Onsdag och snart "långledig" :)

Ja snart så, klockan 18.15 ikväll har jag en 4 dagars ledighet framför mej. Känns INTE helt fel. Jo, ett fel finns det.. å det är att my sambo åker hem på lördag :(
Men till ett av mina problem. Jag vet inte vad det har tagit åt mej på nätterna??!! Men tydligen så jag jag blivit helt galen på nätterna. Jag har sparkat på Elina och sagt åt hon både det ena och det andra.. Känns ju som ett skämt. Skulle jag??!!
Så igårkväll vågade jag nästan inte somna för att jag var så rädd för vad som skulle bli inatt, men jag har bara pratat lite i sömnen, å det kan jag leva med :) Hemska mej!!!

Snart ska jag gå iväg på jobbet, å Elina ligger fortfarande kvar i sängen å sover.. Vill också!!

JOOOOO!!! Min fläktkåpa och mosaiken är på plats =) Det blir jättejättebra!! Tack tack tack mamma å pappa för eran stora hjälp. Nu är det bara en liten liten detalj som saknas.. nämligen ett nytt kylskåp. Men det ska fixas så snart som möjligt :)

Nu ska ja gå in till Elina en snabbis innan jag går, kolla om jag kan få nått slags liv i henne :)


Jag fick den !!

Nu har julafton varit, äntligen :) Å jag fick min efterlängtade fläktkåpa!!! Så nu ska här fixas i veckan :) Känns riiiktigt kul!! Ska iväg å köpa mosaik också innan vi börjar med att sätta upp den. Kommer bli såå fint!!
Jag fick också massssssa presentkort på birsta city och ikea. Så nu ska här inhandlas underskåp till handfatet på toan. Sen är den i stort sett klar :) Jiippi!!

Ikväll då, vad händer då troo??
Det blir utgång med (L)sambon(L), grannarna och några till. Ska bli superkul!!!

Hoppas ni får en bra juldag, för det ska JAG ha :)

Hoppas du får en rolig kväll i solle Beggan!! :)


50 nålar i kroppen

Jag satt precis å tittade lite på aftonbladets tv klipp, å där hittade jag ett klipp om en 2 åring som hade kommit in på akuten med fruktansvärda magsmärtor. Dessa fruktansvärda smärtor berodde på 50 stycken NÅLAR!!! Förstår ni!! Han hade i nacken, magen..
Pojkstackarn hade såklart inte svalt dessa.. utan hans STYVPAPPA hade stuckit in dessa i honom för att hämnas på pojkens mamma om jag uppfattade det hela rätt. Fyfan va illa berörd jag vart när jag såg det. Åååh vilken jävla människa!!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6318889.ab

Varför får jag dessa blåmärken?

Igår kväll när ja skulle lägga mej, så kände jag att jag hade jätteont på utsidan på vänsterbenet, på låret lixom. Men jaja, tänke att jag hade kommit åt nått på jobbet.
Å här kommer förklaringen till denna smärta!! Min bil blir ju som alltid på vintern otroligt frusen av sig. Så alla dörrar går inte alltid att få upp, å så har min bil hållit på nu i några dagar.
Så eftersom jag inte kommer in genom min dörr, så får jag kliva in på passagerarsidan. Så alltså varje gång jag går in i bilen, så kliver jag in på den sidan, för att ta mig över till ratten så klättrar jag i stort sett, så jag slår alltid i vänsterbenet i handbromsen å därav dessa blåmärken :P

Igårkväll var det supertrevligt, jag å Beggan umgicks efter mitt jobb, å vi hade 10000 saker att prata om :) Tack så mkt för en trevlig käll, igen Beggan :)

Nu ska här börjas med maten till ikväll!


Fredag och istid i Timrå

Ja idag kan man verkligen säga att det har blivit istid i Timrå/sundsvall. Innan jag hade kommit utanför dörren så hade jag fått höra att det var iskallt ute, å jorå, det var sant.
Gillar inte alls när det blir såhär kallt!! Bilar jävlas och hur än mycket man klär på sig så fryser ansiktet till is på en. Inte alls nå mysigt.

Nu sitter jag å torkar håret å inväntar jobbet. Känner mig inte så sugen på jobba idag faktist. Vill bara ta de lugnt, kanske laga nån go mat ikväll å så, men icke. Men som sagt, jag ska vara glad att jag har ett jobb att gå till :)

Jag måste ju bara berätta att jag har blivit helt förälskad i Lars Winnerbäck. Jag har gillat han sen många år, men jag lyssnar på hans låtar jämt nu, har alltid hans musik på när jag är hemma.
Skulle kunna lägga upp nån låt här, men jag kan inte välja, det är så många som är mina favoriter :)

Larmet gick!!

