Grattis Beggan (igår) :)

Igår var en otroligt stressande dag. Började jobba 7.30 å sen när jag kom hem från jobbet var det vara att slänga sej i duschen och fixa till sej å sen iväg till matchen. Timrå vann, såklart ;) 

Efter matchen var ja dyngtrött!!! Kom hem, la mej i soffan å slog på tvn.. sen somna ja rätt fort.

Nu sitter jag och kollar på nått forlossningsprogram.. åh tårarna bara rinner på mej. Gud vilken lycka för dom :)  När dom har kämpat på så otroligt länge.. så kommer bäbisen tillslut fram.. och när pappan blir så rörd att han gråter.. Då är det bra. Å det gör ju inte saken lättare för mej att hålla tårarna tillbaka. Hoppas dendär tiden kommer för mej nån gång också..

Ja ikväll åker jag,Annica och Anna till Beggan. Ska fira henne och kolla in lägenheten hon å Henke flyttat in i :)
Blir nog roligt. Kul att träffa massa nytt folk.. för det hoppas jag att det kommer :)

Nu är det snart duschen som gäller, och leta fram kläder till kvällen! För det blir ju utgång :)


image43
Gammal bild. Från gatufesten 06 tro ja :) Tycker du var så fint solbränd där!


Räkningar..

Då har jag precis betalat in räkningarna. Så nu känner man sej ruinerad. Men kan ju vara glad över att det bara är en gång vart 3e eller 4e månad jag har mkt räkningar. Brukar ju bara ha hyran annars :) Men ska nog överleva denhär månaden också!

Idag börjar jag 9. Så skönt. Ska hoppa in i duschen  nu. Å sen efter jobbet så ska jag och Marie dra å sola. Efter det blir det stan. Köpa dom snygga brallorna!!

Skönt??

Denhär dagen började med att jag hade tagit fel på tiden när jag skulle börja jobba.. trodde jag började 9, men fick ett telefonsamtal från Lundan 7.35 som frågade vart jag var. Jag började nämligen halv 7.30, Var där till 7.50 typ.. rätt bra va? ;). Blir väll lätt så när det är ledigt för länge från jobbet.. röda dagar å allt ;)

Efter jobbet så åkte jag och min arbetskamrat Marie på stan å kika runt lite. Hittade 2 par byxor på Zara, hoppas på att köpa dom på tors :) Vi köpte även en present åt Lundan, eftersom vi tycket att hon är så braaa och så duktig med sina soppor hela dagarna.. och att verkligen KLARA AV DET!!!

Efter det så gick vi å käka på Subway, gott gott! Sen vart det solning i Timrå, en sväng in på Domus å sen upp till Lundan med presenten, eftersom hon ska vara ledig 2 dagar nu. FÖRSTÅR DU HUR TRÅKIGT DU KOMMER ATT HA??? :P

Nu ska ja lägga mej, börjar 6.30 imorrn. Å DET är ja säker på!


Hur f*n kan man!!!!???

Nu när jag skulle åka hem från matchen, så står jag å skrapar rutorna på bilen. Då hör jag hur det skäller i en bil. Då är det alltså en HUND som sitter i en bil.. igenfrostad... Asså hur jävla funtad är man om man tar med sej en hund i bilen när det är såhär iskallt ute, i flera timmar!!!??? J*vla idiot(er)

Ibland så önskar jag att jag inte vore såpass djurkär som jag är. Sånna här gånger är det jättejobbigt. Blir så J*VLA FÖRBANNAD bara..

Matchen var ju bra iaf, dom vann! :)

Hur länge till?

Mitt liv är bra på alla möjliga sätt.. Jag har ett jobb och trivs kanon där med alla arbetskamrater. Jag har en underbar familj som alltid finns där för mej. Underbara vänner. * Ni vet vilka ni är* Egen lägenhet. Bil. Körkort.. Allt igentligen känns det som. Men de saknas en detalj.

Jag har varit ensam i 4 år nu. Det känns som att det har gått många år nu. Har lixom total torka där. Sen gör det inte saken så mycket bättre när man läser å vet hur bra alla andra har det tillsammans. Jag tror, eller jag är rätt säker på att nästan alla mina tjejkompisar har pojkvän. Så bara en sån sak. Är jag bortglömd? SYNS INTE JAG?? :)
haha!!

Jaja, min tid kommer väll..

