Rösta på mig, taack :)

Jag är med å tävlar med min "Vickytårta" :)
Så gå gärna in på länken nedan å klicka på tummen bredvid min bild :)
http://fototavling.mixr.se/baktavling/?sort=hogsta
Det är denhär tårtan jag tävlar med :)

Mys i trädet!

Ikväll efter att jag hade tränat klart så åkte jag direkt till Marie. Vi gick ut å satte oss i gungorna som hon har satt upp i ett träd på gården, riktigt mysigt :)
Synd bara art jag blir åkksjuk aslätt.. Höll såklart på att kräkas efter en stund när jag suttit å gunga.. haha
Haha... ja.. jag bjuder på domhär bilderna.. Tror att celsiusen fortfarande är kvar i kroppen, haha

Modell för en dag

Idag va jag och Sandy på "Modell för en dag" inne i stan. Det var en upplevelse kan ja lova. Bli sminkad å fotas i massor. Allt tog ju sin lilla tid, men va ändå kul. Efter det gick vi till Olearys å käka!
Började dagen med att äta kvarg, jordgubbar och vindruvor. Givetvis jättegott!
Sandra å jag har haft väldigt heta "gul bil" tävlingar när vi åker runt på sista tiden. Så nu idag när jag skulle hämta henne, så ser jag denna efter vägen! Så de blidde ett mms med denhär bilden till henne.. Ett slag!! haha
Framme i lokalen där vi va hela dagen. Mkt väntetid, därav alla bilder..
Som sagt.. Modelljobbet är inget för mej.. Va stendöd när jag kom hem! Sov bort hela kvällen.. kul.
Å nu ska ja sova igen. Helt sjukt att ja är så jäkla trött igen.. tycker att ja nyss vakna..
Jag å <3 Elina hade lite myskväll till nu, åkte på hemmakväll å köpte lite karra, sen ladda ja hem "Road kill" Så de va riktigt nice med en filmkväll.. å framförallt en VIT HELG!!!
imorrn ska jag slänga ihop en smörgåstårta, träna och se när GURKHELVETET åker ur BB!
Tack å gonatt!

Jordgubbstårta!

Här har vi peeeerrkileeeeee tårtan!! Vad det har jävlats.. jag sa det. Lyckas jag inte med denhär jäveln efter mkt jävulskap, så kommer jag ALDRIG mer göra en tårta. Men, den vart ändå hyffsad.
Mamma ville att jag skulle göra en jordgubbstårta tills imorrn, så då fixade jag det.. tillslut :)
Nuu ska jag dra till Issa på lite kalas! Hon fyller ju ååår =) Grattis Izzzza!! :)

Hallonsoda

Vi har fått in en egen hallonsoda på jobbet nu i veckan, å jag vart bara tvungen att köpa den innan ja gick hem.. å den är verkligen aaaasgod!! Så den kan jag verkligen rekomendera er att köpa :)

DA BOMB!!

Jag måste bara tala om för er. Ser ni denna flaska.. spring, ta skydd! Jag dog nästan av att smaka inte ens en knivudd av den.. SJUUUKT!

Smörgåstårtan med toppbetyg :)

Igår slängde jag ihop denna..
Före..
Efter, dekorerad å klar!
Å den va jättegod :))

Folk va heelt galen!!!

Igår innan vi öppnade butiken så hade det kommit massa blommor och ett mindre antal bärbuskar. Detta visste vääldigt många om kan jag säga.
Så innan jag skulle gå å öppna dörrarna så står det säkert ett 30 tal pers utanför å hänger på låset. Dörrarna gick inte ens upp för att de var så mkt folk. Men sen .. Kaos. Alla in, rev å slet i allt!
Min mamma hade tur där, hann köpa 2 styken till henne :) För allt tog slut på typ 5 min om ens det.

Min efterlängtade OnePiece!!!!

