Och så var det helg igen

Idag har jag slutat tidigt på jobbet, skönt. Direkt efter det gick jag å solade, vilket jag igentligen INTE skulle gjort idag eftersom ja gjorde det igår. Men det var en stor besvikelse!!!
Tänkte att ja sklle prova sola på hälsostudion.. men asså efter en kvart när solningen var klar så var ja inte ens varm!!! Inte ens LITE röd i ansiktet.. Inte sen en liten svettdroppe...  Det var helt värdelöst.. så det var 50 spänn åt helvete de ,men men då vet ja vart jag inte ska sola nå mer iaf :)

Ikväll så ska jag åka med Jenny och Elina till Kovland där Elina ska ha som en 20 års fest. Vi ska äta potatisgratäng och fläskfilé till midda :) Smarrigt !! Så denhär kvällen blir nog bra den :)

Nu ska ja börja göra mej iordning, hämtas 5!


Fyy vad nära det var!!

Jag måste bara berätta vad som KUNDE ha hänt för typ 10 minuter sen. Jag hade nyss varit å solat bredvid centrumkiosken här i Timrå. Så sätter jag mej i bilen å kör i mina egna tankar.. kör väll 35-40 km/h på 30 vägen. Då ser jag hur det står nån mitt i vägen..MED REFLEXVÄST Å VIFTAR MED ARMEN!!!!
Sen ser jag "laserlampan" som en polis står å håller i.. Men jag hade en JÄVLA tur,
det var nämligen mot dom i den andra färdriktningen som dom kollade.. så mitt hjärta stannade för ett lååååångt ögonblick måste ja säga. Är fortfarande i chocktillstånd.. å sånna här gånger tänker man alltid; Jag ska aldrig mer köra för fort.. önskar att ja kunde hålla det också!!!

Nu ska ja hoppa in i duchen å duscha bort chocken och svetten :P

Ps. Det är så fruktansvärt skönt att vara frisk igen :)  Idag har ja bara snytit mej ca 2 gånger.. å äntligen har jag solat igen!!! Nu ska ja bli brun igen ;)      *Ja, ja vet Beggan (L) *

Tack Beggan, Anna och Mikka för en trevlig eftermiddag i Birsta med fika och presenter :)

Grattis till lilla mej idag!

Happ, då var man helt plötsligt 21 år. Å jag kan ju säga att förra året den här dagen kändes ju liiite mer speciel :) Men det ska iaf bli gott med smörgåstårta idag, å hoppas att de kommer nå folk till mej ikväll. Alla har ju så mycket för sig hela tiden.. Inkl min familj!
Nä, nu ska jag kolla lite på tv innan dammsugningen ska göras.

Vii :)

image23

Fick bilden av Anna nyss, Det där var ju inte igår! Saknar mitt långa hår :(
Men!! Beggan saknas...

Äntligen klar :)

Idag har det varit en dag som ja inte slöat alls! Jag har nämligen gjort min smörgåstårta. Å det tog ju sin lilla tid, men resultatet vart ju bra iaf :) Lyckades igen :P 



Å jag kom hem från Min tremänning Elina för en stund sen, hon fyller 20 år idag! Grattis!!!! Å då fick ja smaka på hennes smörgåstårta, gjort på mitt recept ;) (som jag fått av Gunilla, min förra kollega (L)  )

Nä nu är det borsta tänderna och gå å lägga sej som gäller. Börjar 6 imorrn.. Men slutar ju tidigt så det är kanon! Tack Lundan :)


En till..

Hittade en till bild på en smörgåstårta jag gjort efter "hjärttårtan". Passar på att slänga upp den här medans jag ändå är igång :)


Shopping igen..

Idag var ja in till stan.. hade velat åka till Birsta.. men det är ju en affär som inte finns där å det är Gina tricot. Så då vart ja så illa tvungen att åka in. Hittade iaf en topp. Och en svart kajal penna tyckte jag att ja borde köpa, saker å ting tar ju slut så.
Nu ska ja ta och göra mej nått att äta innan ja åker till Per och festar.. måste ju nästan ta de lite lugnt med tanke på vad som ska göras imorrn!! Smörgåstårta!!


Denna vart det!

Smörgåstårta

Idag har jag varit och inhandlat allt fikabröd och alla ingredienser till smörgåstårtan som ska göras tills på måndag. En sak är säker efter detta inköp.. Nu vågar jag inte göra ett kontoutdrag innan den 27:e!
Förra året i juni gjorde jag min första tårta nånsinn, som då vart en "hjärtsmörgåstårta" , det var till mamma och pappas 20:e bröllopsdag. Den vart faktist väldigt bra för att vara den första! Så önska mej lycka till med den här också.
Nu ska jag fortsätta kolla på Let´s dance och äta lite chips och dip.


