Nystart :)

Nu tänkte jag ge mej på att försöka ta upp denhär bloggen igen. Mest för min egen skull. För träningens skull.
Jag har mina mål, och jag känner att denhär bloggen kan vara lite rolig att använda till just det. Så den det inte passar behöver inte fortsätta läsa efter detta inlägg :)
Dåså. Jag har ju gjort en liten resa i mitt liv dom senaste åren. För att göra en lång historia kort. Jag fick diskbråck för ca 2 år sen. När jag va som mest träningstokig. Det va katastrof. Fick träningsförbud under 4 månader. Fick min operation.
Ca en månad efter den började jag smyga mig på träningen igen med hjälp av min sjukgymnast. Jag fick tillslut börja springa korta korta intervaller *LYCKA* Såklart gick jag ut för hårt vissa gånger, å det fick jag sota för dagarna efter.
Men nu, i Maj. Så va jag faktiskt med på vårruset och fixade att springa 5 km på 25 minuter. Det va alltså 1,3 år efter operationen. Så jag borde kanske vara ganska nöjd med det.
Nu då? Jag har blivit väldigt inspererad av allt som har med träning och fitness att göra. Så mitt mål i framtiden är att få en hyffsat vältränad kropp och vara nöjd med den. Det kommer att ta tid, men det är det nog värt om jag når mitt mål :) Eftersom jag har haft mitt diskbråck, så kommer det ta ännu längre tid att kunna nå mitt mål, eftersom jag måste ta det extra försiktigt med ryggen. Men det är bara att bita ihop å låta det ta den tid som behövs.
Här kommer det dyka upp mycket bilder på mat mat och åter mat. Som sagt. För min egen skull. För att kunna gå tillbaka och titta.
Samt bilder på mig själv och min utveckling av kroppen.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Men gryymt att du börja blogga igen, haha! :D Ska försöka finna lite inspiration från dig ;D

2012-08-24 @ 10:46:17
URL: http://rwahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0