Då var äntligen denna dag avklarad.
Så nu ska här ätas kycklinggryta och ris, plus macka som ja köpte av en försäljare som kom å sålde bröd i mitt trapphus. Hon stod precis å plingare på min dörr när jag kom in i traffhuset. Så jag kunde inte hålla mej. Blidde 2 påsar :)

Ja, dagen har gått bra iaf. Fullproppad av jobb, å vilket är bra eftersom jag missade tisdagen pga min jäävla mage!!!
Vad händer på jobbet då? Joo.. Jag skulle kasta avskrivningarna, det var första gången. Jag var ju tvungen att öppna dörren där inne på lagret som går rakt ut mot baksidan.Å vad händer? Jooo såklart startar larmet. Piiinsamt tänkte jag. Men Ida kom springandes, skrattandes och sa de.. "Haha fan du är så jävla skön" .
Så då vart hela grejen lite smårolig istället för sjuukt pinsam som jag tyckte under tiden :P Men men då vet jag det.. Jag är inte den ända som vart med om det fick ja veta ganska snart ;)

Nä här ska ätas!

Snart kommer brudarna mina heem!! =D

Å imorrn har jag Date med Beggan efter jobbet =D 


Vart ledig heela dagen, behövligt :)

Min morgon började mycket bättre än vad gårdagen gjorde. I morse vaknade jag vid 6, IGEN, men av anledning av att "kanske nån ringer snart" Man ligger som lite på helspänn när man jobbar som springvikarie.
Så det kan faktist vara lite jobbigt ibland.
Å i morse var det de. Låg kvar en stund till, men vid 7 klev ja upp å duschade å gjorde mej klar för ev jobb, men blidde ledig.
Strax efter 10 åkte jag till tandis på koll, med inställningen "Jag har hål", eftersom det har ilat så förbannat i en  tand länge nu, men icke. Inget hål =D Inget borra =D Ska bara byta tandkräm och skölja med flux så kanske ilningarna försvinner *hoppas hoppas*

Sen då? Jo då åkte jag förbi Marie en sväng, efter en stund skulle hon iväg på birsta å lite sånt, så jag följde med henne. Tanken var att åka till mormor, men hon var inte hemma, så får bli en annan dag.

Vad hittade jag på birsta då?? Jooooo.. skorna som jag vart så kär i förra veckan, på scorett. Dom kostade 1200kr då, å nu är dom på rea för 900kr, så hur ska ja göra??!! Kanske köpa en liten julklapp till mig själv?? Eller vänta å se vad tomten kommer med?? Äähh.. jag får se, än är inte dagen slut ;)

Ikväll blir det tidig kväll, för imorrn väntar en låång arbetsdag; 06.00-09.00 Utbildning på jobbet, 09.00-14.30 Dagis, 15.30-20.15 Lidl.

Men innan sovningen ska ja kolla på bonde söker fru och Roooger, lilla charmtrollet där ;P


Fan vilken start det vart på denhär dagen...

Jag vaknade vid 6 i morse, klev upp, tänkte duscha å göra mej klar för eventuellt jobb innan jag skulle jobba på lidl. Men tyckte inte att det behövdes, så la mej å somna om.
Vaknade efter en liten stund av joordens smärta i magen!! Bara låg, vände å vred mej å nästan grina för att de gjorde så jävla ont.
Fick kuta några gånger på toa, men inget vart bättre.. vart bara värre å värre.
Sen efter några gånger när jag gick tillbaka till sängen så tog ja med mer skurhinken.
Å vilken tur säger ja bara.
Så de var bara att ringa till jobbet å säga att jag inte kunde jobba idag. Kändes inte alls nå kul att ringa det samtalet.

Strax efter det så ringer SÅKLART en personal från dagiset där jag drukar vara å undrar om jag kunde jobba. Å gick såklart inte.. Strax efter ringer nästa. Så faan va illa det vart.

Men hux flyx.. efter att jag hade spytt å sovit en stund efter det, så var jag helt jättepigg, har inte vart nått mer sen dess. Ätit och fått behålla allt :)
Kände mej redo för jobb, men vill inte jobba när man har haft en sånhär morgon, och dom ville nog inte ha mej där heller :P Men så det var iaf INTE magsjuka tack och lov, det var nått som jag hade ätit och skulle ut ur mej bara.

Så nu är ja redo för jobb from imorrn :)


Gårdagen vart inte som planerat....