Ikväll håller alla tummarna för TIMRÅ!!!!!

SEMI-FINAL!!!

Timrå fixade det!!!! 4-1 i matcher vart det.. så jävla skönt. Lite ångest har man ju över att man inte åkte dit ikväll också...Men nu har jag många fler att åka på, eftersom dom är i semi!!! Så underbart!
Nu ska ja borsta tänderna å lägga mej på soffan å kika lite på tv :)

Såå glad!!!!!!!!

Ikväll smäller det =D

Ja då blir det resa till övik ikväll. Jag, Elina och min arbetskamrat Yvonne åker med supportbussen. Ska bli så kul! Det blir min första resa på timrås bortamatcher.. spännande =) 

Nu måste ALLA hjälpas åt att hålla tummarna, vill inte att de ska bli nån tisdagsmatch!!!

TIMRÅ IK ÄR DOM BÄSTA!!! :)

Fan va sköönt!!

Äntligen helg...

Nu sitter jag framför datorn och äter min goda korvstroganoff med ris till. Såå gott! Det har gått en till arbetsvecka nu och jag tycker att den här veckan har gått så fort! Kan nog ha att göra med att jag är frisk(are)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Har några bollar i luften. Blor dock inte krogen. Men festande kan de bli.

MEN!!! Imorrn klockan 18.30 på eon arena får ni ABSOLUT INTE MISSA TIMRÅ - MODO MATCHEN
Timrå har två vunna matcher, KANON, och imorrn så tar vi den 3:e :)

Känner ni för att vinna mycket pengar på matchen, så kan ni alltid komma fram till lilla mej å köpa några 50/50 lotter! Endast 10 kronor..

image40
Hoppas på många sånna stunder imorrn :)

Komigen Timrå!!!!!!!!!!

Wwwwiiieeee =)

Timrå vann första matchen!!!!!!VIKTIGT!!!!!!! Det vart såklart förlängning som väntat.. Å det var så jävla spännande .. Så fruktansvärt spännande!! Men de gick vägen, kanonbörjan!!! Så nu står de 1-0 till timrå i matcher =)  Nästa är på torsdag. Då får de inte bli sådär spännande.. Pallar ja inte kolla.

Jaja, det var ju ett tag sen man skrev har man fått höra nu. Men jag har inte haft nån motivation till det. Har varit så slö att ja inte orkar gjort det.
Men efter en sånhär match så kan man inte må bättre :)

Är även frisk nu!!! Efter all denna långa tid ja vart sjuk.. vågar kanske inte ropa hej än, men snart så. Är bara lite snorig nu. Å det känns så skönt, verkligen.

Var också jättekul att komma tillbaka till jobbet å träffa mina arbetskamrater :) Lundan, jag är så stolt över dej, Som du bara går ner å ner i vikt. Sjukt duktig du är. Du ser ju på mej. Nyttigt liv? Vad är det? Haha!! Nädu, imorrn ser ja fram emot ett gullon ;)

Nu ska ja lägga mej, börjar halv 8 imorrn bitti.

Ledig imorrn :)

Då vart man helt plötsligt ledig imorrn!! :) Hade bestämt mej för att jobba imorrn, men då ringer min kära kollega å säger att jag kan ta min "bokdag" imorrn. ( Vi hade läst en bok till ett möte, och då skulle alla få en ledig dag, låter löjligt, men är allt annat än löjligt :):) ) 

Så det är bara att luta sig tillbaka och invänta helgen :) Det som är synd är att jag inte ännu är så frisk. Men får väll försöka hitta på nått kul imorrn ändå. Vägrar sitta inne bara.

Nu ska ja hoppa in i duschen!

Arbetslös??!

Fick nyss ett mindre trevligt samtal från en av mina arbetskamrater. Nämligen att jag förmodligen inte kommer att ha något jobb kvar efter 19 juni. KUL!  För att jag inte är tillsvidare anställd.
Så då äre bara att flytta på sej å ge nån med tillsvidareanställning min plats. Så ska man behöva börja springvicka och jävlas då eller? Vill ha fast jobb.. så man kan planera framåt å så. Känns inte så kul :( Å ja vill inte splittras från Lundan heller.. Buhuu!!!

Så fårmodligen kommer jag att ha semester från 19 maj, å sedan är man arbetslös.. Va värdelöst.

Aja, börjar iallafall bli frisk nu. Skönt. Kunde andas genom näsan inatt, så ja känner mej verkligen såå utvilad.