Här får ni en bild på "Hjärttårtan"


En eftermiddag på stan!

Nu var det ett tag sen man var på stan, å det var ett JÄVLA bra tag sen ja köpte underkläder! (BH) Kan de ha gått ett år? Två? Ja så nu har ja iaf nytt å fräscht, så de matchar till och med :)
Nu ska ja klä på mej å slöa en stund tills Per kommer å hälsar på mej, vi ska svulla ikväll, äta Pizza och kolla på film. Men han måste skyyynda sej hit.. för jag håller på svälta!! Får väll ta en hårdbrödmacka och tugga på så länge, stackars mej.
Deal or no deal repris nu!
Föresten, kul Per, att du också är en av mina trogna läsare.. Ibland ;)

Onsdag..

Idag har det vart en helt vanlig dag. Klev upp, åt frukost, åkte till jobbet.. Jobba.. Saker å ting händer där som man aldrig trott man ska få uppleva.. eller aldrig velat det heller för den delen. Jaja, Jag trivs iaf otroligt bra där. Aj löövar mina kollegor. 
Sen sitter man här igen..
Ska ta å göra nått nu ja, ta en dusch.
Man blir ju rätt svettig av sånna här händelserika dagar på jobbet. Tro mej.


Kollegan min :)

Glömde visst att du också är en av mina trogna läsare! Tack för det :) *L*

Nu ska jag gå å ta en härlig dusch å sen får ja se vad som händer. Borde bara vara inne, å vila.. men HALLÅ!! hur länge har ja inte hållit på så? Nu vill ja hitta på nått!

Så jobba lugnt nu Lundan :)

Frisk??!! :)

Nu börjar jag känna mej lite bättre efter en DÖ tråkig vecka och helg. Men det har ju blivit bättre, så det har ju varit värt det. Förstår bara inte hur mycket snor jag kan ha kvar i mitt lilla huvud.. tar ju aldrig slut!!
Smaken däremot har börjat komma tillbaka lite då och då iaf, så det är bra :)

Så ikväll tänkte jag äta lite gott. Blir potatisgratäng, kött, bea/rödvinsås och sallad och kanske vitlöksbröd. Måste ju passa på att äta gott medan smaken finns!! Vet aldrig när jag blir av med den igen.. haha!!


Minus rödvinsås och vitlöksbröd


Har även tvättat min lilla golf idag, det behövde den verkligen stackarn! Har inte gjort det sen ja köpte den i sommar. Så nu är den relativt blank och fin igen :)

Bilder på lägenheten

         
Tv rummet


Hallen

  
Sovrummet


Köket

Men toan är jag inte så nöjd med så den får ni inte se :P

Anna :)

Det är en klänning från Gina :) Kul att du tyckte att den var fin!

Roligt att veta att man har 2 läsare iaf, Du & Beggan ;) *Love*

Nytt!

Lördag kväll - Jag är laddad för utgång, men det är inte min kropp.. iofs verkar det som att den är laddad för att bli frisk, så det är ju bra. Vill så gärna gå på stadshuset ikväll!! Har inte vart ute på länge nu, om man inte räknar med den nyktra 1,5 timmars kvällen på brittas med Melinda :)
Men får se de så, då har jag något att se fram emot! För nu ska jag vara frisk, är verkligen på bättringsvägen.. YEES!!!!

Var in till birsta en sväng idag också.. vet.. ja borde inte! Men jag höll på att bli galen av att bara sitta inne. Så de vart ungefär 1,5 timmar.. å sen kände jag mej helt utmattad. Huvet var fullt med snor kändes de som.. haha.. som att ja var i en bubbla typ! Hörde nästan inget heller.. så då åkte jag hem. Köpte iaf ett fint halsband på H&M

                                      
Halsbandet. Köket i bakgrunden              Badrummet också! Ser väldigt dassigt ut :P

Men shit!

Nu är det 3e dan jag inte har nån lukt å smak på.. vilket jävla handikapp!! Det är riktigt jobbigt..  plus att ja hör jätteilla på BÅDA öronen.. så det är strålande.. varken känner smak, lukt eller hör.. Snart tappar jag väll synen .. Skulle INTE bli förvånad. Men de borde väll snart vara slut på sjukan..Har ju vart de sen i måndags.. men i stora hela är det här 3e veckan .. men det slog ju om riktigt i måndags. Så på måndag har jag som mål att kunna jobba.
 