"Titta" va skön den är!!! =D
Jag hade lovat mej själv och alla andra att aldrig gå utanför dörren i den, men jag har redan misslyckats ;P

Middag på All Star!

I fredags va jag Sandra, Daniel och hennes kusin Henke på All Star å åt middag. Hade vart sugen på restaurangmat i eeevigheter, så äntligen vart det av :)
Maaten! Smaka braa :)
Å Efterrätten, FARLIGT GOD!!!!
Sen gick vi vidare till Oleary´s, tog ett par cider, å sen åkte vi hem till Daniel å SOV! haha man va faktist rätt nöjd efter den kvällen å framförallt MIDDAN :)
På morgonen vart det en riktigt "nyttig" frukost!
Toast blidde de :P

Känns ganska naket!!

Ja kolla själv, ni ser själva vad som fattas?!
Annars då? Gick bra på jobbet idag,  vart mest kassan så då kändes de bra i gammryggen :)
Åååå vet ni?? Jag har inte ont i halsen idag, så det blir träning ikväll, MJEEEEEEEEEES!!!
TAGGAD TAGGAD TAGGAD!!!!!!!
Älskar verkligen att jag kan träna igen :))))
Min sjukgymnast sa till mej sista besöket jag va där " Jag har då aldrig vart med om nån som har blivit så glad över att få börja springa och träna så som du blir"  Haha :P

Go morron :)

är så himla skönt att kliva upp  tidigt på morgonen. Att ha ett jobb å gå till, göra nånting som man MÅSTE. Ja, det är underbart att ha ett jobb helt enkelt. Även om jag bara arbetstränar än så länge, men iallafall!!
Igår morse va en hemsk morgon.. fanns inge snack om nån "god morgon" där inte..
Magsmärtor, kallsvettningar och spykänsla.. nått som jag har haft mkt av tidigare, å helt plötsligt dyker det upp igen. Men som tur är gick de över efter nån timme.
Nu sitter jag ä käkar min uuuuuubergoda frukost, sen blir det duschen och jobbeet :))))
Å efter det så ska de nog stekas om solen fortfarande är framme när jag slutat!
Träning ikväll då? Nja, får se hur det blir.. vill givetvis träna. Inget snack om den saken. Men igår när jag tränade så fick jag så förbannat ont i halsen efter att jag hade kört ett sista pass på cross trainern. Men NU känner jag ingenting alls nästan :) Så kanske blir ändå!! :) Wiiie!
Min goofrulle - Kvarg, färska jordgubbar och färsk ananas, muuuuums!
Å här är jag i vanlig ordning efter jobbet :P
Ha en gryym da, för de ska jaa :)

Vinden vände, åt mitt håll!!!

... å ingen är gladare än mej för det :) Jag ska få börja provjobba idag!! Är så glad :)
Igår efter att jag hade fått veta det så ställde jag mej å gjorde en smörgåstårta som jag tänkte ta med mej på jobbet å bjuda på efter jobbet idag. Tro det är första tårtan som jag är riktigt nöjd med :)
Efter jobbet tänkte jag åka hem till mamma å pappa å ta med fröken Bea på en prommis, sen blir det stekning hos dom om solen fortfarande är framme :) Å senare givetvis träning!
Nu ska jag fortsätta att göra mej iordning, sen kuta ner efter tårtorna å sen kuta till jobbet :)
Å sen vart den 2 stycken småbitar, en till Terra som är laktosis och en vanlig till mina kära grannar som ska få provsmaka :)
Sen vart den en liiiten extra också, en "bådeochare" haha, ett lager med laktosröra, och ett utan. Å räkorna tog slut där också.. Försökte även göra den till en rund tårta. Va ju lättare sagt än gjort.
Nu ska ja käka lite kvarg och jordgubbar :)

Första dagen i min bikiniiii :)

