Bara 2,5 timmar kvar nu!

Å vi lägger in lite bilder på tiden som vart sen vi sist uppdaterade :P
Vi har hunnit med en hel del. Ätit x2 och sovit sittandes och liggandes! Så man känner sig lite groggy..



Precis innan vi somnade .. snygg sovställning ;)









Nu ska vi gå och checka in!! Hejsvej :)

Smarrigt med kaffe och kanelbulle :)

Nu har vi precis suttit ute å stekt lite i solen utanför arlanda. Efter det gick vi in å tog en liten fika, så nu ligger vi å ska vila lite, eftersom det inte vart alltför mkt sömn inatt..









Hörs sen!

En snabb uppdatering

Just nu sitter jag å Frida här på arlanda å väntar å väntar på att klockan ska bli 19.30, för då går vårat plan. Jag har vart här sen 05.30.. så man kommer nog vara rätt mör i skallen innan vi har kommit iväg :) Men vi får göra det bästa av situationen!!
Frida har med sig sin dator, så det är helt kanon. Sitter å lyssnar på musik å kikar lite så vi har ju nått att sysselsätta oss med :)

Vi uppdaterar nog snart igen om vi inte får annat för oss ;)



Hej så länge!

Nu är resan bokad!

Jag och Frida åker till Bulgarien redan på tisdag, snabba ryck här :) Bokade resan för lite mer än en timme sen. Så det blir sunny beach för oss.
Så nu måste ja ner å boka tvättid till imorrn, för på tisdag morron åker jag till arlanda för att möta upp Frida som kommer hem från lägret med landslaget.

Ska bli så kul, känns lite läskigt att det inte blir till mitt turkiet, men det får bli en annan gång :)

Bag in da box!

Jag måste ju bara säga att det är en låt som har suttit fast i skallen på mej i flera dagar!! "Bag in da box" låten..

Ja var har hänt sen jag skrev senast? Det har vart midsommar å jag har fått en ny dator :)

midsommarafton så var jag och Mikka på picknick på smacken, hade dock kunnat vart bättre väder.. men vi hade riktigt trevligt iaf :) Åt jordgubbar, muffins och baugetter :) Så det var perfekt de! Efter det åkte jag hem till mamma å pappa som var barnlös heela helgen, kom dit mitt i luchen med farmor och farfar :)

Sen vart det midsommarmidda här på gatan, va var inne hos Macke, eftersom vädret inte var att lita på. Vi var ca 12 pers, så det var riktigt trevligt.
Sen chaffade jag mest hela kvällen, men det var en riktigt trevlig dag och kväll :)

Midsommardagen tillbringades på Åstön i Linus stuga till å börja med. Vi lekte massa lekar å hade en riktigt bra förfest, sen åkte vi till holmö brygga, där det var proppat med folk! Där vart vi kvar ett bra tag, träffade jättemkt folk man kände, å vissa som jag inte alls borde ha träffat!!!!!

Efter holmö åkte vi tillbaka å hade efterfest i Chrilles husvagn som stod parkerad på gården, var jättekul!

Å på söndan vart det riktigt slappt, vi åkte hem vid 4 tiden å sen följde jag med grabbarna å åkte båt, det var riktigt kul. Senare på kvällen kolla vi på nån film å vi alla slockna i soffan...

Datorn! Den fick jag av min pappas kompis, en Acer. Han hade en dator över.. Så det kom verkligen till en behövande ;) Så nu äntligen ska ja kunna använda mig av hela skärmen :)

För övrigt så håller jag på att leta efter resor för fulla muggar! Jag å Frida har ju tänkt att bege oss till den oliiidliga värmen om en vecka typ.. Bara det vill komma nån resa för ett hyffsat pris.

Ha  en kanondag!

Makeover

Just nu sitter jag hos mamma å pappa, å har fullt med färg i mitt hår, ska äntligen få se ut som folk igen. Det var nog i november jag färgare det senast, så det är på tiden :)

Idag har jag bara suttit hemma å kollat på sex and the city igen.. Slutade å kolla inatt vid 2 tro ja, å började runt 11i morse igen.. såg några timmar, å sen var boxen genomkörd! Tro ni jag har LITE ont i ögonen nu??

