Vilken hemmafru man är..

Jag har gjort det, eller inte gjort det kanske jag ska säga. Jag har INTE misslyckats med baket! Ska ja kalla det för nybörjartur kanske? :) Så nu är jag såå nöjd så.

Pajen däremot blir imorrn, ska över till Linus å käka lite pommes å älgstek, kan man ju INTE tacka nej till, å så ska vi se på hockey till det. Inte dumt :)

Gårdagens sena middag, riktigt gott!




Ja, utseendet på mina bakverk är INTE top 10, men dom vart riktigt goda =)
Kladdkakemuffins


Citronmuffins


Mina gigantiska muffins, eller är det formarna som är för små? ;)


Sådärja, nu ska ja åka hem en snabbis å kolla så huset står kvar på Färjvägen, kramas lite med mina barn(djuren) och sen hem å dejtas med Linus.

Trevlig kväll!


Här ska bakas!

Jag tror jag måste sluta gå ut på internet hädanefter. Igårkväll vid 21.30 slutade det med att jag vart tvungen att åka på ica maxi å handla ingredienser till en maträtt jag såg. Å idag, vad ser jag.. Kladdkakemuffins.
Så nu måste jag åka iväg å handla bakformar så jag kan göra dessa..
Tror jag ska ge mej på att göra en paj ikväll också. Vart även sugen på det efter att ha sett det på internet, men.. det är ju rätt kul också :)

Nu ska skrivas inköpslista :)

Ska se om jag kan göra lika goda kladdisar som Beggan, för dom är supergoda!! :)

Jobba jobba joooobba! :)

Nu är det måndag igen, å jag börjar jobba om nån timme. Förstår ni va skönt de känns att ha ett jobb att gå till?! Efter att vart arbetslös i 4 månader så känner man sej rätt nöjd efter alla sovmorgnar å göralösa dagar, då uppskattar man faktist att få kliva upp å göra nått vettigt några timmar.
Trivs väldigt bra där, dom är jättetrevliga och hjälpsam. Så det har börjat bra iaf :)

Helgen då. Den var bra. I fredags vart ja lite chaffis å var först på nån husfest å sen skjutsade jag in några stycken till stan. Sen åkte jag hem å la mej. Tanken var ju att jag också skulle ut å parta, men när Emma vart dålig å inte kunde vara med på kvällen så tappade jag lite sugen, å det var skönt på lördag morron när ja skulle upp å jobba på hockeyn :)

Lördan var helt kanon. Började med hockeyn, efter den åkte jag hem, fixade lite snacks å mej själv. Sen kom Emma å vi började parta lite lätt :) Sen kom Johan å Chrille in en sväng, så det var riktigt kul.
Vid 12 åkte vi till stan, men vistelsen blev inte så långvarig där eftersom en annan av oss som vi träffade vart dålig, så vi var på toan med henne i säkert en timme, sen åkte vi hem. Men men det kommer fler helger :)

Söndan var en riktig slödag. Jag klev upp vid halv 2. Så åkte jag och Emma till stan, köpte subway, hämtade hennes bil som hon hade i stan sen lördan, å kollade massa film hos mej resten av kvällen.

Nu. Duschen och jobbet :)

Första arbetsdagen på nyjobbet avklarad :)

Dagen gick faktist mycket bättre än väntat. Dock till en början kände jag mej helt i vägen. Ojojoj.. Men sen gick de väll lite bättre. Kassan har jag hunnit att sitta i också, å det gick ganska bra, tack vare kanonarbetskamrater som fick hjälpa mej stup i kvarten. Men den ska jag nog snart fixa själv :)

Så nu är dagen D avklarad. Nu är det bara RESTEN kvar :P

Soffläge nu å vila.. känner mej heelt utmattad!


Avklarat

Då var denna dag avklarad. Skönt att få lägga sej nu tycker jag. Har precis vart på tjejmidda nu hos Camilla, eller hennes mamma var vi hos eftersom att hon hade större plats :) Å hennes 5 veckors bäbis var med också!! Såå söt är han =D 

Efter det när jag var påväg hem ringde tfn, så då var det bara att åka å hämta upp lite folk å snällt skjutsa dom till stan. Skööönt att vara nykter en sånhär gång faktist. Kommer må bra imorrn:) Match imorrn också.

