BAKIS!

Denhär dagen har man verkligen fått mått som man förtjänar. Det vart ju rätt mycket igår. Men det var riktigt kul. Började med att jag och Mikka åkte till A i stan å vart bjuden på tacos, förfestade litegrann å sen fortsatte vi med förfestningen uppe på berget å lyssna på Roddan. Det var RIKTIGT mysigt. Vi vart kvar där uppe till halv 11 tro ja? Sen gick vi tillbaka till han å fortsatte med förfesten i nån timme, sen drog vi ut på krogen.

Sen vart allt lite dimmigt å så som de kan bli ibland :) Men jag kom iaf hem. Var hemma runt 4 tiden. Gjorde pommes å korv, sen sov ja skönt!

Men idag... idag har det vart tungt. Vaknade med VÄRLDENS huvudvärk. Så jag låg kvar i sängen till typ halv 4. Sen skulle man ju hem till mamma å pappa eftersom det var morsdag idag.. Men varför just idag?? hehe .. Så pappa kom å hämta mej. Verkligen jätte fikasugen var ja...Inte. Men de var gott med lite tårta å så :)

Skönt att de var så varmt ute idag. Efter fikat så satt jag ute på altanen med Bea och Lacken å bara myste. Efter det så tog ja en prommis hem, å jag tror att det kan ha gjort susen, för jag kände mej nästan helt bra när jag kom hem.

Nu är det soffan och förhoppningsvis somna där. Gonatt

Uppsägning av lägenhet

Idag sa jag upp lägenheten. Det betyder alltså att jag flyttar härifrån senast den sista augusti. Jag säljer även mina soffor idag, händet mycket.. men vad gör jag. Ska ha en annan i min andra, nya, förhoppningsvis kommande lägenhet. Så nu får det bli så.. ingen soffa kvar här längre asså.. haha. Får gå. Nån som har en soffa att låna ut ett tag? =)

Nä, snart ska ja gå ut å gå, bara sofforna blir köpta. Känner viss ångest över allt jag gjort idag, men vafan.. En sak är säker.. kommer inte att ha råd å bo kvar i denhär när ja slutar jobba.

Här är soffan..

Stockholm 405-18aFinns på Boom

Irriterad.

Jag måste bara få skriva av mej här litegrann. När jag kommer hem från jobbet idag, så det första jag känner när jag kommer innanför dörren lukten av kattpiss.
Å det är inte första gången heller! Blir vansinnig! Är det inte kattpiss så är det rök.
Funderar på att dra ut kontakten till ventilationen ibland.. för detdär är riktigt äckligt att vara i sin egen lägenhet å först tro att man har nått som ligger å luktar.. men allting kommer ju genom dendär förbannade ventilationen. Härom kvällen så var det precis som att gå igenom en vägg när ja skulle gå in i köket. Vidrigt!

Hur mycket är din blogg värd?

Jag var nyss in på en sida å såg detta, så jag var tvungen att prova själv.. såg dock inte ut som att det funkade.. rätt så onödig grej tycker jag, men vissa har fått några otroliga summor! Gå in å kolla själv, säg till om det verkar fungera

Bloggkoll.com

Bild :)

Jag satt å kolla igenom kameran nu när jag la ut sofforna på blocket (kolla gärna, ring om du är intresserad :)

Ja, det var iaf jag och Mikka för ett tag sen när vi skulle gå ut :)
image58

Hur mycket är bin blogg värd?

Jag var nyss in på en sida å såg detta, så jag var tvungen att prova själv.. såg dock inte ut som att det funkade.. rätt så onödig grej tycker jag, men vissa har fått några otroliga summor! Gå in å kolla själv, säg till om det verkar fungera

Bloggkoll.com

2:a till salu?

Nu börjar jag känna mej lite desperat.. lite dumt kanske. Men så är fallet iallafall. Jag vill gärna hitta en 2:a här i timrå, en som hyran inte är lika hög på som den här.

Nä vad säger ni, kl på mej å cykla hem till mamma å pappa. Har suttit i min myspyjamas hela dagen. Så nu åker den av. Var väll på tiden va? :P

Gick ju åt helvete

Såklart så vart lägenheten såld innan jag hann komma å kolla på lägenheten. Fan va less ja är nu. Hoppet var för högt idag. Men det var lite dumt av han att sälja den på en gång innan ens jag hann komma å kolla.. hade ju kunnat blivit budgivning.. Men men.

NÅN SOM HAR EN 2:A I TIMRÅ TILL SALU???


Längtar!!!!!!!

Åh vad ja längtar till klockan 6! Då ska jag förmodligen kolla på lägenheten om den inte blivit såld innan.. Vill verkligen kolla på den!!

Ny lägenhet imorgon?

