Mitt kök mitt i uppackningen!

Här kommer det en före och efterbild på diskbänken.. Mer bilder kommer senare. Datorn går ju så förbannat segt nu eftersom det är nå jävla virus på den. Så ni har mer att vänta =)

  Före..

  Före..

  Efter!

  Efter!


Som sagt så kommer det mer bilder på resten av lägenheten. Å som ni ser så ska diskmaskin in snarast möjligt och spisen ska bytas ut.

Just nu sitter jag faktist i lägenheten vid mitt kära datorbord, känns så otroooooligt skönt att äntligen börja få lite ordning på sakerna.. Å imorrn blir det soffköpe :) Förhoppningsvis vitrin och skärmvägg också!


På mållinjen nu!

Igår började jag, pappa och faster att sätta mosaiken. Å idag ska den sista kvadraten hämtas och sättas! Sen är det bara kvar att foga =) Blir super då! Så efter det.. vad är det då kvar att göra?
Ja ta bort stor klumplampan som sitter vid diskbänken under skåpet.. som ett lysrör.. ska bytas ut mot spottar eller andra fina lysrör. Å sätta en list för så det blir fint.
Sen ska ja måla köksbordet och stolarna å hallspegeln. Sen är det klart för inflyttning :)

Så äntligen grannar, snart är det över med allt oväsen.. iaf allt borrande och hammrande. Det finns risk för att det blir annat ljud snart istället.. musik :)

Snart kommer jag att lägga upp lite före och efter bilder, så ni får se att det faktist har jobbats och slitits där :)

NUU!

... vill jag att det ska vara klart i lägenheten!! Nu Nu Nu!
Har iaf målat listerna i tv-rummet och förstret och runt det... Målat i köket stommarna å några lådor och luckor.
Imorrn ska jag måla på nån list som måste målas i sovrummet som jag har sett att jag missat utsidan på. Sen finns det massa smågöra kvar.

I övrigt så gör jag inte å mkt annat som mina nära och kära kanske ha märkt. Har verkligen prioriterat dethär.. men förhoppningsvis är det över inom snar framtid :)


Hoppas DU har en trevlig lördagkväll!


Lördag!

Idag ska jag jobba å slita själv i lägenheten hela dan. Pappa som gör sånt som jag inte kan å sånt som behövs göras är borta med Fredde på hockeymatch.. Så då äre bara för mej å göra allt tråkiga som knappt syns. Typ måla lister i tvrummet, runt fönster å allt möjligt.
Igår så sattes bänkskivan och diskhon in :) Så nu väntar jag bara på att resten av mosaiken ska komma till bauhaus. Har bara en kvadrat m, behövs typ 2 lr 3.. vet lixom inte riktigt vart jag ska ha och inte. Givetvis blir det vid diskbänken å så. Men sen så kan man ju sätta lite runt om å så, å det har jag inte riktigt bestämt än. 

Förlåt alla grannar för allt oväsen som kommer från mig!!! Men förhoppningsvis så är det snart slut på elendet :)

Halvklart :)

Nu börjar jag se att det KAN bli klart nån gång. Idag ska jag iväg å handla lite mer färg till skåpluckor och lister. Måla på det. Ska också handla mosaiken yill köket =)
Å pappa å mamma ska hjälpa mej med att sätta upp fondväggen. Sen återstår bara att måla i köket å få upp fondväggen där, sen kan jag börja bo där. Kommer bli asskönt! Vill verkligen kunna börja leva som förut igen. Kunna umgås med mina kompisar!!! Längtar!

Det händer grejer på Banergatan!

Hela helgen har gått till att greja med lägenheten. Så nu börjar saker å ting att äntligen likna något.
Sovrummet är i stort sett klart! Det enda som saknas där är att sätta upp gardinstång och gardiner + rullgardin såklart. Men sängen är på plats och är bäddad. Så fint vart det =)

Nu är det vardagsrummet som är i centrum. Alla tepeter är uppe förutom fondväggen, som kommer på onsdag. Var tvungen att beställa den. Så på onsdag ska väll det rummet bli klart också :) Lister ska sättas imorrn i vardagsrummet, kommer verkligen bli fint med dom!

Så jag kommer nog att börja bo där från ons eller tors iaf. För köket kommer säkert att ta sin lilla tid med bänkskivor, mosaik, diskbänk och allt.. Men det är på god väg nu iaf!

Det jag kommer göra när allt detta är färdigt är att lägga mej i soffan, å bara vaaaaa. Ska också inhandla Sex and the city boxen. Det är jag väl värd tycker jag.

RSS 2.0