Jag är fortfarande kvar hos mamma å pappa föresten. Då har jag ju sällskap hela dagarna när dom är på jobbet.. då är ju mina underbaringar hemma med mej (Katten Lucky och hunden Bea). Å det är så mysigt att vara med dom =) Men imorrn blir det nog hemfärd skulle ja tro!

Har sett let´s dance ikväll också med mamma, 2a ggn nu. Å det är ju bra, faktist =) Så nu får man se vilka som åker ut, har ännu inte så stor koll på alla. Men K-P gillar ja starkt ;)


alt

Nässprutan!

Ja då var det andra dagen jag varit hemma från jobbet. Å idag har jag ingen smak eller lukt. Såå irriterande! Håller på att bli GALEN!! Hur mycket snor kan det finnas kvar att snyta ut igentligen?? Det är typ det ända jag har gjort idag.. snytit mej.. är så jäkla less på det nu! Nu vill ja fan bli frisk. Har till och med använt mej av en nässpruta. Asså vilken jävla grej! För dej som inte vet vad det är så ska jag försöka förklara lite kort här..

Det är som en jättestor spruta fast utan nål, så ska man sätta den mot ena näsborren, böja sej över handfat/diskho å säga "aaaaaa" haha.. Samtidigt man säger aaaaa så ska man sakta trycka upp koksaltslösningen i näsan.. då åker lixom det vattnet ut i den andra borren. Glömmer man att säga aaaaa så blir det lätt en kallsup vill ja lova! Å det ska man göra i båda näsborrarna.. ska oftast bli rätt tomt där inne då.. men inte då! TAMEFAN så kan ja inte andas ur näsan iaf. Ger fan upp snart.. hur man nu gör det.

Jag sitter uppe nu pga att om jag går å lägger mej så kommer jag inte alls kunna somna för att ja kommer måsta snyta mej hela tiden.. så ja får se hur länge jag hålla mej uppe. Ååååhh nu vill jag blir frisk så jag kan komma tillbaka till jobbet igen!




Se upp för dårarna!

Idag har jag legat å legat.. är så fruktansvärt tråkigt. Åkte iväg på apoteket en snabbis, så då i samma veva svängde jag förbi på biblioteket å lånade 2 filmer. Så nu ska ja äntligen se på "Se upp för dårarna" :) också lånade jag "Den oemotståndliga Martha"

Nu måste jag gå å laga nått att äta så jag inte svälter ihjäl mitt i allt elende.

Herregud!!!

Ja dendär jäkla  jförkylningen bröt ju såklart ut, å bihålorna har ja döont i.. plus att ja måste ha feber.. har så ont över hela kroppen å tokfryser. Så det blir så inget jobb för mej imorrn. Sååå tråkigt!!!!

Jaja, nu har ni hört hur sjuk jag är. Ska väll göra mej en kopp te och slå på nån bra film jag kan somna till i soffan.
Ååååhh vad jag hatar att vara sjuk!!!
Stackars mej! :P

Då var helgen över..

Gårdagen vart inte så mycket mer än Birsta. Var rätt skönt att ta det lugnt, kollade på film, käka karra och chipsskruvar.. å vart dööö mätt på det!
Den här dagen började ganska bra iaf. Jag klev väll upp strax efter 12.. inte å bra kanske, men åt en rätt bra frukost/lunch. Det vart havregrynsgröt med nå fibertjaffs i. Riktigt gott faktist.
Sen tog jag mej en långprommis till mamma och pappa. Lillbrorsan hade hockeymatch kvart i 5, så vi gick till isladan på en gång när jag kom dit, å sen efter den gick vi hem till dom igen,då kom Per förbi också. Så då åt vi midda å kollade på Wallander. Sen skjutsade han hem mej efter det, eftersom jag hade gått till dom.. Känner mej så stolt över det :P haha
Börjar bli förkyld nu igen!!!! NEEEEEJ!!!! STOPP!!!!
Nu ska ja gå å lägga mej.


Nya skor

Hör å häpna, jag har vart i birsta igen! Men idag har ja köpt mej ett par jättefina skor på Bianco. Ska prova ha dom hemma lite först å se om jag kan ha sånna med lite högre klack.. för det är ju lixom meningen att dom ska användas ofta.





Sen efter det vart det en sväng in på Willys, köpte lite päron, chips å lite gott :)
Håller på göra fradagsmysmat nu *inte*  Fiskpinnar, potatis, spenat och rivna morötter. Vart bara så sugen på det helt enkelt :)
Sen efter det får vi se vad som händer resten av kvällen. Kanske åker till mamma å pappa eller bara stannar här å slöar.. eller nått helt annat!