Ja, det är ju kanske en himla bra idé. Med tanke på att jag kommer att bli arbetslös snart. Så vore det sjukt skönt att bli av med dendär skyhöga hyran som jag har nu. Så imorrn ska jag iväg å kolla på en lägenhet.. å förhoppningsvis slipper jag ta lån på den =D 

Det fanns dock lite att göra på den, men det beror ju som sagt på VAD det är som måste göras, men det visar sej!

Önska mej lycka till!!! =D

Personalfest!!!

Nu har jag något att se fram emot.. Den 5:e juni så blir det av, framnäsfolket ska visa vad dom går för ;)
Hoppas även på att få se Lundan där (L) 

Men nu mitt i allt festande så kom jag på att ja måste klippa mej... NU helst! Så det måste bokas in en tid snarast. Ska fortsätta att ha långt hår .. Lööv it. Men ska bara göra som senaste gångerna jag klippt mej, att klippa upp det lite grann, så jag kan göra en "Carlson fixa frillan" ;)

Nu sitter jag å väntar på skjutsen!

Ha en bra kväll, för de ska jag ha!


Vill inte!! :(

Jag var hos tandläkaren idag, nog för att det är dyrt, å att jag inte tycker om att gå till tandläkaren... har dock aldrig haft några hål. MEN idag.. Idag kom det som en stor klump i magen. Han sa att allt såg jättefint ut "MEN" du har på två ställen något som KAN bli hål, det är inte helt säkert, men det KAN bli hål, så vi tar det säkra före det osäkra å bokar in dej på en ny tid så lagar vi det.. Förstår ni!!!???  Jag ska BORRA!!! Jag har panik! JAG VILL INTE gå tillbaka..

Fin fredag.. ÅH!!

Ska iaf på middag ikväll.. hoppas att det blir kul så att jag glömmer bort mitt stora problem ett tag.

Springa springa springa!

Nu var det en stund sen jag åt middag, så snart är det snart dags att gå ut å springa :) i det än sålänge fina vädret, det är ju sol :) Hoppas bara på att det inte blåser så mkt som det har gjort hela dan =/

Usch nu börjar "du är vad du äter" , mår bara dåligt av att kolla på det i nuläget när jag känner mej som jag gör i kroppen.

Men det problemet har jag ju börjat jobba på nu!!!

Nä nu ska jag ut å svettas!!!!


Bra början!

Jag är nu inne på min andra dag av mitt "Nyttiga liv". Hittills känns de jättebra. Har börjat äta KESO.
Det är något som jag aldrig ens velat försökt att äta förut, men det går ner.. tamefan :)

Nu när jag kom hem från jobbet så gick jag till tvättstugan, slängde in tvätten. Å sitter faktist å VÄNTAR på att få gå ut å springa. Jag ser fram emot det. Sjukt skönt!


Nytt liv?

Kan de vara nått för mej de? Börja äta nyttigt, röra på mej.. nja.. de låter ju bra iaf! Så det får ja verkligen försöka att förverkliga i längden nu. Jag är ruskigt sugen på att komma igång igen, för kroppen har rasat,med stormsteg =( Så nu JÄVLAR!!!


Tänk er att det är JAG, i toppform!! ;)

VA!!?

Vad är det som händer? Nu är det värsta kallt ute igen... blir så arg! När man tittar ut genom fönstret å ser solen blir man jätteglad. Men sen.. när man väl kommit ut, så blir man så besviken. Så himla kallt och jätteblåsigt.

Jaja, får hoppas att cykelturen hem blir lindrigare.. höll helt seriöst på att blåsa av cykeln i morse när ja cykla till jobbet. Fick stå upp i trampa där det var raksträcka.. Illa!!

Här kommer några bilder som jag kanske ska lägga ut på mötesplatsen eller något liknande.. ELLER INTE!


Denhär bilden togs i höstas nån gång (på jobbet)

Å dessa förbannat goda mackor har verkligen satt sina spår..

Hottingen på jobbet.. *haha* Ibland har jag och mina kära arbetskamrater väldigt mycket att göra ;)

Gå in på hennes sida!

Här har vi en som är väl värd att nämnas. Nämligen min kära arbetskamrat "Lundan"

Sidan talar för sig själv. Gå in å kolla

http://vickenickans.bloggsite.se/

(Jag försökte sätta upp dej som länk här Lundan, men de ville inte bli så här.. du får hjälpa mej imorrn!)

Pussycat Dolls 2

Är det inte så himla bra, så sääg??!! Pussycat Dolls börjar igen, onsdag den 21/5 kl 21.00 på 3:an!

Är det några fler än jag som kommer att följa det?



Söndag

Nu imorse var det så otroligt skönt att vakna, å att inte vara bakis. Så nu har ja bara suttit å slöat hela förmiddagen. Kollat på tv, å sitter här nu. Ska nog gå å peta i mej lite frukost/lunch snart, men först måste jag se klart på reprisen av talang 2008.

Helgen tycker jag inte har gått så fort som den brukar göra. Det har hänt rätt mycket, å det har varit kul! Igår var jag med tjejerna hos Annika å vi grillade å åt massa onyttigt. Åkte därifrån rätt tidigt med en stor förväntan.. men vart bara en stor besvikelse.

