Räddningen kommer på Fredag

Anledningen till att jag sitter här nu denhär tiden är att jag börjar 6 idag. Men jag fick lite tid över nu, å kom på att ja skulle kolla hur mycket jag kommer att få i lön. Å det är över förväntan!!!!!!! Helt sjukt braa :) Trodde jag hade massa sjukdagar med på dendär lönen, men tydligen så var det på den förra.

Nu är Carlson glad, mitt i allt elende.

Total katastrof!!

Nu idag har jag fått veta att det inte blir nå längre för mej, så jag slutar jobbet 19e Juni som väntat. Men, nu har jag faktist börjat fundera i helt andra banor. Nämligen att börja plugga. Till vad får ni veta senare. För det känns kul att leka med tanken lite iaf, men skulle jag komma in på det, vore det kanon. För nu är jag trött på allt dethär att behöva vara orolig över om man inte ska få nå jobb, måste flytta hem osv.. Less less lesss leeeeeeeeeesss!

Nä, nu ska ja ut å sätta mej i solen eller gå ut å gå en stund innan barnen vaknar. 


Hoppas eran dag är bättre än min!

Nån som är säker?

Igår när jag och Elina satt inne på kina å åt så frågade hon mej om det är sant att om det finns sprindlar i ett hus/lägenhet så ska det inte finnas något mögel. Å jag har ju hört att det är så, men hon hade sett det i en lägenhet, det var en spindel där och så var det mögel. Så hur är det igentligen?

Svara tack =)

Naket!

Ja, igår så var jag och och min tremänning Elina på kina i Timrå och åt buffé :) Såå himla gott var det. Åt tre tallrikar med mat och 2 fat med efterrätt, ville verkligen äta så mkt som det bara gick. Å jag tror att jag fixade det rätt bra :)  Under hela tiden vi satt där ringde stressen Jocke.. Han var jättesugen på utgång. Han skulle komma bort till mej på en gång efter att vi hade ätit färdigt. Men det tyckte inte jag! För vi skulle ju duscha å fixa till oss.. så jag sa det till Elina när hon pratade med han i tfn.. Men han kan ju inte komma än på ett tag, jag kommer ju springa runt halvnaken. Då säger hon: "Han kommer bort på en gång! , han hörde ordet naket"

Men så vart iaf inte fallet :)

Kvällen var väll rätt ok.. Men det hade kunnar vara mycket roligare. Jag var spiknykter, hann typ inte dricka nått alls när vi förfesta.. vart så sen med allt. Men det var iaf kul att träffa massa folk! Men mina fötter!!! Stackarn dom. Dom hade ont hela kvällen. Så inne på dansgolvet fick jag ta av mej skorna för att kunna dansa.

Nu ska ja ta undan lite disk och klä på mej, sen blir det tv en liten stund innan jag drar till birsta.


Så fruktansvärt

Jag tänker på Englas familj. Det var inte längesen en snarlik sak hände Nathalie. Så fruktansvärda saken får inte hända. Jag fattar inte hur en människa kan göra en så fruktansvärd sak.

Jag hoppas att allt gick snabbt för henne. Så att hon slapp lida.

Hoppas vi var många som tände ljus ikväll.


Snart...

Asså idag känns allt .. tråkigt. Vet inte varför men det gör bara det. Jag känner mej fet .. asså känns som att jag gått upp flera kilo bara under natten. Har även sovit jättedåligt. Har ingenting att göra ikväll. Är jättetrött.. varit det hela dagen.. Å så har man i tankarna hela tiden om att man snart kommer att vara arbetslös. Känns förjävligt. Så denhär dan känns inte alls nå bra. Hoppas verkligen på en tvärvändning under kvällen. För jag står snart inte ut.

Bara av att tänka på framtiden så mår jag dåligt. Har inte en blekaste om vad jag kommer att göra efter den 19:e juni. Inte en jävla aning. Vet bara att jag FÖRMODLIGEN kommer att splittras från dom jag jobbar med. Vilken mardröm. Kan nån kanske väcka mej??!!

Såå underbart ;)

Ikväll ska ja tvätta.. å bädda rent i sängen. Det kallar jag Underbart. Var bara tvnugen att skriva det.. längtar redan efter att få gå å lägga mej :D

Det var ett intressant inlägg va? ;)


Tidig semester!

I år ser det ut som att det blir en tidig semester för mej. Typ i slutet av maj. Men jag måste ju ta ut dagarna jag har, blir ju såå lite om jag tar dom i pengar. Men jag HOPPAS verkligen att jag på något sätt får vara kvar å jobba med dom jag jobbar med. Älskar verkligen mina arbetskamrater.. som säkert alla redan vet.

Nu ska jag sova. Gonatt

Deklaration, fan å!

Jag blir så arg. Jag har ringt flera gånger under det förra året och nu i år och frågat om jag betalar tillräckligt med skatt. "JA" har människan sagt. Vad bra har jag sagt då, så man slipper få nån jäkla restskatt. Men det var ju bara jävla skitsnack. Måste ju såklart betala tillbaka på skatten. Blir så arg!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska ja lägga mej å sova nån timme, slutade tidigt idag, å har möte 16-19 ikväll så bäst att man passar på att vila.

Lite bilder från helgen!

                      

Pinsamt. Ångest.

Helgen gick rätt fort ändå måste jag säga. Å utgången igår var väll sådär, förfesten var riktigt tung. Jag,Emma och Frida satt typ å sov halva förfesten.. Vi var så sliten. Men kom väll igång lite innan vi drog. Sen har man ju fått höra ett och annat, så nu har man rätt mkt ångest över vissa saker (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Fel av folk å inte ha så jävla stora öron och snacka... ÅH!!!

Jaja, helgen har iaf varit rolig. Nu ska jag sova ett tag tro ja.


Efterfest .. ;)

Igår var Jag, Frida och Emma ut. Vi började med en solning och förfest hos mej innan vi drog till en annan förfest. Efter det vart det stan. Vi var runt lite överallt.. Men vart att vi stannade kvar på stadshuset sista timmarna, sen drog vi bort mot Oscar där vi träffade på en hel del från A-laget. Där stannade vi å surra ett bra tag. Det började pratas om efterfest, och vi var såklart på.

Vi gick vidare allihopa mot Bite Line, där ett gäng till från A-laget var. Så dom hängde på oss till efterfesten. Vi hamnade hos Axelsson. Efter ett tag när klockan närmade sej halv 5 började folket droppa av mer och mer.. å vi hade ju SÅKLART fixat skjuts. Inte. Så vi skulle ta en taxi hem. Men det slutade med att vi sov över hos han, för att kunna ta nån tidig buss hem. Å det säger jag. Det gör jag aldrig om. Fyfan vad hemskt det var att kliva upp halv 8 på morron när man bakis och jävlig. Så det var bara att hoppa upp ur sängen och väcka resten som skulle med och traska ner till navet. Bussresan var hemsk. Men kom äntligen hem till sängen.

Ikväll funderar vi på en till utgång. Kan bli så också.. får se hur man mår. Just nu är man INTE på topp iaf.

Men det var iaf en mkt trevlig kväll igår :)

Då var det över.. :(

Nu är det slut. Timrå åkte ur ikväll. 6:e Semifinal matchen, var en måste match. Men gick åt helvete. Men hade nog inte varit lika jobbigt om det hade blivit storstryk. Men lixom 1-2. Det är tungt!!!! Nu känns det tomt. Jättetomt.

Nu hoppas jag på HV71, att dom vinner.

Nästa år går vi hela vägen. De gör vi.

Nu är det sängen som gäller.

RSS 2.0