Jag vet inte vad jag ska skriva, mer än att jag är så fruktansvärt ledsen för det som hänt. Det är helt obeskrivligt. Helt ofattbart. Sånt händer bara inte.
Jag kan bara säga att DU vet vart jag finns om du behöver mig. ALLTID.
Jag och Min familj tänker på er.


Livet är så orättvist. Det där som ni var med om igår händer ju bara på film!!!! =(

Finns inte så mycket mer att skriva än att jag hoppas att ALLA är rädd om varandra, och att ta ingen för givet, en dag kan det vara för sent.
Saker och pengar är inte allt.
Att bry sig, visa kärlek och finnas för varann är såå mycket mer värt.
När en sånhär sak händer blir det att man tänker till på ett helt annat sätt.
Jag satt å pratade med pappa ikväll när jag var hos dom. Jag frågade "Vad önskar du dig i julklapp pappa? Att du kommer hit dan före julafton, är med här å klär granen, det är värt så mycket mer, du ska inte köpa nå julklappar"
Det har alltid var som en tradition hos oss att vi alltid klätt den kvällen innan. Så det är väll klart att jag måste göra det :)


3:e advent

Ja tiden verkligen rusar iväg. Jag har inte börjat fixa med julklapparna eller nått alls.. så det blir väll panik in i det sista, men det är ändå lite mysigt tycker jag :) Så har det alltid vart, å kommer nog vara så många år framåt.
Idag när jag vaknade kändes det som att jag var bakfull, vilket jag inte var, eftersom jag inte drack nått.
Så det har inte blivit alltför mkt gjort idag, mer än att jag klätt på mej å ätit.

Imorrn är det jobb å ny arbetsvecka igen :)

Ikväll ska jag och Lundan till Marie och fira henne som fyllt år :)


04.25

Då var man nyss hemkommen från Kerttu´s årliga julfest. Å det var en riiktigt trevlig kväll.. sjukt mycket skratt, trevligt sällskap, roliga lekar å god mat! EN kanonkväll.

Jag fick ju träffa lille Tim också =) Anna och Trond´s lille pojk. Han hade blivit så stor denna lilleman :) Dom ska komma å hälsa på mig framöver, ser jag verkligen fram emot =)

Undra om man ska slå på tvn å kolla om de är nå bra när man lägger sej, äre inte lucia imorrn å så? Eller är ja helt ute å cyklar.. Kanske är nått på tvn snart då :P

Gonatt alla! :)

Sorry för dålig uppdatering...igen!!!

Men just hela denhär veckan så har det bara vart jobb jobb jobb och ännu mera jobb. Vilket är bra för plånboken :) Så det vart att jag jobbade varje dag(mån-fre)i stort sett 7-20.15. Dagis först, sen lidl. Å nästa vecka kommer förmodligen se likadan ut.
Så vad har hänt sen sist? Inte mkt.. jobbat å jobbat å köpt mej en skiddress, äntligen!!! En riktig skidoutfit. Var på tiden :)

Nä nu ska här åkas på julfest strax :)

Ska bara fixa det sista sen bär det av :)

Ha en supermysig lördag allihopa!

Men hoppsan :)

Nu har jag visst fått lite klagomål på min inaktivitet här på bloggen. Vad kan det bero på då tro? Jo, jag har träffat en kille, en andra halva, en som jag är så upp över öronen förälskad i!! Å han är jättekär i mej, vi ska snart flytta ihop :) Kan ni tänka er??!!......
Kan ni tänka er vad ja sitter å LJUGER!! eller drömmer.. haha.. Har inte träffat nån..

Jag har bara varut lite på latsidan här.. Jobbar å jobbar mest hela tiden tycker jag.

I helgen vände det nått stort!! Här har vi lilla storyn..
I fredagskväll låg jag hemma hos mamma å pappa i soffan å kollade på film, funderade på vad jag skulle hitta på på min lediga helg. Klockan var väll kring 12 på natten så hade väll nästan somnat till.. När Bea började toookskälla. Fredde gick till hallen å då vart hon tyst, sen började hon skälla igen, å då gick mamma dit.. Min första tanke var.. "håller nån på göra inbrott i min bil nu"
Men så vare inte fallet.
Sen vart det tyst igen, å jag kollade på tvn igen i lugn å ro.. Helt plötsligt kliver Elina och Mikka in i tvrummet!!
Jag fattade nog inte riktigt vad jag såg.. så ja bara skriker å flyger upp ur soffan å kastade mej på dom. Gud vilken syn.. trodde inte att det var sant! Dom skulle ju inte komma hem föränn den 22:a december =D

Så helgen vart verkligen INTE som jag trott!

Blidde en utgång, riktigt riktigt lyckad sådan och hemgång å fläskfile potgratäng som lite nattmat :)

RSS 2.0