska det vara fixat :)

Jag har vit/svart/lila tema i köket :)




Och vit/svart/grönt i vardagsrummet :)









Sådär vart balkongen föresten, riktigt mysigt vart det :)

Sådär.. Förhoppningsvis kommer jag fortsätta blogga mer ofta än som det har vart =P

 


RSS 2.0