Idag har jag vart hundvakt åt min sessa Bea. Som tur är va det rätt så grymt väder nån timme idag när jag kom dit till mamma å pappa, så då vart det bara att slänga på sej bikinin å lägga sej å steka på altanen :)
Senare mot kvällen ..natten så åkte jag hem, bytte om och drog in till stan med min kära granne Nina och Linnea. Alla tre va nykter! Å det känns så jävla skönt att slippa vara bakis imorrn.. =D
Kanske det tilloch med blir träning imorrn också!!! Tränade ju i Fredags för att ja trodde att ja inte skulle orka på söndag.. men jorrå, å det gör ju inget att de blir lite extra träning ;)
Nu ska ja kasta mej i sängen. Nybäddat även, yeey :)
Helt slut nu efter denna dag som vart fylld av promenader, massa bus, solning och en liten utgång :)
Gonatt!!

#%!!"#&*"!?&#"&

Men nu jävlar får de fan vara nog. Här har man vart sjukskriven i en hel evighet.
När man väl börjar känna sej redo för att börja jobba... Nä då FÅR MAN INTE börja jobba.. utan då ska de sittas i möten till höger å vänster för att se om det verkligen behövs någon arbetsprövning.
"Du har ju vart hemma så länge nu så då är det inte säkert att du behöver nån arbetsprövning"
Men dramäää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag dör.
"Varför tror DU att jag har vart hemma så länge då?  Jo, för att jag har haft nå jävulska problem med ryggen och har opererats. Räcker det som anledning eller ska ja fortsätta?"
"Ja men hemmasysslorna å sånt måste du ju ha klarat av på nått sätt?"
"Ja? Hemmasysslorna ja.. har ju lixom fått hjälp med en hel del"
"Hemma sitter inte jag i kassan, hemma bär inte jag svintunga kartonger hela dagarna" Det är liiite skillnad på hemma å jobbet.
Osv osv... Ni hör ju. Å som pricken över Iet!!!!!!!!!!! Människan tycker inte att jag behöver nån arbetsträning för att OM jag kan få göra andra, lättare arbuppgifter nu i början, då kan jag få fortsätta med det.. å jobba så .. heela tiden...
Men vad är det hon inte förstår!??!?! Arbetsträningen innebär ju att jag ska se vad och om jag klarar av att gå tillbaka till jobbet.. trappa upp lixom. Nä, men ja kanske ska arbetspröva som busschaffis i 2 veckor, fixar jag det.. jamen dåså, då äre bara att börja jobba som vanligt igen då eftersom att ja fixade det jobbet.
Jag exploderar.
I Lööööööööv försäkringskassan. Eller???!!!!!!!!
Låt me bara börja jobba.. För i helveteee!

Påväg mot bättre tider :)

Nu börjar allt gå rätt väg, äntligen. Jag kommer börja att arbetspröva till veckan å håller verkligen tummarna för att de ska gå bra.
Annars så är det mkt träning och bakning på shemat hela dagarna :)
Rehab och all träning går det bra med, mkt bra faktist. Jag kör på 4-5 gånger i veckan. Älskar verkligen att träna! Längtar tills att jag kan börja springa riktigt igen.. inte bara kortkorta intervaller som det är nu. Men, det är ju en början.. :)
Jag har ju slängt ihop en den tårtor sen sist också.. å lite cupcakes.
Skulle va kul att börja blogga igen, å kanske göra som en bak-tårt blogg av denhär. Vi får som sagt se vad som händer :)
Här kommer bilder på lite av tårtorna..
Och 2 "faketårtor" Innehålllet är fake, just för att jag bara ville kolla om min hemmagjorda marsipan funkade att ens göra en tårta av.. å de gick :)
Här är dom;
Och lite dekorationer har jag gjort av min marsipan/sockerpasta ;
Å lite bilder från dessa sköna sommardagar som har VARIT. Nu är de ju förfan vinterkyla igen!!!
Får se om de blir nå mer inlägg framöver :)

RSS 2.0