Fans helvetes jävla skit!!!!!!

Jag är så jävla less nu!!! Gud va trött ja blir på dethär!!! Datorjävlen är helt cp!! För det första så har det blivit nått jävla skit så att min inloggning har försvunnit. Så det är jävla satans företagsloggan som hade datorn innan mej som är nu som bakgrund. Alla mina mappar, bilder musik och ALLT är borta. Man måste gå igenom hela jävla datorjävlen för att hitta det. Så nu måste ja lägga över ALLT på jäävla f*** usb!!! ÅÅÅÅÅHHH!! PLUS att msn SATAN inte fungerar på datorjävlen.........FAAAAN va förbannad ja är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GUUUUD!

Å så ser lägenheten ut som den gör.. å bilstan måste fixas med. Jag dör. Tamefan stendör.

Jag måste bort. Bort bort bort bort härifrån NUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! Orkar inte med nå mer nu.

Skönt som faaaan att ja förmodligen åker till Solle på freda och ö-sund på lördag så ja får komma bort från skiten. Så jävla less på ALLT nu.

Å det känns ju myycket bättre att jag inte har nått jobb också.

Önskar att jag kommer kunna att skratta åt dethär inlägget snart.

Söndag

Vaknat för en liten stund sen, vaknade av att mamma och lillebror kom in i rummet jag sover i.. Mamma skulle massera Fredde, å massagebänken står där inne.
Så nu har jag kommit ur sängen, fikat och kikat igenom lite bloggar.

Snart är det påklädning och ut till bilen och dutta i lack på alla de ställen som det saknas på. Lika bra att göra det nu medans det är hyffsat varmt ute.
Sen bär det av till lägenheten med pappa för att räkna ut hur många tapetrullar det behövs. Ska ju inhandlas imorrn =)
Hoppas verkligen att det hinns med att tapetseras innan helgen! Eftersom jag åker till Östersund till helgen.

Igår var jag, Beggan och Henke hos Mikka och firade henne eftersom hon fyllde år i fredags. Jag kom mitt i kräftätandet, så jag fick mej några kräftor också =) Smaskens!
Sen vart det paketöppinng och fika, å sen körde vi singstar, hur kul som helst!! Vi varkvar till strax efter 12 tro ja. Hade mkt trevligt. Vart dock en hel del tjejsnack som stackars Henke fick sitta å lyssna på..hehe


Lycka!!

Nu har jag äntligen fått tillbaka min telefon! Fullt fungerande =) Såå glad över det! Började verkligen bli döless på min lånetelefon som var helt och hållet värdelös.
Så nu är knappsatsen utbytt på den å displayen fungerar :) Som ny helt enkelt.

Lägenheten. Just nu står det rätt stilla där. Pappa som ska göra det "största" jobbet har annat för sig nu så hinns inte med nu på ett tag. Hoppas på att kunna köpa tapeter i veckan och förhoppningsvis förhoppningsvis!!!!!!! kunna sätta upp dom i veckan å. Vore så skönt. Känner mej verkligen jättestressad över hur det ser ut där hemma. Inget som ens är halvklart.. jo hallen.. där ska listerna bara slipas och målas.. men iaf. Det är huur mkt som helst.

Det som ska göras:

¤Hallen är målad.
¤Köket ska målas och tapetseras med en fondvägg förmodligen. (nån som kan hitta nått förslag på tapet i ett litet kök som kommer vara svart och vitt?)
¤Ska sättas in nya bänkskivor och ny diskho. Och mosaik eller kakel.
¤Tv-rum och sovrum ska tapetseras
¤Lister ska upp i tv-rum som saknades.

Så det kommer att ta sin lilla tid. Men bra blir det =)


Fullt upp!

Nu har jag äntligen fått börjat renovera lite med lägenheten så gott jag själv har kunnat + att jag har fått hjälp av mina underbart snälla kompisar också!! I lördagskväll så kom Strömberg å hjälpte mej hela kvällen.. Å vi hann med att riva bort all tapet i sovrummet å kom rätt långt i vardagsrummet också. Stort tack!!!!
Igår tog jag å Marie en heldag på birsta. Start med frukost på ikea =) Sen på kvällen kom Elin å tittade hur hade hade det å rev lite tapeter :) Sen kom Marie och hennes Olivia å rev tapeter, å en liten stund efter så kom Lundan. Å Marie och Lundan hade tagit med sig fika hem till mej :)
Så vi satte oss på köksgolvet å fikade. Dom drack kaffe ur pappersmuggar å jag och Olivia drack cola. Så vart lite som en picknick. Stort tack för besöket å hjälpen alla :)

Nu har jag precis duschat å ska väll fika nått snart. Väntar på att mamma ska komma tillbaka med min bil. Sen blire väll tillbaka till lägenheten för mer tapetrivning och fortsätta med att tejpa golv i hallen.


