Här ska borras!!

Elin och jag var till birsta idag.. Å jag kollade igenom en hel del affärer innan jag beslutade mej för att ta den på Ica Maxi.. Så..
Nu har jag köpt tv:n. Den står nu i mitt sovrum på byrån å väntar på att få bli uppsatt på väggen. Pappa som kan ALLT ska hjälpa mej med det snart =).. Å för att jag ska kunna se på tv:n så måste en antennsladd in i sovrummet. Så vi ska borra hål från väggen i tvrummet till köket, å från köket till sovrummet. Så det kommer bli en hel del borrande snart, GRANNAR. Förlåt. Men jag måste :P

Så jag hoppas verkligen att tv:n är bra.. För den SER ju bra ut iaf :) Å det var ju bra PRIS på den också.. Så varför skulle den då inte vara bra? ;)

Har nyss kommit hem från Marie föresten! Min föredetta arbetskamrat från "Iortiden" . Jag å Lundan (också min förededetta arbetskamrat från "Iortiden" ) åkte och hälsade på henne. Var väldigt trävligt att träffa och surra med dom. Å Marie bjöd oss på nått nyttigt och bärigt med Keso och grädde :) Gott gott såhär på kvällskvisten!

Tack för ikväll brudar :)

Nu är det kväll. Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0