Nästa stop, Platsbanken.

Illamående och jävulskap.

Nu har man börjat med pencilinet.. å jag mår illa!! Kan ha att göra med att jag inte ätit alltför mycket. Jag blir hemma från jobbet imorrn också.. är väll lika bra.

Nu ska jag äta!!

Äntligen...

Idag gick jag till läkaren, vart ju döförkyld i söndags igen. Så idag kände jag att ja orkar inte en dag till! Fick iallafall svar efter ett blodprov och 5 minuters väntan i väntrummet. Sen var saken klar. Jag har bihåleinflammation. Plus att att sänkan som ska ligga på högst 10, låg på 58 hos mej.

Så ÄNTLIGEN!!! ska jag få bli frisk. Har börjar äta mitt pencilin och ska vara hemma imorrn från jobbet.. Kände mej verkligen inte till så stor hjälp idag på jobbet. Var så utmattad å slö i hela kroppen. Nös å snöt mej hela tiden. Men som sagt, snart är det slut på det :)

Råkade somna strax efter 4 idag å vaknade runt 9, så jag är ju inte så överdrivet trött nu. Tro att jag ska slå på nån tråkig film nu så jag kan somna, jag orkar inte vara vaken å snyta mej å mer.

God natt! ..och det hoppas jag att jag får inatt :)

Söndag

Ja då var helgen nästan slut igen. Trååk. Men denhär helgen har ju varit rolig, och inte gått så fort heller.. :)
Igår var jag på inflyttningsfest här i Timrå hos Jennys granne. Å det var kul. Körde lite singstar för första gången.. var faktist riktigt roligt, även om de gick dååligt!! hehe 

        
Jag och Therese sjunger så vackert och koncentrerat!

Sen vart det taxi in till stan och alla splittrades till olika ställen. Men de var kul ute också.. träffade Anna också runt halv 2 tiden, de var kul eftersom ja hade tappat bort Jenny! :( 

Sen vart det max med Fahlan å hans kompis Andreas, efter det tog vi en taxi hem runt halv 4. Var otroligt skönt att komma hem å få gå å lägga sej.

Måste bara tipsa!! Provade en cider igår.. vet inte hur pass ny den är. Men det är en Xider "spring"  KANONGOD!
Smakar lite som godis :)

image35

Så jävla frän katt :)

En av dom 4 sötisarna som bodde där i skogen


En festkväll avklarad, nästa ikväll :)

Det var kul där i Kovland igår. Mycket nytt folk fick man lära känna.(tråkigt bara att ALLA killar som var där förutom Jocke var typ 18 år, kompisar till Johannas "lillebror"). Å äta god mat å så :) Trots att vi höll på rökas ut av Elinas nya grill som hon fick när hon fyllde år, men de gick bra tillslut efter att dörrar och fönster öppnats under ett längre tag :P


Här håller Elina och Johanna på att fixa fläskfilén, dööörykigt!


Före det gjordes det bål, men den var inte riktigt drickbar i nyktert tillstånd. Men den tog slut vill ja lova, och folket vart riktigt full! En kille hade däckat i trappen en stund , men vaknade till igen efter ett antal försök av oss att få han att vakna till. Sen när jag, Jocke och Jenny skulle åka hem så kommer han farandes ner för trappen med huvet före å börjar blöda i pannan.. Inte så konstigt att sånt händer om man dricker helt totalt hejdlöst.. står å klunkar sprit ut en dunk när man redan är tankad till max. Ja, ni hör ju. Mår ju illa bara ja tänker på det.

Här kommer lite bilder på folket och den FINA bålen


Där hälls dricka, vin och sprit i.  Jag tror att jag har blivit för gammal för såntdär.. Kunde inte dricka av bålen alls. Åt bara bären ;)



Den ser ju god ut iallafall!



Vem dansar du med Elina? :P



Jenny laddar..


..och fixar musiken


Jocke!


Jag, Jocke och Elina :)


Elina fyller på, bålen börjar ta slut. Fattar inte hur folket fick i sen den!

Å kvällen slutade med att min plånbok var spårlöst försvunnen när ja skulle betala våran skjuts hem. Men hittades tidigt på morgonen i min bil efter noll sömn och massa funderingar på vart den kan ha tagit vägen. Så då var problemet löst, och jag kunde sova!!

RSS 2.0