Bilder!

                                

Jag i tv rummet igår kväll.

Lördag förmiddag

Ja det vart ju så att jag följde med Melinda ut igår.. Visste ju att det inte skulle bli tråkigt så var ju värt det :) Det var ju riktigt kul faktist, om man bortser från alla äckel som kom fram å sa massa saker till en. Usch!
Vi åkte iaf runt i stan flera varv innan vi visste vart vi skulle. Både avenyn och oscar var privatbokat. Så vart skulle man då ta vägen? För Melinda och hennes kompis är ju som sagt 30 (Hoppas att hennes kompis var nått sånt iaf, förlåt isf!!! :P ) Ja, så stadshuset och olearys var ju inte läge.. Så vart hamnar man??? Jo, på Brittas!!
Det var ju inget direkt ställe för mej, men va gör man inte? :) Vart ju bra musik i slutet iaf, så då kunde man dansa och ha kul. Men de stängde ju 2, så då var det bara att gå vidare, men vi hamnade ingenstanns..
Ringde efter skjutsen Melinda hade bokat upp för kvällen, å kom hem runt halv 4. Då tog ja mej en dusch å sen la ja mej å sov. Såå skönt!



Melinda, Jag och Mia inne på toan på Irish.


Men i morse (ca12) vaknade jag av att telefonen ringde, de var Per.. Han var utanför min dörr då. KUL! Man var ju verkligen upplagd för besök då. Men de var bara att gilla läget å släppa in han. Hade typ en Stig H Olsson frilla över hela huvet. Men de bjuder jag på ;) Han skulle till en kompis, så han mellanlandade lite här först.
Men tack Per iaf för att du fick upp mej ur sängen, annars hade jag garanterat legat kvar där nu. Så nu har jag ÄNTLIGEN fått bort alla kläder från sängen. Rensat som attan! 2 Ikea kassar fulla med kläder som ska upp till förrådet, sånna som kan användas i sommar bl.a, så då får dom inte ta plats i garderoben heller.
Nu ska jag hoppa in i duschen! 


Vilken lugn fredagkväll jag har..

Kom hem från mormor för ett tag sen, var kul att träffa henne. Vi fikade å kollade på let´s dance. Var riktigt mysigt att vara hos henne, och träffa hennes 2 katter :)
Nu för 5 minuter sen ringde min förra arbetskamrat, Melinda, och frågade om ja skulle med henne och en annan tjej ut. Men vet inte hur ja ska göra riktigt.. hittar ju inga bra kläder!! haha.. Jaja, får se hur de blir.
Hörs!

Äntligen fredag!

Äntligen så är det fredag! Å det är en extra bra dag eftersom jag slutade tidigt :)  Åkte å solade direkt efter att ja slutat. Sen hem, duscha å snart ska ja in till stan å lämna tillbaka jeansen ja köpte. Hoppas på att hitta några andra. Sen får vi se vad som händer ikväll. Så otroligt skönt att slippa kliva upp tidigt imorrn, ingen hockey att jobba på eller nått annat :)

Torsdag

Nu sitter jag på jobbet, å alla barn sover, så då får man en stund för sånthär. Läsningen med boken till idag gick ju inte allt för bra igår. Somnade när ja läste den. Så då gav jag upp å gick å la mej. Den var ju så fruktansvärt tråkig så inte så konstigt att man somna.
Längtar till ikväll när mötet är över. Då kan ja äntligen lägga mej å kolla på film utan att ha något annat i huvet.
Imorgon slutar jag tidigt, jippi! Då blir det åka in till stan å lämna tillbaka byxorna. Sen kanske de blir en tur till mormor. Hon måste tro att ja glömt bort vart hon bor stackarn.
Å helgen är inte planerad ännu. Ganska skönt de ändå. Måste nog städa bort klädhögen från sängen tro ja. Ja säger bara att det är tur att ja har en dubbelsäng, för på ena halvar ligger halva min garderob. Med kläder jag inte ens vill använda.
Nu börjar barnen att vakna tro ja!