Gonatt!

Friday - Im In Love

Riktigt bra låt tycker jag :)

Hur ska detta gå??

Ja i morse började jag känna mej lite lätt nervös. Jag bad mamma ringa å väcka mej 8 i morse bara så att jag skulle kliva upp å vara vaken.. Men nej nej, trött som ett as var man, så 9 klev jag upp.

På måndag börjar jag klockan 7!!! Hur fasen ska detta gå? :P men det blir nog annat då eftersom jag MÅSTE kliva upp då, å det behövde jag inte i morse faktist :)

Vad händer denna fredag då? Jo, ikväll ska jag och några gamla klasskompisar träffas hos nån av oss? vet inte vilken, å äta å bara umgås :) Ska bli mkt trevligt!
Å imorgon är jag bjuden på en födelsedagsförfest, så det blir också riktigt kul :) Hade tänkt att KÖRA denhär helgen, eftersom jag tycker att det har blivit rätt mkt party nu senaste helgerna :P

Nu är det kallt faktist :(

Jag har inte visat mej utanför dörren många sekunder idag, men den korta stunden jag väl var ute var det inte alls nå skönt.
Ska ner på gymmet strax å ta en timmes prommis där istället. Känner att jag inte orkar klä på mej massa massa kläder å traska runt i idag.

Efter träningen blir det lite äta, å sen ett bad :)

Baj baj!

En händelserik dag

Dagen började med ett besök hos Anna och Tim, det var jättekul å träffa dom. Han var så söt lille Tim, ser fram emot nästa gång vi ska träffas :)
Efter det åkte jag runt lite, sen hem, åt lite, drog till birsta å hämta ut korten jag lämnade in på framkallning. Så nu sitter dom på väggen.. Det är provisoriskt, inte riktigt min stil, men jag vill ha dom på väggen, å det är dödsdyrt med ramar till 38 kort, så då får det se ut sådär tillsvidare :)

Sen gick jag ner på gymmet å tog en 65 min prommis på bandet. Så nu är det soffläge som gäller.

Börjar jobba på måndag föresten, blev ingen praktik ;)

Provisoriska uppsättningen av kort :)





Jag och Elina i fredags på Memento :)


Ska träffa lilla tim idag :)

Idag ska jag äntligen få träffa lilla Tim :) Mamma Anna kom körandes på vägen igår vid parkeringarna här, så då fick ja se lilla sötnosen en snabbis. Men då bestämde vi att jag skulle komma idag!!

Så nu ska ja bara ta en dusch å göra mej klar så ska ja åka sen. Åh va kul de ska bli :) Läängtar!!!

Hej hej!

Hej å hå vad det går

Var nyss på arbetsförmedlingen, så nu kanske vinden vänder :)


Ojsan..

Ska man laga lite mat eller? Hade dock inte råd med att köpa nån korv..



Nä fy vilken äcklig bild!!


Framkalla kort

Jadu, när gjorde man det senast egentligen? Jag kommer inte ihåg det iaf.. Men nu ska det bli av :) Ska sätta upp på den stora å tomma väggen i hallen, i träfärgare ramar, eller om det blir utan.. får se hur mkt jag har råd med. Men det blir kort på mina nära å kära såklart :)
Det ska bli kul att få lite "liv" i lägenheten!

Synd bara att jag inte har några bilder på min dator från utlandsresorna i sommar :( Får hoppas att Mikka, Elina å Frida kan skicka över nå bilder till mej så några av dom också kommer upp :)

Så när man har lite att göra på sina arbetslösa dagar.. Då blir det att man kommer på sånnahär saker. Är det inte helt perfekt ? :)

 


Ditt är ditt och mitt är fan mitt!! vad är problemet??

Johan ringde mej idag å berättade att mitt tanklock låg på backen vid bilen.. Kul. Luckan uppbruten eftersom man måste låsa upp bilen för att kunna öppna den.. om man inte, som det nu var, har tänkt att slanga bilen. Jävla idioter.
Dom hade lyckats riktigt bra med att få upp varje jävla droppe.