När jag är klar med dethär så ska jag hämta Frida från sin träning å sen blir det pizzaköp och se FILMEN Sex and the city =)

Vila i frid moster

Ikväll tog allt slut. Slut på hennes lidande, på hennes plågsamma sista andetag.
De sista dagarna har vart så fruktansvärda.
Jag är såå otroligt glad över att jag har vart där varje dag, å förhoppningsvis att hon har känt av att jag har vart där.
Ikväll när jag, pappa och mamma var där var det riktigt hemskt. Hennes andetag var inte hennes egna.. Det var som att en maskin andades åt henne, men det var inte det. Hon verkligen kämpade för varje andetag.
Så när pappa och jag åkte därifrån gick jag fram till henne, å sa bara "Hejdå Katarina" För jag ville verkligen inte att hon skulle behöva genomlida en dag till.. De andra dagarna har jag sagt, Hejdå Katarina, vi ses imorgon!
Bara en liten stund efter att vi åkte så dog hon..

Det är så orättvist. Så fruktansvärt overkligt.

Va rädd om varann.. man vet aldrig hur länge man har varandra..

Bulgarien

I morse så åkte jag hem till mamma å pappa strax efter 9, skulle hämta brorsan (Ante, den större modellen)å skjutsa han till tågstationen.. Den lilla oooongen ska åka till Bulgarien med massa kompisar.. Jag är INTE alls nå avis. Inte alls!!! :(

Å jag är inte alls nå orolig över allt som kan hända.. Jag blir ju fan orolig bara när han går ut på krogen ähr hemma.. Kan ju ringa han stup i kvarten ibland då. Hur ska då detta gå?? :P

Efter att jag sagt hejdå till lillen så åkte jag till arbetsförnedringen, å där sa vi att jag skulle komma tillbaka, eller höra av mej i september, så det var ju skönt.

Nu håller jag på tvätta, så tänkte ta nått att fika. Blir nog jordgubbar, kiwi och mjölk å nån tekaka :)

Sen ska ja åka till moster på sjukhuset när tvättningen är avklarad.

Sötisen

Du är min största skatt, du gör mitt hjärta glatt. Och när vi kramas är jag diin, din kramis din kanin. Du är så söt jag blir så glad, vi kan kramas varje dag. Du är så söt och det ja viill, att få en kram kram till! La la la la la la la al.....
Min kärlek är så stor, mitt hjärta du bebor. Och när vi kramas är jag diin, din kramis din kanin. Du är så söt jag blir så glad, vi kan kramas varje dag. Du är så söt och det ja viill, att få en kram kram till! La la la la la la la la.....
Du är så söt jag blir så glad, vi kan kramas varje dag, du är så söt och det jag viill, att få en kram kram till! Åå om du reser bort, blir längtan väldigt kort, för ja är alltid vid din sida, din kramis din kanin. La la la la la la la la...
Du är min största skatt, du gör mitt hjärta glatt, och när vi kramas är jag diin, din kramis din kanin. Du är så söt jag blir så glad, vi kan kramas varje dag, du är så söt och det ja viill, att få en kram kram till!

Dendär låten är ju bara för gullig!!! :)
Kramis -  Kramsången

Mitt i allt elende..

.. så vill jag verkligen berätta en sak. Men det får bli senare :)

Har precis vart ner i tvättstugan å bokat tvättid, så imorrn ska jag äntligen få tvättat och nybäddat i sängen!!

Ha en bra dag, för det ska jag försöka ha!


Sean Kingston - Fire Burning On The Dancefloor [NEW 2009]
Bra låt!
Klicka på den..


Vilken dag =(

Jag vaknade INTE av solsken i mitt sovrum idag.. Utan av ett jävla liv från en gräsklippare och mulet väder.
Nu har jag precis suttit i telefon med folk som ska fixa arb givar intyg och allt.. så jag har rätt till full ersättning igen nu i sommar. Vilket elende säger ja bara.
Undra hur många gånger jag ska behöva skicka in allt denhär gången innan allt är ok?

Nu är väll tanken att jag ska äta frukost och ta det lugnt. Senare idag ska vi in till moster.. och hoppas på nån förbättring? Eller vad man nu kan säga.. =(

Jävla förbannade cancer

Min moster fick cancer för länge sedan, men som försvann ett tag. Håret växte ut å hon var "frisk" som man trodde.
Å nu för ca en månad sen så fick hon cancer i levern. 
Men i  fredags vart allt så dåligt som de kunde bli, så hon vart inlagd. Igår morse åkte jag, mamma och pappa in och var där i flera timmar..
Det är så overkligt att se en så glad positiv och sprallig människa bara ligga där.. Inte kunna prata eller nått alls. Hade aldrig kunnat föreställa mej detta innan jag åkte in!!!!
Idag var vi också in. Åkte vid 10.30 å kom hem nyss. Så imorgon ska vi in igen.
Det är så fruktansvärt orättvist!!!
Att hon ska ha så förbannat ont är det värsta.. se och höra hennes smärta varje gång hon vaknar till.. Det går inte att förstå om man inte har vart där själv å sett =(

??