Bilder är tagen. Kommer upp senare!


Nyckeln idag

Idag är det sagt att jag ska få nyckeln, eller ikväll rättare sagt. Så ska bli kul att äntligen få börja pyssla på med allt. Fick jobb igår så det var skönt. Var på Örnen =)
Men idag är jag ledig så jag ska väll börja göra mej iordning snart för dagen.
För övrigt så är allt som vanligt. Arbetslös..

Du.

Idag?

Idag började jag dagen med att kliva upp ca 6.15, för att skjutsa min lillebror Ante till sitt jobb som började 7. Då slapp han kliva upp 5.15 å ta bussen som går 6. Kände att jag ville vara lite snäll idag när jag ändå inte jobbar. Så vad ska jag hitta på idag då?

Har väll lite förhoppningar på att jag ska få nyckeln till lägenheten idag.. Så får väll se =) 
OM jag får den idag så ska jag in i lägenheten, kolla hur mkt det måste köpas i tapetväg å färg, sen in på Fresks å shoppa! Det är ju 20% där i veckan eller hur det nu var?

Men nu ska ja gå ut med Bea så hon får sin morgonprommis. 

Ingen rubrik..

Nu var det ett litet tag sen jag bloggade. Men jag har inte haft så mycket att skriva bara. Helgen var bra måste jag säga. Mycket bra. Umgicks verkligen med dom jag tycker mycket om! Först på fredan så var tanken att jag skulle till Sollefteå, men det vart att jag åkte till Marie och umgicks lite där, hon hade haft surströmming hos sej, så det var lite folk där när jag kom. Mycket trevligt.

Sen på lördan åkte jag till birsta och köpte mej ett linne och lite smått och gott ;) Sen vid 6 så åkte jag med Beggan till Sollefteå å var där till på söndagkväll.. Å det var lika tråkigt som alltid att åka hem därifrån.. Vill tillbaka NU.

Har lite bilder från i helgen på Beggans blogg. Så är du nyfiken så gå in på hennes blogg å kika.


Jag går i väntans tider... typ :P

Hej.


Telefon död

Min telefon är stendöd nu.. Displayen är helt svart. Så nu går jag runt å har mammas mobil. Å en sak som är jääävligt illa är att jag inte kan hitta igen nått papper på den..
Men jag tycker ju att det borde finnas nått kvar i datorerna på media markt.. köote den ju förfan för bara 2 månader sen. Annars äre bara samma gamla visa igen.. Köpa en ny jävel. Å det vill ja inte!!! FAN!

Nu blir hon kändis!!!

LILLGUMMAN har klarat det! Lundan har slagit xtravaganza´s rekord!! Så nu ska hon fotas å vara med i tidningen varje dag =) Du har varit sååååååå duktig!!



- 51 kg...JAG ÄR BÄST.

Betalning av lägenhet

På torsdag efter att jag har jobbat, så ska jag och hon jag ska köpa lägenheten av träffas på banken å göra klart med alla papper å betalningen. Så då är det bara en tidsfråga innan jag får börja gå in i den å måla å grejja på :) Ska bli så kul!!

I övrigt så sitter jag fortfarande i en längtan som kanske inte ens är värd att längta efter.. Jag vet inte. Andra kanske vet mer än jag??!

Blondin

Jag har funderat rätt länge nu, skulle vilja göra lite blonda slingor eller blondera överhåret eller hela håret.. Vill förändra mig lite =) Är det nån som vill hjälpa mej med att kolla det på internet, om jag skulle passa bra å se vettig ut i det?!

total rensning

Ja nu ska jag gå upp till rummet där jag har alla saker i å totalrensa bland alla klädhögar. Nu ska de bort!
Idag så blidde de jobb mellan 9-18 på Örnen, istället för 9-13 på Timrådalen. Känner mej JÄTTEDUM över att ja gjorde så idag, men det var ok för dom på Timrådalen så, hoppas dom inte är arga på mej imorrn!!! :)

RSS 2.0