Synd för dom/den bara att jag hade jättelite bensin kvar.. Ni skulle la slangat nån annan bil. Sopor. Idioter.. ja, jag är lite irriterad över det. 

 


Vilket flyt

Först det med låset, helt kanon :) å sen att jag sov över min tvättid, var ett stort minus. Men efter att pappa åkte så gick ja ner å kika om det fanns en tid, även att jag visste att det var uppbokat. Men det var ledigt!! 12-17 :) Så här tvättas det för fulla muggar!!

Kollar på nått program om förlossningar nu medan jag väntar på tvätten. Man blir liiite sugen på en egen.. Huga små bäbisarna!!


Lunchgäst

Jag ringde å pratade med pappa förut, så jag bjöd hit han på tacos som blev kvar från gårdagen. Så vi åt det, sen drack vi kaffe å åt mina å Per´s stora å goda bullar. Var trevligt med lite lunchsällskap.

Mätt och belåten med kaffe å bulla, orkar inte ens kolla in i kameran :P


Gårdagens tallrik, men samma mat :)


En ääälg!! Livs levande! Såg den igår när jag, Johan och Joanna var påväg hem. Ni ser dom 2 stolparna långt inne i skogen.. vid den vänstra står det en älg!! Hade jag haft bättre kamera på tfn hade den synts jättebra....


Hårt paket!

Herregud, nu när jag satt här vid datorn, så hörde jag att jag fick post, å det bara small på golvet..
Klev upp efter en liten stund.. Å där ligger en förpackning med ett hänglås.

Här är anledningen till det..
Jag har ett förråd nere i källaren, å det har stått olåst i över ett år nu. Eftersom jag inte har fixat nått hänglås. Så i morse smsade jag med en av grannarna, Chrille, å han sa att mitt förråd stod olåst. Jo sa jag, ja vet, har inte fixat nått lås dit ner än. Ska fixa det snart.. Å så sätter jag mej här, hann sitta i en timme kanske.. så ploppar det ner i brevlådan :)

Tack snälla:) Har man inte underbara grannar, och vänner framför allt?  


Kvällsbesök

Ikväll efter mat och en dusch kom Eldin hit å hälsade på. Det var riktigt trevligt att träffa han. Det var inte igår..
Han åkte för en liten stund sen, så i flera timmar har vi suttit å pratat om allt som har med livet att göra.. pratat gamla minnen å kollat på massa massa kort från skoltiden.. balen, studenten osv.

Så jag har haft en riktigt trevlig kväll, tack Eldin :)

Nu ska ja lägga mej å försöka sova.

Imorrn är det match!! Då ska jag jobba.. Kommer blir otroligt mycket folk skulle jag tippa på, eftersom det är Modo dom möter :)

Gonatt!

Fikadagen

Idag vaknade jag av att Johan ringde å väckte mej.. (klockan var strax före 12!!!!!, kunde inte somna igår, soom vanligt)
Han skulle ha med mej till en kompis, så det var bara att kliva upp å slänga på dej kläder å följa med.
När vi kommer till Timrå så åker han in på domus, springer in å köper bananza tårtbitar :)
När han hade gjort det han skulle hos dom så gick vi in å drack kaffe å åt den goda bananzatårtan!!



Sen åkte vi hem, å då vart det kaffe och bulla hos han.. Sen drog vi å panta massa massa burkar vi båda hade hemma. Äntligen.

Nu tänkte jag klä på mej lite prommiskläder å gå ut på en prommis, för det har ju blivit en hel del fika idag som sagt.

Hej.


Är jag dum eller?

Måste ju bara börja med att berätta att badet var otroligt skönt. Brukar inte ha tålamod att ligga kvar en längre stund, men jag tror att jag låg minst 30 min iaf :) Så lite russin vart man ju..