Ikväll ska jag iaf till Per å kolla på film å efter den ska vi kolla på sanningens ögonblick.. Vilket fruktansvärt program!!!! Men underhållande :)


IKEA kidnappnigen - Falskt rykte?!

Igår fick jag veta att det inte var sant, att hela händelsen var ett påhitt? Men varför? Vem är det som börjar sprida en sån sak?
Det värsta är ju att det har spridit sej överallt. Alla vet ju om det.. å alla har ju hört/fört vidare händelsen på samma sätt.
 Eller är det bara nån/några som vill tysta ner det hela?


Helg och UTGÅNG

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Ska hoppa in i duschen å sen blir det till att fixa mat innan allt alkoholintag ska börjas :)

Hoppas verkligen på en SKITROLIG kväll.. som i fredags, bara att den ska vara lite längre.. ni som läste om den kvällen förstår exakt vad ja menar.

Skål!

Fredag och hjärtfel!

Ja äntligen så är det Fredag igen, tycker iofs nyss att det var helg. Bra att det går fort :)  Ja vad vaknade jag av idag då?
Jo, en dörrklocka som plingar helt hysteriskt. Jag tror såklart att det är elmätarfolket. Men jag hade ingen bokad tid med dom, plus att dom inte ska komma föränn nästa vecka. Så. vem kunde det då vara? Jag sliter på mej morronrocken å går sakta fram till dörren. Nån står och håller för titthålet. Postluckan öppnas å nån släpper ner 2 kulor.. 
Men sen, såg jag att det var MINA TVÅ KÄRA ARBETSKAMRATER!! Så då var det ingen fara.. tänk om värsta hetingen hade stått utanför å jag såg ut som jag gjorde. *Tack*

Igår..

Då slutade jag tidigt, så ja gick hem, la mej å vila i nån timme,sen åkte jag och Mikka till Birsta. Var dock inget jag föll för, å tur var väll det. Sen när vi skulle åka hem, åkte jag först in på Willys å handlade lite mat å så.

Sen åkte vi upp till Bauhaus för att hon skulle surra lite med Henke. Så vi går in dit, typ 2 min innan stängning. Går å letar han, ser han ingenstanns. Då stöter vi på en som jobbar där, å vi frågar om han vet vart han är, men han visste inte ens vem han var, så han sa att han kunde ringa efter han. Ja, va bra tyckte vi. Vad tror ni händer?

"Personalmeddelande, kan Henrik komma till kakelavdelningen" Var inte riktigt det vi hade trott att han skulle göra. Men det var rätt kul iaf :)

Nu ska ja hoppa in i duschen å sen dra till jobbet.
Tjoo

Gaaah!

Nu har man ätit som aldrig förr känns de som .. igen.. efter varje gång man ätit sej såhär fruktansvärt mätt så känns de verkligen äckligt!! Å man är ju så medveten om hur pass mätt man blir om man äter mer när man redan är mätt! Men det var ju så gott =)  Gick ju lixom inte att motstå!!

Nu ska jag lägga mej, börjar 6 imorrn. Å har massa disk att ta reda på innan ja lägger mej.


Där har vi allt gott :)


En liten närbild på fruktsalladen med typ ALLA frukter man kan tänka sej som borde vara med i en fruktsallad :) (Förutom annanas och päron)


Glass i botten och grädde ovanpå, smarrigt!

Godnatt!

Ensam söker!!!!!!

Nu har jag precis gjort mat, å ska äta det ute på balkongen, så mysigt! Snart så kommer Mikka, å vi ska mysa till det lite ikväll. Ska kolla på "Frusna män söker kärlek" & äta fruktsallad med glass :)

Ha en kanonkväll!

Vad har jag gjort?

Ja, inte bloggat alltför mycket den senaste tiden. Jag har fått reda på att jag blir arbetslös 19e juni, å att våran kära avdelning läggs ner den sista juni.  Vad har det mer hänt? Inte något speciellt skulle ja tro.

Jo, igår var jag på en avslutningsfest med 50/50 lotteriet, alla tränare och ledare. De var riktigt kul. Å det var gratis alkohol där, farligt farligt. Var inte så många som var nykter där vill ja lova. Men de var kul iaf. Jag och 5 killar av dom som var där åkte in till stan redan 10 på kvällen!!! Hallå?? Varför åker man  in då? Jo för att man har blivit för full för att vara kvar på förfesten, å tror att de blir bättre när man kommer in till stan. Tjo. Inte mkt.

Efter en lång prommis vart man kvar i stan å sov över där ett tag. Sen kom räddningen Jon å hämtade mej jättetidigt på morgonkvisten. Tackar för det, igen!

Nu ska jag försöka få i mej nått, å sen gå hem till mamma å pappa, hämta cykeln å ta hem den hit.

RSS 2.0