Hej allihopa!

Nu har vı antlıgen hıttat ett 'ınternetcafe' ı var receptıon. det tog bara 3 dagar for oss att hıtta det. Resan hıt var ett aventyr ı sıg. Det borjade pa flygplatsen vıd sısta gaten, med att vıktorıa ınte hıttade sıtt pass. Panık.
Tıll slut hıttade hon det, noga ınstoppat ı ett ınnerfack ı sın vaska. Ja,lugnt ett tag.
Starten gıck fınt, upp kom vı, Allt var val. Maten var okej, Men sedan borjade landnıngen att narma sıg. En luftgrop tog oss ner ca 50 meter. Folk skrek och grına. En kraktes. Fredde madde ılla, pappa hade huvudvark, ante och mamma hade flera lıter handsvatt och vıcky madde ocksa jatteılla.
Ner kom vı ıallafall. Hett hett hett pa flygplatsen..

Nar vı ınstallerat oss ı rummen sa gıck vı tıll stranden och tog oss ett dopp ınnan mıddagen.

Det ar ıngen kulınarısk upplevelse,vı ater for att overleva, ınte for att det ar gott, som pappa sager. Vıssa kan ga upp ı vıkt under semestern, men pappa kommer att rasa ı vıkt, genom att ata tomater och gurka. Ikvall blır det mcdonken =)
Idag fıck mamma a pappa ata frukost sjalv. vı andra lag kvar pa rummet. Nar dom kom tıllbaka hade de kopt yoghurt och banan tıll oss. Frukosten pa hotellet ar oatbar!  (tycker vıssa av oss)

Det ar haftıga vagor har ı alanya. Mer mot eftermıddagen, Jag (vıktorıa) lyckades med en dodsrullnıng efter att ha forsokt att tagıt sıg upp fran vattnet, precıs nar det borjade komma varldens vagor ıgen, jag drog upp och ner hela tıden( som kom var annan mınut)  Kanske var det svart att ta sıg upp med flera kılo sten och sand ı bıkının. Pappa trodde jag grına men jag lag och asgarvade.. mamma sprang och jagade mına flıppflopp.. tıll slut efter detta aventyr gıck vı upp och kopte en glass och la oss och kopplade av.

Pappa oc ante ar ganska sa ırrıterade pa dessa pastrıdıga turkar som forsoker dra ın oss pa alla affarer och restauranger som vı passerar. Dom funderar pa att gora ett plakat dar det star 'just lookıng' pa.

Peppar peppar sa ar vı alla fortfarande frıska, forutom lıte solbranna.. men det far man ju rakna med, 'nu har vı grundat' sager pappa, nu kan det bara blı battre.

Nu nar vı vet var man kan fa tag pa ınternet, sa fınns det rısk for mera uppdaterıngar.

Ha det bra, for det har vı!
Kramar// Fam Carlson

                     


Kommentarer
Postat av: Elers o Lillsyrran

Hej igen!Ja sådärja jojo, det var minsann på tiden.

Skoj att både se och höra från er.Det är ju alltid skoj att flyga, man vet ju i allafall en sak..

I dag har det varit strålande väder hundarna badade och Bea övade sinming med hjälp av pinne i munnen. I går var vi i Sollefteå. Det var trevligt. Bea låg ner hela hemresan. Allt bra med Lucky han bor på altanen och tycker livet är toppen när han har allt för sig själv. I söndags var jag hos Heine på middag

jag vi åt lax i ugn med limesås gjord på creme fraiche med saffransris.Gott! sedan kaffe med mandeltårta och grädde,sen var vi mätta!därefter försökte vi bringa någon kontakt med flygargänget i turkiet via heines dator men vi höll på och höll på tills vi såg att ni inte hade skrivit något.Fick ni förfrågan om antalet lager på tidningarna och tidningsmössan? vi vill gärna ha en bild till imorgon. sedan skall vi läsa hur mycket ni har prutat på basarerna.maria hade alltså inte behövt dricka sig mätt veckan innan, hon kunde ha ätit en stor bit tårta!jag trodde "all inclusive" var toppenbra . det kanske skulle hetat "all included" istället!sitter hos heine på ladan bea ligger under datorn och lixen bakom nu är det ett väldigt varmt regn som strilar lugnt och fint!heine tror att "all inclusive" innebär gurka och tomater,det tror vi,vad tror ni?kramar till er från oss !vi hörs vidare heine och storasyster

2008-07-15 @ 20:32:39
Postat av: Vickenickan

Kul att höra att ni har det bra. Hyfsat iaf :) Men vännen...nu har du fått dit dom rackarns ränderna igen från bikinin. HUR TÄNKTE DU DÅ???? Kan man undra?? Sett i tidningen att ni skulle ha typ 43 grader idag. Stämmer det?? Vi har iaf haft fint väder vi oxå idag..kors i taket. Var på oxviken med brorsan och barna. Doppade mig två gånger. Vi hörs när du kommer hem. Se till å sola bort ränderna nu ;)

2008-07-15 @ 21:50:47
URL: http://vickenickans.bloggsite.se
Postat av: sandra

Verka ju ha de riktigt najs där nere och nå fasiken har du grundat iaf ser jag på linjerna dina, blir toppless resten av resan nu då antar jag? ; ) hähä

2008-07-15 @ 22:29:09
URL: http://beggan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0