Ja ungefär så känner jag mej också.. Som ett STORT frågatecken. Varför varför varför???

Kan aldrig nånting bara vara bra?!

Klarade historian föresten gott folk. Så nu ska jag söka in på polishögskolan så fort jag fått betyget på papper :)

Nä nu måste jag åka till jobbet. Näst sista dagen idag.. =/


Å jag är inte ETT DUGG avis på alla studenter idag... Eller så är det just det jag är. Guud vilken rolig dag dom har framför sej idag!!!


Studenten

Nu är det inte långt kvar innan alla lyckliga studenter går ut..
Ungefär så känner jag mej också nu, för jag har vart å lämnat in allt till min lärare idag!!! Det är så härligt att inte ha nått som hänger över mej :)

Jäklar.. nu måste jag åka iväg med kassakorten som jag har glömt att skicka in sen v.20... Inte bra!!!

Böter och en mil!

Ja, jag kom hem från jobbet strax före 16 idag. Parkerade bilen utanför porten å gick in, letade fram kläder och bytte om. Sen kommer jag ut. Så sitter det en j*vla lapp på bilen.. Kanon!!!! Var inne i MAX 7 minuter

Så det var ju riiiiktigt bra...

Åkte till mamma å pappa efter det iaf å väntade på att Mikka skulle ringa så jag kunde åka å hämta upp henne för en prommis i spåret!

Tog med mej Bea å åkte iväg å hämtade Mikka, sen gick vi 4 varv :) Så en mil har man gått idag.. Inte illa ;)

Sen vart det hem till mej, käka, å sen filmen.. Evighetsfilmen Schindlers list.. Svart vit å döölång. Vi tog oss igenom halva filmen å sen åkte hon. Så undra om man ska fortsätta på den eller ta det imorrn? :P


Bara sådär hände det!!!!!!!!!!!! =)

Nu för en minut sen så gick jag in på youtube för att bara prova å se om det funkade.. hade inga förväntningar alls. Men jo, så händer det!!!!!!!! Det fungerar igen =D

Wiiiiiie!!!!!

Dagen igår

Den var inte riktigt den bästa på länge, men jag överdrev nog en hel del när jag tänker på det efteråt. Det var inte så illa som jag tyckte det var :)

Idag däremot så var det lite tungt på jobbet. Eftersom vi stänger nästa vecka, å barnen ska in på andra förskolor, så börjar dom att droppa av nu..
Vi sa hejdå till en liten pojke idag.. Det kändes INTE kul =(  Å fler blir det...

Efter en liten stund så kommer en i personalen med fikavagnen till rummet där vi alla satt, å på den stod det 2 tårtor och kaffe å sånt.
Så vi hade lite mysfika tillsammans då med barnen som fick glass också.
Det var riktigt fint gjort av Nalle Puh och Tiger personalen!!! =) Synd bara att inte Y och M var med :(

Nä, nästa vecka kommer bli tung... Hua! Mina barn ska försvinna från oss.. =(

Å jag kommer sluta jobba där med alla underbara människor.. IGEN!!! =(

Hoppas verkligen på en bra helg nu, å jag längtar efter att få träffa Dig igen :)

Blir man förvånad.. eller?

Allt är PRECIS som vanligt igen..

Å snart är jobbet slut också.

KANON  =(

Ett litet stort dilemma..

JA det är precis vad jag har.. Men jag hoppas att jag kommer att kunna lösa det :) Å personen(personerna) som ska hjälpa mej med dethär hoppas jag ringer mej snart, hoppas ni vet vilka ni är!! :)

Annars då? Jo det är riktigt bra faktist .. Saker å ting känns riktigt bra måste jag FAKTIST säga :)

Å idag efter jobbet så har jag suttit på skolan å skrivit klart om berlinmuren, och försökt att hinna med att renskriva allt jag jag gjort på hela kursen.. Men det tar tiid! Satt på skolan från 12.20 ca å vart tvungen att åka när skolan stängde klockan 17.00. Så snart är jag klar.. På riktigt :)

Ska se filmen "schindlers list" å skriva om den.. Är det någon som har sett den? Är den bra?

RSS 2.0