Ja, min lägenhet börjar att se ut som en soptipp. Jag har massa kassar i köket fulla med tomburkar, sen många festkvällar tillbaka.. å i hallen står en sopsäck full med skräp.
Så borde det inte kunna se ut här.. det är sånt som jag verkligen ska ha tid att greja med när jag är arbetslös. Så imorrn.. då ska allt bort!

Lånad bild från Google. Men känslan är densamma..


Å föresten, jag tror att min diskmaskin har börjat äta upp mina knivar. Stoppar jag in 5 knivar .. när jag öppnar luckan finns det bara 4 kvar. Märktligt. Så nu ska inhandlas nya bestick också.

Nödvändigt inlägg..



Mys pys :)

Här kommer jag att lägga mej om ca 2 minuter. Som jag har längtat efter dethär!!! Frusen och trött är jag.. vad är bättre än ett varmt bad?





Nu är det bara att hoppas på att INGEN  kommer å knackar på dörren på en stund :)

Bullbak

Igår var jag hos Per. Vi bestämde det förra veckan att vi skulle bara lite bullar idag.. Vi= Han bakar, jag assar han :P
Bullarna vart iaf riktigt goda, och så sjuuukt stora =)


En av bunkarna med deg.


Jag hade kavlat ut dendär, å kunde inte låta bli att knäppa kort på den.. Det ser precis ut som en fårskinnsfäll som finns på ikea :)


Bullarna, som vart JÄTTEBULLAR!


Smulpajen jag "gjorde" i söndags.


Måste bara tillägga..

Just precis nu när ja sitter här, så sitter grannens bäbis i rummet intill mitt vardagsrum.. Å den sitter å småpratar/skriker.. Sitter å leker med nått också låter det som. Å jag tycker det låter så mysigt!! Vill också ha en bäbis :)

"Men det får blir en annan dag"...


första kvällen

Gårdagens utgång var helt kanon på alla sätt. Hade så sjukt roligt! Kan bara beskriva det så.. jag å Elina fick skjuts av pappa till Jerry. Där vart vi kvar till strax efter 11, alla var på toppenhumör. I bilen hade vi superkul, å när vi kom in på krogen dansa vi å hade roligt. Sen kom grabbarna mina på gatan å vi gick ut å mötte upp dom utanför.. Sen var det fullt öös =D Jag hade helt enkelt hur roligt som helst.
Idag mår jag väll lite mindre bra.. Men det går snart över :)

Nu sitter Mikka å Elina å planerar sin första veckas vistelse i Norge. Så jag ska gå å fixa iordning lite nudlar å hoppas på att börja må bättre.. Sen är det fest igen :) Me And The Girls!


Färgning av hår

Hos mej just nu.. Lite crazy bilder, men de bjuder vi på :)

(Igår hos mamma å pappa)


Same..


Nu!








Ni KANSKE får se resultatet sen ;)


Inget kort

Udag har jag vart å flängt överallt. Skulle betala nå saker på ikea, men vad händer.. jo en klassiker. Mitt kort ligger i byxorna som jag hade på prommisen igår.. Så jag fick gå å lägga tillbaka allt å åka hem. Då hämtade jag upp Elina på samma gång :) Sen vart både det ena och det andra inhandlat och fixat.
Byxorna bla som jag köpte på myrorna i sthlm hade jag lämnat in på Ändringsateljen i Sörberge, gjorde dom till stuprör eftersom dom var typ "utsvängda". Vart skitbra :) Är såå nöjd!!

Nu har jag fixat i badrummet å badkaret kan användas som ett vanligt badkar :)

Nu ska jag färga håret på Elina!

Ikväll bär det av ;)

Kram!

Jag fick trillingar

Ja, kan det ha att göra med att jag har lite lätt barnlängtan? Men dethär var så konstigt. När dom föddes så var dom stora! Jag fick asså inga bäbisar. Å dom kunde prata. Å dom var jättelik några stycken jag har haft på dagis. Ibland kan man drömma konstigt verkar det som.
Men efter denhär drömmen skulle det nog räcka med en från början, max 2. Å jag vill gärna att dom ska vara bäbisar när dom kommer :) hehe

Nu  ska ja slänga i mej lite frulle, å sen blir det prommis å sola.

Hej

RSS 2.0