Grattis lillebror på 20 års dagen!

Grattis LILLEbror på stora dagen!

Hoppas att du får en kanondag, å att regnet försvinner innan kalaset är igång :)


 


Ante på balen för ett år sen :)

Sista kvällen i sthlm

Idag har vi gått å gått och åkt båt. Så på båtturen höll jag på att somna.. jag var helt slut i kroppen. Vi åkte denhär turen "kungsholmen runt". Man kan ju säga att jag vaggades till sömns nån gång om ja ska vara ärlig.
Innan båtturen så var det värsta polispådraget (tyckte jag). Tydligen så var det nått EU möte som skulle hållas på Sheraton Hotell, å vägarna stängdes av utanför där några gånger när det kom folk. Det var poliser ÖVERALLT.. polisbilar, polisbussar och polismotorcyklar. DET var spännande! =)

Innan vi tog tunnelbanan hem så gick jag in på teknikmagasinet å köpte en sladd så jag kan använda datorn i bilen (en sladd från cigarett uttaget till datorn) Så det var ett riktigt bra köp tycker jag :)

Nu ska vi snart äta köttbullar och stuvade mackisar och brunsås.. Efter massa skräpmat i några dar så längtar man verkligen efter nått liknande!

Sen blir det chirre, glass och karra till nån film :) Mmmm!

Tjoho!

Nu är jag i Sthlm för andra dagen, å vi har haft för oss en hel del vill ja lova! Vi köpte ju stockholms kortet, å med det innebär det att mn har fri entré till i stor sett alla museér och buss/båt och tåg linjer. Plus grönan och skansen.. Så vi gjorde typ allt idag, vi tog ett 48 timmars kort, så vi hinner med en del imorrn å, men då blir det liite lugnare hoppas jag :)

Jag måste ju bara så dömma ut mej själv lite...

Jag och mamma var utanför titanic utställningen (eftersom det var jättedyrt att gå in på och inte ingick i kortet, å dom som var under 19 kom in gratis, så stanna vi kvar ute) och började bli riktigt trött i benen, så tänkte vi gå å sätta oss nånstanns.. Så vi gick ner till bryggan å satte oss där.. det satt massa annat folk där också som hade sina båtar där å så. Iallafall..
Jag sätter mej ner, vänder på mej så jag får ryggstödet mot magen, så jag kunde halvligga framåt å dingla med benen, å då säger mamma till mej, "akta så att du inte tappar skorna när du sitter sådär.. "  Äh de gör ja inte.. säger jag.. Å jag skulle precis till att he upp foten, så SLÅR JAG AV MEJ SKON.. så den far ner i vattnet!!! Så jag börjar springa ram å tillbaka på bryggan som en tok å funderar på hur fan jag ska få upp en..
Efter många om och men så är det en familj som har sin båt där, så dom har en lång pinne som dom håvar in skon med. SKÖNT!! =)

Nu är det soff/säng läge efter denna dag!!

Filmkväll

Glömde totalt bort att skriva om filmen som jag och min kära vän Glenn såg igår, Taken. Den som säkert många har sett, men den var riktigt bra, och spännande!! DET var en Vickyfilm :)Britney Spears!!

Nu sitter jag å läser igenom lite bloggar och inser att Brittan ska vara i sthlm imorrn och på tisdag!! Herregud.. jag ska till sthlm men inte se henne.. VILKEN MISS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De vore nått de.. fan..

Stockholm imorgon

Imorgon drar jag och min familj till stockholm, så de ska bli skönt att komma bort några dar igen. Har inte hänt så jättemycket som jag bör skriva om.

Är fortfarande arbetslös å så, men jag lider inte NU iaf.. :)

Måste in med nå viktiga papper i brevlådan ikväll som jag har segat på som fasen med. Typiskt mej!

En utlandsresa skulle sitta på sin plats vill ja lova. Men snart så :) Jag, Mikka + Ev 2 till ;)

Hemma, men snart drar jag igen!

Jag och Frida kom hem i tisdags natt, efter en lååång resa. Men vi har haft det jättebra! Solat och badat jättemycket, helt kanon :)
Så tack Frida för en härlig vecka =)

Så nu är man tillbaka till verkligheten igen, men på måndag åker jag tillbaka till stockholm med familjen å blir där till torsdag.

Sen väntar en till resa lite längre fram till utlandet med några stycken.. blir såå kul =D

Vi lever!

Nu har vi vart har i ngr dagar, a det ar bara bra! Inte for varmt, utan helt perfa. Utelivet ar enormt. sa det ar strax dax for att fixa till oss!

Vi har blivit ratt stekta, men mer ska det bli :)

Hoppas alla har det bra hemma a att gatufesten ar bra!

Kramar fran Bulgarien!

RSS 2.0