Välbehövlig solning efter jobbet

Äntligen är ännu en arbetsdag avklarad. Åkte å sola på en gång när jag slutade. Såå skönt! Resten av kvällen kommer jag att tillbringa bakom en bok, som ska läsas till personalmötet imorrn. Jippi!!! Det är väll bara ca 60 sidor jag ska läsa.. plåga mej igenom. Men men ..
Ska sätta mej med den nu på en gång så jag kan kolla på nån av filmerna ja köpte för några dagar sen.
Snart helg föresten :)

Onsdag morgon

Nu sitter jag och torkar håret och bloggar samtidigt. Bra där. Ja, gårdagen vart ju ganska bra ändå. Jag hittade lite kläder. Några snygga t-shirts, kofta, typ som en skjortklänning, och 2 par jeans. MEN tror att ja ska lämna tillbaka båda paren. Dom var ju såklart bra på affären. Men när ja kommer hem hittar jag bara fel på dom. Så det måste nog bli så.
Är det nån som vet vart det finns svarta stuprörsjeans med hög midja?? Ska inte vara massa krussiduller på bakfickorna eller liknande. Neutrala.
Nu måste jag snabba mej. Börjar 9 och har inte valt ut nå kläder än, kan ju ta sin lilla tid.Plus att håret inte är torrt!

Tisdag

Nu har jag äntligen slutat jobbet för dagen. Så nu ska ja hoppa in i duschen å sen blir det Birsta igen, ev stan beroende på om ja hittar det jag är ute efter. Jeans!!!
Sen när jag är klar med det ska jag åka till Per och kolla på nån film. Skulle vela tagit med mej nån av filmerna ja nyss köpt, men det lät inte som att han var så sugen på att se nån av dom.. han bara klagar på min filmsmak. Många gör det.. kan inte förstå varför? Hehe .. Jag tycker om svenska filmer, jag har ju en hel del sånna. Det finns ju väldigt många bra svenska filmer. Ellerhur!! :) Men sen är ju drama, komedi,rysare och romantiska filmer inte heller fel ;) Så, nu vet ni till och med vad jag gillar för slags filmer.

Nä, nu är det brådis.. Duschen nästa!


Måndag, jobb och Birsta

Ja det vart en sväng till stan och Birsta idag igen. Hittade dock lite kläder.. Men är långt ifrån nöjd. Jag måste ha nya jeans! Och det är ju inte det lättaste att hitta..tycker jag.
Dagen började iallafall inte så bra så som en måndag borde göra. Jag vaknade ca 07.38, började jobbet 07.30!! Så det var ju inte så speciellt kul, klädde på mej med tandborsten i munnen typ. Å sen var det bara att springa ut till hissen å slänga sej i bilen. Var på jobbet ca 07.50. Ganska bra gjort va? ;)
Nu ska jag kolla om jag hittar nått att äta. Och sen BORDE jag lägga mej. Börjar 7 imorrn. Vill ju gärna inte ha en repris på den här dagens början.

Halvdag i Birsta

Nu har jag tagit mej i kragen och gått en sväng på birsta å kollat efter kläder.. har total klädtorka i min garderob!! Fick jättebra hjälp av Anna, men hittade inget jag föll för, så jag får ta mej en tur dit imorrn igen efter jobbet. Däremot hittade jag massa filmer istället. Får väll trösta mej med det så länge.
Har nyss kommit hem från en solning föresten.  Är så skönt att ligga där å lyssna på radion å bara va. Jag som är en så otroligt stressad person, så det är perfekt för mej.
Nu är det duschen som gäller och sen tv resten av kvällen. Och nu har ja köpt mjölk, så då blir det te och nån god macka till =)

Söndag

Då var helgen snart slut igen. Men som tur är så har jag ju ett jobb att gå till imorrn som jag trivs väldigt bra med. Jobbar på dagis, på Framnäs förskola.
Jag håller iallafall på att bli frisk nu, äntligen. Har slutat med att hosta hela nätterna nu mera.. det är bara lite när ja lägger mej och vaknar så de ser ju ljust ut nu efter 2 veckor med det.
Nu var ju tanken att jag skulle äta lite frukost, men finns ingen mjölk!!! Så då spricker det.. kan inte dricka te eller nått alls. Får se vad man hittar på. Gå till nån affär orkar ja inte än på ett tag iaf.

Första inlägget

Nu har jag som alla andra också skaffat mej en blogg. Herregud.
Får se hur pass mkt jag kommer sitta här och uppdatera mig.. Spännande!

Ja kan väll börja att skriva lite lätt om dagen. Jag och Jocke var på olearys i Timrå och kollade på matchen mellan Timrå - Luleå. Men vi åkte hem efter 2:a perioden för att sändningen var helt värdelös .. men ordnades såklart till när vi var påväg ut. Dom förlorade iaf. Så spelade inte så stor roll då.
Nu har jag precis ätit middag, så nu ska ja snart åka till Per, han skulle ha några till där så ska bli kul å träffa lite folk. Måste först göra mej iordning, försöka hitta nått att ha på mej. Det är ALLTID ett problem, vad jag än ska göra.  


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0